- 2024. 07. 28.
- 2
- 1
- V4 karakter
- Alexa Warner
OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Hány éves vagy?
~ Májusban töltöttem a 21-et. ~
Mi az Account ID-d?
~ 241592 ~
Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ Ez az első szerver amin rp-zem, kicsivel több mint négy hónapja. ~
Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ 2024. 03. 16. óta játszom és 26 739 percem van jelenleg. ~
Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ ~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ 3-4 órákat minimum, van hogy többet is. ~
Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ Természetesen, ez nem is lehetne másképp. ~
Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ Még nem voltam frakcióban ezelőtt. ~
Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Nincsen ismeretségem, ez pedig remélem minél hamarabb megváltozhat. ~
Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ Gyorsan és könnyen tanulom meg az új dolgokat, szeretek egyedül és csapatban is dolgozni. Illetve mivel még nem voltam egy frakcióban sem, ezért szeretnék olyanhoz csatlakozni, amit magamhoz a legközelebb érzek. ~
Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Igen, mindegyikkel rendelkezem. ~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Neve:
~ Alexa Warner ~
Születési helye, ideje:
~ San Fierro, 2000.05.05. ~
Édesanyja leánykori neve:
~ Xenia Collins ~
Bejelentett állandó lakcím:
~ San Fierro, Elias County RD 8. ~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Érettségi bizonyítvány, több szakma (PR és HR menedzser, általános asszisztens) ~
Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Igen, rendelkezem. ~
Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Mindig is érdekeltek az autók és a vezetésük mellett a szerelésük is. Úgy gondolom, hogy a hasonló gondolkodású emberek mellett hamar betudnék illeszkedni ebbe a kötelékbe. ~
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Nincsen még. ~
Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Úgy vélem azért lennék én alkalmas erre a munkakörre, mivel jó a kommunikációs és a probléma megoldó készségem, nagyon türelmes és megbízható vagyok. Ezen felül pedig pontos és munkámra igényes. ~
Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)
~ 2000. május ötödikén születtem San Fierroban, itt is nevelkedtem, majd az itt található iskolában végeztem el a szakközépet, ahol az általános asszisztensi szakmát szereztem meg. Levelezőn végeztem el ezek után a PR és a HR menedzseri szakot, melyekben egészen idáig aktívan dolgoztam. A műszaki affinitás viszont egész életemen át kísért, ám úgy érzem, hogy most jött el az ideje annak, hogy ki tudjon teljesedni. Képes vagyok minden részletre odafigyelni, ezáltal pedig a maximumot nyújtani minden helyzetben. Nagyon szeretek csapatban dolgozni, de ha arra van szükség, akkor egyedül is megállom a helyem. A legnagyobb erényem az, hogy a tanulási hajlandóság vezérel, így nagyon könnyen veszem az elém gördülő új akadályokat. ~