Elutasítva Alexander Johnson William--->Lucii

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Patr1K

Újonc
2019. 10. 30.
38
47
V4 karakter
Emily Grande
LV karakter
Antonio Grande
zoldlogo.png

Neved:
< Alexander Johnson William >

A ban időpontja:
< 2020-07-16 19:21:23 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Lucii >

A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva, NonRP,Adminnak való hazudás. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hello! Azért irok ub-t mert jogtalan ban-t kaptam és ez nem fogadom el. NonRP nem volt az meg lett beszélve! Az adminnak való hazudás az nem is értem hiszen Lucii megkérdezte OOC miért tolattam hátra erre én véletlen tolattam hátra nem a srác volt a fő célpont. Ts-en megkérdezte Lucii miért duroggtattam a subarut erre én az direkt volt és Lucii rámrakta a bant hazudtam neki de hogy miben azt nem tudom és az még rátesz egy lapáttal hogy Ts-en nem hajlandó meghallgatni! És beszéltem más adminnal nem nevezem meg de elmondta hogy Lucii nem korrekt. ThoMMas javasolta hogy irjak ub kérlemet és meg is teszem. >

athommas

Barangoló
Tulajdonos
2019. 01. 06.
125
2 473
Szia @Lucii , egy pár szavas indoklást kérhetek? Itt elég sok minden elhangzott azzal kapcsolatban, hogy elviekben inkorrekten jártál el és inkorrekt döntést hoztál, ilyenkor azért jó lenne leírni a te álláspontod, hogy az is tudja miért nem adsz UB-t (amit én nem szeretnék vitatni, hisz a te döntésed) aki nem volt ott. Ő leírta a saját szemszögéből, nekem is írt valóban jó párszor, amiért én, szokás szerint a kérelmet javasoltam, hogy lássam azt, miért is kapta a bannt, de ettől sajnos nem lettem okosabb. Köszi!

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Szia! Persze, leírom ide is neked, mivel gondolom Alexander nem említette, átbeszéltem velük is az ügyet, majd mivel PK-t nyitottak, így Wice-al is átbeszéltük az ügyet, Alexander ott is megpróbált hazudni(amit nem is tudok hova tenni), majd ezek után elmondta neki Wice is, 1-2 hónap múlva írjon UB-t, és akkor megkapja. Mivel még nincs 1 hónapos se a ban, ezért lett elutasítva.

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Akkor leírom bővebben, az ügy elejétől a végéig. Kihívtak, hogy az érintett fél, Alexander feltolatott a kaszinó járdájára, elkezdte direkt egy emberre durrogtatni a Subarut, odageteltem Alexandert, megkérdeztem tőle, hogy miért csinálta ezt? Először azt állította, hogy véletlen volt az egész, és ő nem akarta, majd feljött TS-re a haverjával, ott már azt állították, hogy azért tolatott hátra, mert laggolt(Holott a videón semmi lagg nem látszik). Ezek után megkapta a bant, mivel utolsó esélyes volt, és hazuzudott. Nyitott egy PK-t, mivel nem értett egyet a bírálásommal, ezt Wice-al hárman átbeszéltük TS-en, ott bevallotta először, hogy igen, tényleg hazudott nekem az ügy alatt, majd mikor Wice megemlítette neki, hogy így akkor marad a ban, mivel tényleg hazudott és 1-2 hónap múlva próbálkozhat UB-val, ezzel ő nem értett egyet, megint elkezdte a hazudozást, hogy ő nem is hazudott, az igazat mondta. Szóval lényegében, azért nem kap UB-t most, mivel hazudott nekem az ügy alatt, és utolsó esélyes volt. Remélem így már érthetőbb a dolog azok számára is, akik nem voltak érintettek az ügyben.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.