Elutasítva Aley Markov --> Tranes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

capital

Újonc
2019. 08. 01.
25
5
királyok helye
V4 karakter
Maxmilliano Castillo
zoldlogo.png
[/CENTER?fbclid=IwAR3jWD_GzG4lfHJGNJPn_Eqoy_L6oJf9ivM0lS79czMNigqDE-O-_JlreDE']https://s25.postimg.cc/b5ndlkef3/zoldlogo.png[/IMG][/SIZE]
[/URL]

Neved:
< Aley Markov >

A ban időpontja:
< 2018-10-16 22:09:03 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Tranes >

A ban oka:
< Szerver min?sítés Aley Markov (135): Kurva buggos geci szerver. Mit ártott neked az anyám? Aley Markov: (( anyád kap pihenőt )) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok, Megpróbálkozom a lehetetlennel. Igazából az egész 2 éve kezdőzött mikor elkezdetem a szervert és első munkámhoz igyekeztem ami áruszállító volt. Minden a rendben ment aztán egyszer mikor lehívtam a munkakocsit belebuggoltam, de annyira hogy fél percen belül animba aztán meghaltam és erre írtam "Tranes" adminak hogy történt véleményem szerint egy kis bug. ő oda jött hozzám majd folytattuk a beszélgetésünket OCC chat-ban. ott ő elmondta hogy valószínűleg az én hibámból történt az egész, ezzel ő fogta és elment tőlem. Erre én annyira felhúztam magam az egészen hogy megírtam ezt a PM-et. majd utána oda jött hozzám és szolt hogy ez a PM kitiltást von maga után, erre én sajnos írtam hogy "anyád kap pihenőt " . így hogy eltelt 2 év és még pár hónap nagyon megbántam amit tettem és nem szerettem volna anyázni, akkoriban sajnos nagyon rászoktam az anyázása (Tudom ez nem mentség) Nagyon sajnálom amit tettem. Tranes-töl szeretnék bocsánatot kérni a minősíthetetlen viselkedésem miatta, És remélem hogy egy utolsó esélyt még kaphatok. Válaszotokat köszönöm, További szép reggelt/napo/estét. >[/CENTER]

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 767
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Mintát csináld újra vagy valami mert így nem a legjobb.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.