J
Jessica D Taylor
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Alex! ~
[#2] Korod:
~ 17! ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2017 óta kb 3065! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/Ng0mCyx ! ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert szeretek rendvédelemben dolgozni, sok szerveren voltam rendör is.! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Tudok csapatban dolgozni, tudok vezetni, tudok löni.! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Alex-nak hivnak,17 éves vagyok, Győr-Moson-Sopron megyében élek, 10. osztályba járok.! ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Alex Taylor! ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1999.05.15.! ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ NAV feladata: Állampolgárok védelme,rendfenntartás. Határ ellenőrzése,határon túli igazoltatás. ! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Leállítom az előttem lévő urat/hölgyet egy felszólítással. Kiszállok elkérem a személyes adatokat. Ha egyezik akkor visszaadom és belenézek a csomagtartóba hogy van-e benne eü. doboz. aztán ha megvan az is akkor elköszönök és megyek tovább. ! ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Van! ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Magatartásom, megbízhatóságom, parancs teljesítésem, fegyelmem példaértékű lehet mások számára. nem utolsó sorban egy fiatal erőtől teljes ifjúnak tartom magam. Kiváló vezetési, lövési, tehetséggel rendelkezem, ! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~
nyilvántartja:az adózókat és azokat az adózónak nem minősülő személyeket, akiknek, amelyeknek jogát, kötelezettségét e törvény írja elő vagy adót, költségvetési támogatást megállapító törvény írja elő.
beszedi, végrehajtja:az adót, az adók módjára behajtandó köztartozást. Mind e mellet ellenkörzi az illegális határátkelést, illegális dolgok határon való átvitelét, rendet fenntartja.
! ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amennyiben RUM ot követ el, veszélyezteti az emberek, társaim, és az én testi állapotomat. ! ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~
-Neve: Alex Taylor
Anyja neve: Jessica Taylor
Apja neve: Jhon Taylor
Iskolai Végzetsége: Rendészeti Főiskola
Munkái:Fix&Drive
Üdvözlöm, Alex Taylor hívnak és 16 évesen, 2015-ben érkeztem meg a Városba, amit See City-nek hívnak. Akkoriban még csak felfedeztem a várost és az azelőtti megkeresett pénzemből élltem. Nézegettem Online, valamint az Újságokban az állásinterjúkat hogy hova tudnék elhelyezkedni. Amikor megláttam hogy a Fix & Drive felvételt hírdet, úgy gondoltam jobban utánna járok. Azt írták hogy 45 százalékkal növekszik a nyugdíj ha 7 évet szolgálok a műhelybe. Ezért el is vállaltam a melót. Csak egy probléma volt. A második évben egy szerelés közben úgy megsérültem hogy eltört mind a két bokacsontom. Ezért hazaküldtek 3 hónap eltávra. Csak mivel nem fejlődött ki normálisan a csontom egyik lábamon se, értelmetlen lett volna visszamenni. Így ennek a munkának lőttek. Volt egy kisbolt, ahova mindig lejártam kenyérért meg tejért. Egyszer elkezdtem beszélgetni a kasszással és olyan jól összejöttünk hogy azt mondta ad nekem munkát ott. Így kaptam meg ott az árufeltöltő munkát. Egyszer-egyszer a kamionsoförrel elkezdtem beszélni és azt mondta hogy megpróbál elhelyezni engem az benzin szállitóknál . Így is lett, csak azzal nem számoltam hogy mivel nem voltam bejelentve mint árufeltöltő, ezért fizetnek kellett 120.000FT-t a Hatóságnak. A lényegre térve több mint két hónapot töltöttem el az benzin szállitó állományában.
! ~