Alina Mcdowell - Clyde Ruggiero [Sheldon]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

jekukac

Újonc
2024. 07. 06.
16
91
V4 karakter
Friedrich Uwe Nachtnebel
LV karakter
Alina Mcdowell
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Alina Mcdowell >

Panaszra tett játékos neve:
<
Clyde Ruggiero >

Panasz oka:
<
NonRp >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://streamable.com/mlgt0c , https://streamable.com/v25s80, >

Megjegyzés:
<
Az egész úgy kezdődött, hogy szabálytalan parkolás miatt kiosztottam egy csekket és valószínüleg ezen háborodott fel. A csekk után szándékosan fenntartotta a forgalmat, de ez nem lényeges. A gondok ott kezdődtek amikor egy SASD-os intézkedésnél elkezdett ütni majd hosszas IC problémázás után sikerült végre elhagynom a helyszínt. A második mutatványt az LVPE telepen hajtotta végre, amikor vittem volna leadni egy járművet szándékosan elállta a kaput és még a Packer-t is összetörte. A tettei után 4 db "👍"-al távozott és kilépett. >

stexarcu

Újonc
2020. 05. 07.
58
145
LV karakter
Clyde Ruggiero
V2 karakter
-
Sziasztok, elnézést a késői válaszért, melóztam. Elsősorban is nem az én autómra adtál csekket, szóval az első pont kilőve. A dolog egy ic forgalmi szituval indult, ami során összetűzésbe keveredtünk egy sráccal. Ebből rendőrségi ügy lett, ahol a hosszas vita után a srácok megérkeztek a "stáb" autóval, ugyanis ilyen IC eseményekről forgatni szoktunk, egy kis rp keretein belül. Az agyam akkor szállt el, mikor megjelent a parkfelügyeketes, akinek totál semmi köze nem volt az egészhez, majd elkezdett kérdezősködni a rendőrtől hogy mi van itt, és stb. Majd a "stáb" autót egy az egyben lefoglalja, a rendőri intézkedés közben. Ezután mentünk oda a parkfelügyelet telepe elé, elállni az ajtót. A packer összetörésen meg ne csodálkozz, ha tolatok és bekanyarodsz mögém, akkor nincs miről beszélni. Ha ez nonrp hogy elálltam a kaput, akkor rp szituban nem kell odaállni lefoglalósdit játszani, mert ez milyen vicces. Akartam volna valamiféle fellázadást/tiltakozást, de a többiek ekkorra már tovább álltak, szóval otthagytam én is az egészet a francba. Lehetett volna a parkfelügyeletes is annyival toleránsabb, hogy egy rp szitu közben nem üti oda az orrát, és nem kezdi el lefoglalni az rpben résztvevő járművet. Valamint ha beleülök, nem teszi rá a kötelet hogy ne tudjak odébb állni vele. Számomra irritáló ez a folyamatos PF-es foglaljuk le azonnal mentalitás.

Sheldon

sapkás
SzerverAdmin
LV
2021. 05. 07.
210
239
17
Marosvásárhely
V4 karakter
🚨 Garrett Benner
LV karakter
🚨 Aaron Foster
V2 karakter
❌ Nincs
@stexarcu kérek tőled egy logot arról a napról.

@jekukac mielőtt eldöntötted, hogy lefoglalod a járművet, utána jártál, hogy miért áll ott az az autó ahol? Mi volt a kérdezősködés tárgya, mi volt a válasz?
elkezdett kérdezősködni a rendőrtől hogy mi van itt, és stb.

• Fire
Reactions: stexarcu

stexarcu

Újonc
2020. 05. 07.
58
145
LV karakter
Clyde Ruggiero
V2 karakter
-
@stexarcu kérek tőled egy logot arról a napról.

@jekukac mielőtt eldöntötted, hogy lefoglalod a járművet, utána jártál, hogy miért áll ott az az autó ahol? Mi volt a kérdezősködés tárgya, mi volt a válasz?
Hali! Dolgozom, délután, inkább az esti órákban privátban fogom küldeni neked a napi logomat!

• Tetszik
Reactions: Sheldon

jekukac

Újonc
2024. 07. 06.
16
91
V4 karakter
Friedrich Uwe Nachtnebel
LV karakter
Alina Mcdowell
Hello!

mielőtt eldöntötted, hogy lefoglalod a járművet, utána jártál, hogy miért áll ott az az autó ahol?
Azért lett felrakva mivel amikor beszélni próbáltam a rendőrrel akkor a semmiből megjelent a "stáb" autó és az út közepén megálltak vele mint a videóban is látható itt.

Mi volt a kérdezősködés tárgya, mi volt a válasz?
Először is ahogyan említettem zavarta a forgalmat és amikor láttam, hogy a Sheriff-el beszél az egyik szemtanúval így rákérdeztem mi a helyzet, hátha tudok segíteni mint szemtanú. Másodszor pedig rajtuk kívül még volt nagyjából 2-3 autó abból 1 fix szabálytalanul állt meg, ezért nyilván rákérdezek, hogy mi folyik ott. Válaszig pedig nem nagyon jutottunk el mert valaki mindig közbe szólt.
(Log a teljes esetről: seepaste)

megjelent a parkfelügyeketes, akinek totál semmi köze nem volt az egészhez
Az úton én voltam az akit elsőként fenntartottál azzal, hogy a STOP-nál percekig álltál és utána érkezett a másik tag mögém.

Valamint ha beleülök, nem teszi rá a kötelet hogy ne tudjak odébb állni vele.
Abban a pillanatban amikor felakasztottam nem tartózkodott senki a járműben és a Script nem is engedte volna, hogy veled együtt tegyem fel.

Sheldon

sapkás
SzerverAdmin
LV
2021. 05. 07.
210
239
17
Marosvásárhely
V4 karakter
🚨 Garrett Benner
LV karakter
🚨 Aaron Foster
V2 karakter
❌ Nincs
Ebből rendőrségi ügy lett, ahol a hosszas vita után a srácok megérkeztek a "stáb" autóval, ugyanis ilyen IC eseményekről forgatni szoktunk, egy kis rp keretein belül. Az agyam akkor szállt el, mikor megjelent a parkfelügyeketes, akinek totál semmi köze nem volt az egészhez, majd elkezdett kérdezősködni a rendőrtől hogy mi van itt, és stb. Majd a "stáb" autót egy az egyben lefoglalja, a rendőri intézkedés közben. [...] Lehetett volna a parkfelügyeletes is annyival toleránsabb, hogy egy rp szitu közben nem üti oda az orrát, és nem kezdi el lefoglalni az rpben résztvevő járművet.

A logokat átolvasva Alina már azelőtt ott volt a helyszínen, mielőtt a stábos jármű megjelent volna. Az, hogy megállt kérdezősködni, IC ügy. Ha a deputyt zavarta volna, elküldhette volna, egyedül titeket zavart. Lehetett volna toleránsabb, de az IC stílusotok után nem hiszem, hogy én ott hagytam volna azt a járművet. Az ügy elejétől csak a "Te mit keresel itt, takarodj stb." stílust kapta.

Ezután mentünk oda a parkfelügyelet telepe elé, elállni az ajtót. A packer összetörésen meg ne csodálkozz, ha tolatok és bekanyarodsz mögém, akkor nincs miről beszélni. Ha ez nonrp hogy elálltam a kaput, akkor rp szituban nem kell odaállni lefoglalósdit játszani, mert ez milyen vicces. Akartam volna valamiféle fellázadást/tiltakozást, de a többiek ekkorra már tovább álltak, szóval otthagytam én is az egészet a francba.

Ezzel a résszel különösebb gond nem is lenne, ha egy rendezett, normális "lázadást" kreáltok. Azonban mikor vissza is tolatott, te kamikaze pilóta módjára csapódtál a packer és a kapu közé. Nem hiszem, hogy egy ilyen ügy miatt képes lettél volna saját egészséged, járműved állapotát feltenni valóságban.
Ha jogtalannak tartjátok a lefoglalást, van jogotok panaszt tenni a frakció fórum részén.

Valamint ha beleülök, nem teszi rá a kötelet hogy ne tudjak odébb állni vele. Számomra irritáló ez a folyamatos PF-es foglaljuk le azonnal mentalitás.

Láttátok, - tudtátok - hogy a PF ott van, mégis megálltok az út közepén. Híradó vagy sem, nem hatalmaz fel a vészjelző arra, hogy elfoglaljatok egy sávot.
A helyszínen volt egy deputy, Clyde meg elkezdi püfölni a PF-est. Nem lett volna nehéz elkerülni a lefoglalást, elég lett volna behúzni még az elején a többi jármű elé.

A mutatványaiért Clyde Ruggiero 90 perc NonRP jailt kap.
További kellemes napot, sziasztok.

[OfflineJail]: Admin 4 Sheldon bebörtönözte Clyde Ruggiero játékost 90 percre.
[OfflineJail]: Indok: NonRP [PK]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.