Alfonso Ricci panasza Tristan Gradisnik játékosra. [Matt]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Marci15

Barangoló
Támogató
2020. 12. 20.
75
76
18
Szombathely
V4 karakter
Alfonso Ricci
LV karakter
Oliver Bonucci
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Alfonso Ricci

Panaszra tett személy InGame neve:
Tristan Gradisnik

Panasz oka, leírása, kifejtése:
50 ezer dollár feletti átverés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
incidens kezdetétől a log: https://pastebin.com/MLyJctVG teljes napi log: https://pastebin.com/P3zPV4GQ

Megjegyzés:
Sziasztok, üdvözlök minden kedves olvasót! Mostanában eléggé sok ehhez hasonló panaszkönyvet olvastam, hogy antik összértékkel vernek át másokat, és mindegyikben azt fedeztem fel, hogy azért lett jogtalan a panasz, ugyanis nem lett pontosan megbeszélve, hogy az eladó mit fog átadni a vevőnek. Amikor megkörnyékezett Tristan, a fejemben volt ez, és én lekértem a tárgyakat, amiket adni fog, pont ezért. A bizonyítékban csatolom kivágva azt a részt, amiben elmondja mit fogok venni, és azt hogy mit kaptam, és külön a napilogot is, az érintett eset időpontjától. 3 antik törzsi maszk, 2 aranyóra, 3 üres lőszer, 1 kereszt, 2 aranyrúd, 1 gázmaszk, 2 antik étkészlet HELYETT 3 maszkot, 1 órát, 1 lőszert, 1 keresztet, 1 aranyrúdat, 1 gázmaszkot, és 1 étkészletet kaptam. Úgy gondolom, hogy mivel nem csak rávágtam egy összegre, hogy oké menjen benne vagyok, hanem pontosan megbeszéltük, hogy mit fogok vásárolni tőle, ezért ez már kimeríti az átverés fogalmát. 1 248 000$ volt a maximum ár amiben megegyeztünk, ha jól számolom 787 000$ került hozzám. Amennyiben így is szabad az átverés, hogy pontosan le volt beszélve, akkor elnézést kérek Tristantól a kellemetlenség miatt. EDIT: Azért került sor a PK-ra, mert rákérdeztem előtte egy reportban, hogy megér-e egy PK-t így, és ott azt a választ kaptam, hogy igen. Köszönöm szépen mindenkinek, aki elolvassa.

Marci15

Barangoló
Támogató
2020. 12. 20.
75
76
18
Szombathely
V4 karakter
Alfonso Ricci
LV karakter
Oliver Bonucci
V2 karakter
-
Hali! Korrekten megkeresett Tristan és meg tudtuk beszélni, odaadta a különbözetet, tehát kijöttem úgy, mintha csak azokat az antikokat vettem volna meg, amiket oda is adott.
[SeeMTA]: Tristan Gradisnik adott neked 292 500 dollárt. (Adó: 7 500$)
Nem szeretnék neki rosszat, részemről semmis az ügy, legközelebb figyelni fog. :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.