Elfogadva Alexa_Coney --> Steel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pille

Újonc
2019. 03. 04.
18
12
Székelyudvarhely
V4 karakter
Albert_Zoltan
LV karakter
Alexa_Coney
V2 karakter
Michael_D_Connor
zoldlogo.png

Neved:
< Alexa_Coney >

A ban időpontja:
< 2019.09.29 >

A ban időtartama:
< 2030.12.31 >

Neve, aki bannolt:
< Steel >

A ban oka:
< Szereptévesztés [Redline] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos igen jó pár honap el telt a banom ota volt idöm gondolkodni a tetemen és elégé megbáni.
ezért szeretnék egy ujab esélyt hogy játszhasak a szerveren a barátaimal és helyre hozam a hibáimat is amiket vétetem és elnézést kérhesek a redline Vezetöségétöl is ic is.
És barátaimal és a többi playerel a szilvesztert vagy szilveszter másodnapját a seemta v3 Lv szerverén ünepelhesük és még több emlékel gyarapodjunk mind joban mind roszban.
És seretném az újévet új esély el inditani és a mostani évet avagy 2019 a hátam mögöt hagyni.
Áldot Békés Ünepeket Kivánok Mindenkinek.

Pontosaban a tetem az az lene hogy felvetek redline egy csütörtöki napon szombati nap eladtam a kocsim egy játékosnak.
és rá kérdeztem a játékostol hogy "soti érdeklel?" Vasárnapi nap meg felhivot a szerveren és mondta hogy érdekli én gondoltam ok legalább megszabadulok töle és a frakira koncentrálhatok, de itt el is rontotam mivel a játékos az nem a barátját hanem a rendvédelmet hivta és le is sokoltak.
redvédelmisek meg ismertek és a jákékos hivot admint is hogy szereptévesztés volt ott el is ismertem a bünömett ooc adminak is megmondtam jogos a büntetés csak gondoltam hamaráb meg szabadulok a sotitol és a frakira koncentrálhatok. >

Utoljára szerkesztve:

Pille

Újonc
2019. 03. 04.
18
12
Székelyudvarhely
V4 karakter
Albert_Zoltan
LV karakter
Alexa_Coney
V2 karakter
Michael_D_Connor
Írd le, hogy mit követtél el légyszíves.
Pontosaban a tetem az az lene hogy felvetek redline egy csütörtöki napon szombati nap eladtam a kocsim egy játékosnak.
és rá kérdeztem a játékostol hogy "soti érdeklel?" Vasárnapi nap meg felhivot a szerveren és mondta hogy érdekli én gondoltam ok legalább megszabadulok töle és a frakira koncentrálhatok, de itt el is rontotam mivel a játékos az nem a barátját hanem a rendvédelmet hivta és le is sokoltak.
redvédelmisek meg ismertek és a jákékos hivot admint is hogy szereptévesztés volt ott el is ismertem a bünömett ooc adminak is megmondtam jogos a büntetés csak gondoltam hamaráb meg szabadulok a sotitol és a frakira koncentrálhatok.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.