Alicia Delacroix - > Tyzee Jeremiah, Zean Haynes [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

fumo

fumo friday
2020. 05. 24.
1 081
4 276
Mosonmagyaróvár
V4 karakter
aikawa millie
LV karakter
cino tani
V2 karakter
krisztián lovász
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Alicia Delacroix

Panaszra tett személy InGame neve:
Tyzee Jeremiah, Zean Haynes

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG, NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Privátba elküldöm adminnak MDC adatok miatt.

Megjegyzés:
Éppen elakartam szállítani egy kocsit forgalmi engély hiánya miatt, mikor is megjelent a tulaja és beszállt a kocsiba (Tyzee Jeremiah). Többször is kértem, hogy szálljon ki, mivel feltételeztem, hogyha egy picit is arrébb megyek a kocsitól, akkor elmenekül tőlem, illetve akartam volna igazoltatni is. Ezután a semmiből megjelent a haverja (Zean), akkor hozzám szólt párszór, nyílván hogy elterelje a figyelmem, majd akit éppen igazoltatni szerettem volna belém hajt teli erőből, és utána otthagy engem és elmenekül.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
Várom a srácok válaszát akiktől napilogot is szeretnék kérni, te pedig küldd el a videót.

• Tetszik
Reactions: ReWeR

Marcesz

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 05. 01.
247
1 338
V4 karakter
tiontay.pierce
Cső. Nem látok ebbe MG-t mivel semmi tudomásom nem volt róla, hogy ott volt Tzyee. Nyilván te figyelem elterelésnek veszed az egészet, mert mondtam, hogy teszek rá, meg mindaz. Szerettem volna veled IC megbeszélni a dolgokat, de valahogyan nem jött össze, mint soha. De ha úgy veszed, hogy Mg, akkor legyen az én nem szeretnék semmi féle vitát itt levágni, mert teljesen felesleges.

• Tetszik
Reactions: BenGhun

fumo

fumo friday
2020. 05. 24.
1 081
4 276
Mosonmagyaróvár
V4 karakter
aikawa millie
LV karakter
cino tani
V2 karakter
krisztián lovász
Cső. Nem látok ebbe MG-t mivel semmi tudomásom nem volt róla, hogy ott volt Tzyee. Nyilván te figyelem elterelésnek veszed az egészet, mert mondtam, hogy teszek rá, meg mindaz.
Érdekes, hogy ameddig nem akartam igazoltatni a haverod, addig egyáltalán nem jelentél meg, miután meg igazoltatni szerettem volna már kábé egy fél perccel később meg is jelentél.
IC megbeszélni a dolgokat, de valahogyan nem jött össze, mint soha
Nyílván sehogy, hisz a társad konkrétan elütött engem és tovább is hajtott. Semmi lehetőség nem volt a megbeszélésre.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
Az MG része valóban nem bizonyítható, tehát azt engedjük is el.

E: Tyzee egy napilogot küldjön. Illetve magyarázza meg, hogy mi oka volt elütni a Rendőrt aztán elmenekülni előle.

• Tetszik
Reactions: fumo

Marcesz

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 05. 01.
247
1 338
V4 karakter
tiontay.pierce
Ezt Tyzee-től is megkérdezheted, hogy semmit nem szólt nekem, egyszerüen arra bicikliztem, nehéz lesz ezt elhinni mivel nyilvén pont akkor bicózok arra. Láttam, hogy elütött, de ezt inkább rá bizom én csak az MG részében vagyok benne, mert NonRP-t nem igazán tettem.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
Bocsánat, a kérdés valóban Tyzee felé van. A te részed tisztázva van, innentől nem szeretnék választ tőled.

• Tetszik
Reactions: Marcesz és fumo

Identity

Újonc
2021. 07. 03.
28
36
Budapest
V4 karakter
Tyzee Jeremiah
Az MG része valóban nem bizonyítható, tehát azt engedjük is el.

E: Tyzee egy napilogot küldjön. Illetve magyarázza meg, hogy mi oka volt elütni a Rendőrt aztán elmenekülni előle.

Szevasztok!

Nos, az egész esett úgy történt hogy felcsatlakoztam a szerverre és körübelül egy 5 percet afkoltam a forgalmival nem rendelkező kocsi mellett. Mielött elkezdődött volna az egész irtam egyett OOC chatbe Alicianak hogy nemrég léptem be, erre fittyet hányva kezdte el folytani az IC folyamatot. Úgy gondolom fekete létemre megengedhető az hogy elmeneküljek a járművemet féltve. "Elütöttem a rendőrt" A kocsiban ültem miközben a rendőr felszólitott töbször is, nem fogott rám se fegyvert, se semmit. Beinditottam a kocsit majd legelöszőr előre menet próbáltam elmenekülni de Alicia az életét nem féltve elém ugrott, vagy szinkron volt én nemtudom. Lényeg az hogy megállt a kocsi, majd hátra tolattam és újra előre fele és akkor már eltudtam kerülni így elmenekültem.

https://pastebin.com/GUuMCAbB Tessék!

• Tetszik
Reactions: BenGhun

fumo

fumo friday
2020. 05. 24.
1 081
4 276
Mosonmagyaróvár
V4 karakter
aikawa millie
LV karakter
cino tani
V2 karakter
krisztián lovász
Semmi indokod nem volt rá, hogy elmenekülj. Egy csekket kaptál volna max és mehetett volna tovább az élet, de te erre elmenekülsz, ráadásúl úgy hogy elütsz engem és ezzel megkockáztatva, hogy körözést kapjál a kocsidra és a késöbbiekben elkapjanak és börtön büntetést is kapjál.

Identity

Újonc
2021. 07. 03.
28
36
Budapest
V4 karakter
Tyzee Jeremiah
Mégegyszer leirom akkor, 5 perce léptem be a szerverre, egy métert nem ment a kocsi és direkt irtam is, erre te rá se néztél. Meg is kérdeztem hogy mennyi a büntetést és arra se adtál választ :) Ez hogy elütöttelek nagyom túlzás mert elém ugrottál, nem volt szándékomba hogy elüsselek és nem is számitottam hogy a kocsi orra elött fogsz teremni. Megkockáztatás után amit irtál az teljesen a karakteremhez tartozik nem pedig egy "NonRP" cselekvés alá.

fumo

fumo friday
2020. 05. 24.
1 081
4 276
Mosonmagyaróvár
V4 karakter
aikawa millie
LV karakter
cino tani
V2 karakter
krisztián lovász
Mégegyszer leirom akkor, 5 perce léptem be a szerverre, egy métert nem ment a kocsi és direkt irtam is, erre te rá se néztél.
Ezzel nem értem mit szeretnél mondani. A kocsidat leakartam foglalni, erre beszálltál a járművedbe. Jogosan akartalak utána igazoltatni.

• Tetszik
Reactions: Idej

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
Semmi gond nincsen azzal, hogy a Rendőr ICzni kezdett veled. Azért mert 5 perce léptél fel a szerverre nem vagy felmentve semmilyen RP alól - Meglátta a forgalmi nélküli kocsit és oda ment mert olyan helyen parkoltál, ezzel nincs probléma.

Az elütés valóban a véletlen műve lehet, eléd sétált Alicia, tehát erre nem fogok szankciót osztani. Az, hogy "elém ugrott" viszont nagyon túlzás.

Szimplán igazoltatás alá akart vonni Alicia Delacroix, az, hogy a bőrszíned miatt te úgy gondolod, hogy elmehetsz mert az "autódat félted" teljesen nonszesz, mert azzal csak magad alatt vágod a fát, hiszen értelemszerűen körözés fog rád kikerülni, mely egyértelmű lecsukással fog végződni. Ezzel a felfogással minden sötét bőrű ember menekülhetne, mert félti magát/autóját? Hülyeség... Ez jelenleg az Indokolatlan Menekülés kategóriájába tartozik, ami értelemszerűen ban szokott lenni. Van bármi a mentségedre, ami miatt ténylegesen elmenekülhettél volna?

Identity

Újonc
2021. 07. 03.
28
36
Budapest
V4 karakter
Tyzee Jeremiah
Szimplán igazoltatás alá akart vonni Alicia Delacroix.

Igazoltatást? Nem úgy láttam és a cselekményekből se az jött ki. Inkább elvontatni szerette volna járművemet, ez által irtam IC hogy mennyit is kéne fizessek büntetésként hogy ne vigye el. De erre nem kaptam választ.

Ez jelenleg az Indokolatlan Menekülés kategóriájába tartozik, ami értelemszerűen ban szokott lenni. Van bármi a mentségedre, ami miatt ténylegesen elmenekülhettél volna?

Nincs mentségem, Igazad van. Sajnálom hogy így alakult de nem tartottam korrektnek az egészet eljárást.

fumo

fumo friday
2020. 05. 24.
1 081
4 276
Mosonmagyaróvár
V4 karakter
aikawa millie
LV karakter
cino tani
V2 karakter
krisztián lovász
Igazoltatást? Nem úgy láttam és a cselekményekből se az jött ki. Inkább elvontatni szerette volna járművemet, ez által irtam IC hogy mennyit is kéne fizessek büntetésként hogy ne vigye el. De erre nem kaptam választ.
Mivel elakartál menekülni a járműveddel. Ezért is írtam többször, hogy szállj ki a járművedből.

Identity

Újonc
2021. 07. 03.
28
36
Budapest
V4 karakter
Tyzee Jeremiah
Nem akkor próbáltam :)
Éppenségel akkor kérdeztelek hogy mennyi is lenne a büntetés.
Amikor Zean-el kezdtél el beszélgetni akkor menekültem el.

fumo

fumo friday
2020. 05. 24.
1 081
4 276
Mosonmagyaróvár
V4 karakter
aikawa millie
LV karakter
cino tani
V2 karakter
krisztián lovász
Elején is sejthető volt, hogy menekülni fogsz elől, már csak azért is mert 5. felszólításra sem szálltál ki a kocsiból.
De nem akarok többet már válaszolni, várom a bíráló admin válaszát.

• Tetszik
Reactions: Idej

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
Tegnap jobban kifejtettem, hogy az amit Tyzee Jeremiah elkövetett az Indokolatlan menekülés volt rendőr elől.

Ez alapján 1 hónapos kitiltásra került sor, nem menekülünk el rendőrök elől mindenféle nonszensz indokkal.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.