- 2019. 03. 04.
- 18
- 12
- V4 karakter
- Albert_Zoltan
- LV karakter
- Alexa_Coney
- V2 karakter
- Michael_D_Connor
Neved:
< Alexa_Coney >
A ban időpontja:
< 2019.09.29 >
A ban időtartama:
< 2030.12.31 >
Neve, aki bannolt:
< Steel >
A ban oka:
< Szereptévesztés [Redline] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nos Igen hol is kezdjm nem tudom. Csak anyit hogy jogos a ban én is érzem a büntetésem sulyát és inokát is megértem.
De szeretnék egy utolsó tényleg egy leges legutolsó esélyt hogy játszhasak a szerveren és rp-zek barátokal továb.
Tudom tul korai az unban irása még mivel csak tegnap ota vagyok banolva de gondoltam irok egyet.
Igen szereptévesztés a hibám a vétkem a bünöm, tudom én is jól.
Elakartam adni a shotgunt,mákszalmát mikor a Redline frakcioba voltam már. Bánom én is hogy ezt tetem már de meg akartam szabadulni minden ilegáltol hogy jobban a szerelöre fokuszálja. Igen most jöhetne a szidás ocsárlásom hogy mért nem dobtam ki.mért vagyok enyira elmebajos hülye hogy nem gondolkodtam elöre. Tudom és elnézést Bryan tol is hogy felvet és már ki is kellet rugniuk és hogy ilyen tetem, Bocsánat Steel nek is hogy ilyen miatt kellet döt pazaroljon rám.
De ha lehetne szo rola szeretnék egy utólsó tényleg egy legutolsó esélyt ara hogy játsz hasal a szerveren. Mert hiányoznak a barátok,A szerelö Társak akik voltak,és még sok más is az életem böl de abba inkáb nem menék bele.(Irás Tudásér Sory)
Ha netán Tán Tényleg kapnék egy legutólsó esélyt (last chance) Azt nagyon szépen megköszöném Bocsánat hogy vétkeztem.
és itt lene pár kép a banom rol és a ban okárol.
>
Moderátor által szerkesztve, ekkor: