Elutasítva Alice T Florenzo - Husi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

A Vajda

Újonc
2019. 05. 25.
45
95
Szabolcs Venturas
V4 karakter
Alice T Florenzo
LV karakter
Rosenstein Yael
V2 karakter
Paroshnyiek Kazachia
zoldlogo.png

Neved:
< Alice T Florenzo >

A ban időpontja:
< 2019-05-25 18:14:38 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Husi >

A ban oka:
< Multiaccount >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Igen-igen. MULTIACCOUNT. És igen. Nem rég volt a bannom első évfordulója. És nem. Nincs multiaccountom. Bármennyire hihetetlen, szerintem minimum 13 unban kérelmem volt már. Hiszi akárki vagy sem, nem vagyok bűnös, életemben nem tudtam, hogyan lehet egyáltalán 1 gépen több accountot létrehozni. Rövid akarok lenni. Azért elmondok pár infót:

1.: Story: Igazából csak horgásztam, aztán beszélgettem haverommal (OOC Chatban). Egy másik kibannolt félről beszéltünk (a nevét máig nem tudom annyit tudok, hogy valami Nico-val beszéltem aki szintén bannolva van :/) aztán magam sem tudom miért poénból azt mondtam, hogy hát, csinálhatna még egy accountot mint én (vagy valami hasonló, a lényeg, hogy hülyültem). Aztán csak kidobott a gép és nem lehetett visszalépni. Magyarul kibannoltak ÚGY, hogy VÁLASZOLNI SE TUDTAM. Tehát nem kérdeztek meg arról, hogy pontosan miről is van szó?!? Az eset után AZONNAL felvettem a kapcsolatot az áldott Husi lélekkel viszont, a kollégista tanulmányaim miatt elhúzódott a TS beszélgetés, és nem akarta megérteni, hogy hétköznap nem vagyok otthon... Mire tényleg ott lettem volna, hogy ezaz nyári szünet, addigra szépen ki is rakták adminból.
2.: Van bizonyítékom, hogy Husi rendezni szerette volna intézni az ügyet és majdnem odaértünk az UBhoz. Hatalmas nagy öröm lenne nekem ha megkapnám az UB-t, mivel remélhetőleg az 1 éves frakciós barátaim emlékeznek még rám (bár nem voltam felkapott a frakiban mivel még csak "közlegény" voltam, tehát teljes beavatásban sosem részesülhettem bannom miatt, és pont a beavatásról lemaradtam.). Bár valószínű, hogy nem emlékeznek rám, de nem is erről kéne most beszélni. A bizonyítékot a topic végén találhatod, hogyha nincs kedved tovább olvasni.

3.: 1 év eltelt. 1 év más szervereken való RP. 1 év. Elég sok idő. Annyi idő, hogy azzal a pesszimista, beképzelt, barom agyammal megértsem, hogy igen is nem baromkodunk komoly dolgokkal mert azzal én járok rosszul. Azóta kaptam komoly RP szerepet más szerveren Plébánosként, Parókusként ahogy tetszik (Ne gyűlölköző ateista RPre gondoljatok, hanem rendes misékre ami hatalmas volt), ami hatalmas nagy öröm volt, csak sajnos azóta a szerver leállt, de abban az időszakban is írtam a kérelmeimet, mivel ezen a szerveren nőttem fel, és hiányzanak a haverok. Bár ez nem hiszem, hogy nagyon meglágyítja valaki szívét, de higgye el mindenki, hogy RP-ben is elég sokat változtam, komolyodtam.

Ennyi lenne igazából, és 1000 bocsánat a stílusomért, elég szókimondó vagyok de legalább őszinte. Ilyen vagyok sajnos. Hamár valaki elbírálja ne az legyen az indok, hogy: "Bocs nincs UB koszi helo" mert már dühít egy kicsit. Örülnék ha lenne konkrét indok, hogy pontosan miért nem és tanács, hogy hogyan írjam meg a következőt mivel sosem fogom feladni :)
Általános szabályok:
- Egy embernek csak egy felhasználója lehet. Amennyiben BIZONYÍTHATÓ az, hogy egy játékos több felhasználóval is rendelkezik, kitiltást von maga után. (Multi Account)

"Szánom bánom minden bűnömet, mert ezzel az én Adminomat megbántottam. Kérek elégtételt, és feloldozást!"
Itt a bizonyítékom: https://imgur.com/a/aWfnkXs

Az utolsó a legfontosabb:
Persze,tudom hogy onnan van. Nem egyből lettél bannolva,utána néztem a dolgoknak,csak igazság szerint ezóta rengeteg ilyen ügyem is volt.
Írtál te egyébként olyat is hogy mindjárt kapom a bant multiaccount miatt,vagy megint kapom,nem tudom már mivel azóta történt pár dolog.

Ma már intézni fogom dolgokat,csak mindig olyankor talál be valami,mikor nem kéne

>

• Tetszik
Reactions: Bakusz

A Vajda

Újonc
2019. 05. 25.
45
95
Szabolcs Venturas
V4 karakter
Alice T Florenzo
LV karakter
Rosenstein Yael
V2 karakter
Paroshnyiek Kazachia
Tilos a dupla, tripla hozzászólás! ~Paki
Kedves válaszadó! Ha nem olvastad végig, kérlek tedd meg, mivel nem szeretnék mindig 1 hetet várni, hogy újrapróbálkozhassak! Nagyon köszönöm, és elnézést, hogy húzom mindenki drága idejét! (Tudom, hogy a multiaccountra sosem jár UB de ez egy teljesen más helyzet, ezért szeretném ha végigolvasnád!) Ha megtetted nagyon köszi és pacsi!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.