Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Beninek hívnak, szerveren Ali Aaron a nevem. Huszonnyolc éves vagyok és áprilisban töltöm majd be a huszonkilncet.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelenleg, 150 160 percel rendelkezem, azóta mióta a lapot megírtam.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Adminsegédnek a feladata a játékosok kisebb segítségkéréseiknek megválaszolása, segítsége, játékos betanítása. Adminisztrátori csapat segítsége, teher levétele.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Játékosok kisebb kérdéseire való válaszolás, tanácsadás, kezdő játékosok eligazítása.
Miért pont téged válasszunk?
Úgy gondolom hogy kellő tapasztalattal rendelkezem a szerveren, ezáltal tisztában vagyok a Szerver Szabályzat minden egyes pontjával. Emellett szeretek csapatban dolgozni, segíteni másoknak, illetve megbízható vagyok. Azt gondolom, tudnám teljesíteni az elvárt követelményeket, mivel a szabadidőm nagy részét szerverre tudom fordítani.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznaponta 5-6 óra fixen, Hétvégente 7-8 vagy akár több időt is rá tudok fordítani.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem, nem voltam kitiltva. Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Segítőkész vagyok, Jól dolgozok csapatban, Együttműködő. Negatív: Önfejű, Sokszor a saját fejem után megyek, Hirtelen feltudom magam húzni (de tudom kezelni)
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék, nagyobb szinten segíteni máshogy is a játékosokon. Szeretném kiszűrni a nem oda illő játékosokat, akik rontják más játékosok RP élményét. Szeretném jobban megismerni az adminisztrátorok feladatát. Kipróbálni új dolgokat.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Először elmagyaráznám neki az IC és az OOC fogalmát, hogy mit mikor használunk. Elmagyaráznám neki melyik gombbal nyitja meg a HOME panelt. Megmutatnám neki a városházát ahol az iratait tudja fel venni, majd elmagyaráznám neki a munka lehetőséget. Pár parancsot elmondanák neki milyen paranccsal mit csinál, mit mivel tudna megnyitni. Pár alap szabályt elmondok neki majd a fogalmát is hogy mi mit jelent. Elmondanám neki hogy itt úgy kell viselkedni mint a való életben, és úgy alakítsa az IC karakterét is. Telefonhasználatát is elmondom neki mivel tud Rendvédelmi szervet hívni, vagy Taxit elérni hogy el tudjon jutni A-B helyekre.
Utoljára szerkesztve: