Elutasítva Alice Patricia Natalya - Dominik

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gerald R Kenneth/Sztics

Újonc
Támogató
2019. 11. 23.
60
16
24
V4 karakter
Gerald R Kenneth
LV karakter
Alda D Alko
V2 karakter
Alice Patricia
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Alice Patricia Natalya >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 07. 11. 10:02 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Dominik >

A kitiltás indoka:
<
Adminszidás, szerverhezvaló inkorrekt hozzáállás. Nincs Ub. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Nos, első sorban leszeretném írni hogy miért is kaptam a bant az én szemszőgemből. Szerelőknél álltam sorba Tk-s kocsival de ugye nem tudtam rendesen beállni mert a kocsit nem nagyon tudtam tolni és teljesen TK volt, majd jött egy srác aki bevágott elém, mikőzben IC írtam én neki, hogy takarodjon vissza mert én vagyok hamarabb, majd jött a szerelő és persze hogy őt engedte be, ekkor még nem mondtam semmit de amikor ez megtörtént 3x egymás után akkor eldurrant az agyam és picit elkezdtem verni kézzel a kocsit ami nem RP-s azt tudom, meg elkezdtem random verekedni. Ekkor jött Dominik és elkezdte magyarázni hogy ez nem jó meg minden amivel egy az egyben igazat tudok adni igy utolag de sajna ott eldurrant aggyal nem tudtam gondolkozni és elkezdtem őt szídni hogy miért a többieknek ad igazat, miért nem látja hogy én már órák hossza ott állok sorba meg társai, és ekkor írtam neki valami csunyát öszintén nem tudom már pontosan mit, és ezért kaptam a bant, igy utolag már bánom sőt abban a pillanatban ahogy bant kaptam már bántam az adot helyzetet de ugye nem tudtam mit kezdeni vele sajnos. Úgy gondolom, hogy volt 4 kemény honapom ezt megtanulni és tanultam is a helyzetből hogy hasonló többet ne forduljon elő. Ha úgyvan esetleg betudok vállalni bármiféle szankciót az Ub feloldásához. Köszönöm, hogy elolvastad és időt szántál rá. :) >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.