Alex S.G.H jelentkezési lapja. [Elfogadva]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

AlexLV

"I mean it"🐧
2019. 02. 16.
784
795
24
KSVRD
forum.see-game.com
V4 karakter
Kiril Tsankov
LV karakter
Valentino Sean
V2 karakter
Raul Moya
sgh.png

Neved, életkorod, Account ID-d:

<<Hajdu Alex a becses nevem és 17 éves vagyok. Account ID-m: 26963>>

Jelenlegi játszott perc, szinted:

<<Per pillanat 8000+ játszott percem van és 14-es szintű a karakterem.>>

Voltál-e már jailben? (UCP kép)

<<Sajnos voltam, de tanultam a hibáimból, hisz minden ember követ el hibákat. Az első és utolsó jail is vet fel megválaszolatlan kérdéseket, de Halálkérelem nem volt, sőt a legelső eset sem pontos megfogalmazása a bírálásnak, mivel a rendvédelmi szervek elkaptak és lelőttek. A 60 perces jailt jogtalanul kaptam és sikerült is megbeszélnem az illetékessel, mivel nem követtem el semmiféle Derby-t. A személy állt be folyamatosan elém és nem bírtam kellő mennyiséggel lefékezni a járművemet, így bele koccantam, de az ütközésekről folyamatosan történt /do használata.

Kép:
jail.png
>>

Voltál-e már banolva? (UCP kép)

<<Voltam frakció itemek leadásával, mivel leader váltás volt és nem tudott az inaktivitásomról ezért szankcionáltak.

Kép:
ban.png
>>

Mi egy SGH feladata?

<<Egy SGH feladata véleményem szerint, hogy kisebb PM-ekre választ adjon, tanítsa be a frissen regisztrált játékosokat, esetleg kezdőket. Adminisztrátorok terhét picit enyhítse és ő adjon választ a kérdésre amit a játékos nem tud, vagy nincs tisztában vele. Átadja a jelenlegi tudását játékostársainak, hogy ő is fejlődjön valamilyen szinten.>>

Miért pont téged válasszunk?

<<Nem szeretek nagyképű lenni, de szerintem alkalmasnak látom magamat erre a feladatra, mivel nagyon aktív tudok lenni, segítőkész, türelmes. Tudok kezelni nehéz dolgokat. A legnagyobb tudásomat adom át a társaimnak és segítek a problémáikon. Jól kijövök az emberekkel és próbálok velük egy hullámhosszra jutni, hogy a későbbiekben tudjunk egy csapatot alkotni és egymásnak segítséget nyújtani. Mindenkivel egységes vagyok, és nem kivételezek senkivel még a legjobb barátommal sem.>>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<<Ahogyan időm engedi, általában napi 4-5 óra, de ezek értelem szerűen változhatnak. Hétvégén akár a feltüntetett időintervallumtól is többet tudom aktivizálni magamat.>>

Írj magadról 3 darab pozitív, 3 darab negatív tulajdonságot!

<<Pozitív tulajdonságaim:

- Magabiztos

- Motivált

- Tisztességes

Negatív tulajdonságaim:

- Néha napján lusta

- Hirtelen haragú

- Sértődékeny>>

Mutasd be a szerinted 3 legfontosabb helyszínt a szerveren:

<<- Városháza és benzinkút . Városháza; itt tudnak a játékosok munkákat felvenni, vagy felmondani, illetve okiratokat kiváltani, ingatlanokat bejelenteni ami szükséges lesz a továbbiakban. Továbbá forgalmi engedélyt és Prémiumpontból vásárolt ideiglenes fegyverengedélyt itt lehet kiváltani. Benzinkút; lehetőség adódik a járművünk benzintartályának megtöltésére

Városháza:
LV_VH.png

Minimap:
VH_minimap.png

Tankolás menete:
I. E betű használatával felvehetjük a tankolópisztolyt:
I.png

II. Az autó valamelyik oldalán találunk egy fehér töltőállomás ikont, ahová lehet tankolni:
II.png

III. Amint ez a jelzés zöldre vált elkezdhetjük a tankolást:
III.png

IV. A tankolás megkezdéséhez a bal klikket lenyomva kell tartani és egy ilyen animot fog lejátszani a karakter amint a képen is látható:
IV.png

V. Töltöállomással szemben kiírja nekünk, hogy mennyiért és hány litert tettünk az autóba, illetve az aktuális benzinárat:
V.png

VI. Bemegyünk az interiorba és az NPC benzinkutasra rákattintva kiadja a nyugtát amit alul tudunk aláírni és levonja az összeget a kezünkben lévő pénzmennyiségből, ha pedig nincs nálunk annyi pénz nem engedi kifizetni:
VI.png

Benzinkút minimap:
Benzink_t_minimap.png

- Kórház, ami két helyszínen is megtalálható. Az egyik a belvárosban helyezkedik el a másik pedig Fort Carsonba. Itt kaphatnak a játékosok megfelelő ellátást a sérüléseik és panaszaik ellen. Interioron belül Nick (NPC Bolt) tartalmaz kötszert, gyógyszert Elsősegély dobozt is. Ha nincs fent esetleg mentős akkor a belvárosi kórház előtt Trey Smith NPC-nél, kék CP-be beleállva az E betű segítségével is meg tudjuk magunkat gyógyítani. Ha máshol szeretnénk ezt elvégezni, akkor Fort Carsonba John Santos NPC-nél megvalósíthatjuk.
Helyileg megtalálhatjuk a kórházakat itt:
Las Venturas Kórház:
lv_md.png

Minimap:
lv_minimap_md.png

Fort Carson Kórház:
FC_k_rh_z.png

Minimap:
FC_MD_minimap.png

- Sheriffség és Autósiskola. Sheriffségen tudnak feljelentést tenni, fegyverengedélyt igényelni, eltűnt tárgyakat, személyeket problémákat bejelenteni. Autósiskola, Sheriffséghez közel helyezkedik el. Interiorba belépve elvégezhetjük a gyakorlati és elméleti vizsgát is. 80%-osan kell teljesíteni az elméleti vizsgán, hogy aztán megkezdhessük a gyakorlati részt is. Az oktató autónk egy Ford Crown Victoria lesz.
Blackfield Sheriff HQ:
TEdeIgx.png

Blackfield Sheriff minimap:
sd_minimap.png

Autósiskola:
Autoschool.png

Vizsga menete:
I. Vizsga elkezdéséhez bele kell állnunk ebbe a kék CP-be:
Kezd_s.png

II. Bedob egy ablakot ami alapján megkezdhetjük az elméleti vizsgánkat a "Kezdés" gomb segítségével:
vizsga_elkezd_se.png

III. Amikor ezt az ablakot találjuk akkor helyesen kell válaszolni a kérdésekre, míg a 80%-ot el nem érjük, viszont ha 80% alatt teljesítettünk akkor újra kell kezdeni az elméleti vizsgát:
k_rd_s.png

IV. Ha sikeres avagy nem sikeres vizsgát tettünk előugrik ez az ablak és a "Tovább" gomb segítségével kezdhető a következő vizsgarész:
Sikeres_teszt.png

V. Kimegyünk az udvarba és az iskola mellett találhatunk ismét egy kék CP-t amelynek segítségével vehetjük fel az oktatóautónkat és magunk mellé ültet egy Oktatót (NPC) :
Aut__CP.png

VI. Amint elindulunk piros CP-k fogják mutatni az irányt és azokat kell követni. Fontos, hogy ne sérüljön a jármű és ne hajtsunk gyorsan mert az Oktatónk megbuktat a gyakorlati vezetésen és kezdődhet előröl a folyamat:
gyakorlat.png

Autósiskola minimap:
autoschool_minimap.png
>>

Mutass be egy általad választott munkát:

<<Postás munka:

Először is ki kell váltani Kenneth Velasquez NPC-nél egy személyi igazolványt ami teljesen ingyenes. Azután arréb kell menni és Marco Shirt-nél (szintén NPC) ki kell választani a postás munkát. Amint a munkát felvettük bal alsó sarokban a radaron mutatja a teherautóval feltűntetett blip-eket ahol fel tudjuk venni a munkajárművet. Felvettük a járművet (kék CP) azután Josh-nál, (Munkás NPC) fel kell venni a csomagokat illetve a leveleket és be kell rakodni az autóba. Miután bepakoltunk akkor be kell szállni a járműbe és kidob jobb oldalt egy panelt a csomagszámmal, pontos címmel, névvel ellátva, meg persze a csomag típusát és azonosítóját is láthatjuk(Típus: levél, csomag). A radar, a panel és az F11 (nagytérkép) segítségével is tudunk tájékozódni, vagy bekapcsolhatjuk az F11 felületen a "3D blipeket", mivel hasznos segítséget nyújtanak. Sorszámozva vannak a levelek/csomagok de teljesen mindegy milyen sorrendben szállítjuk le azokat, mert 500$-t kapunk minden leadott levélnél vagy csomagnál. Amikor a pontos címhez érkeztünk akkor ki kell szállni a kocsiból, jobb egérgombbal rá kell kattintani a Postás autóra és kiválasztani a megfelelő számú csomagot a megrendelő számára. Ha leszállítottuk az összes csomagot és még szeretnénk pénzt keresni akkor Josh-nál újabb csomagokat tudunk felvenni és újra leszállítani azokat.>>

Utoljára szerkesztve:

AlexLV

"I mean it"🐧
2019. 02. 16.
784
795
24
KSVRD
forum.see-game.com
V4 karakter
Kiril Tsankov
LV karakter
Valentino Sean
V2 karakter
Raul Moya
Köszönöm szépen! A jail nem valami bíztató, de szerintem minden ember tanul a hibáiból ahogy én is megbántam. A halálkérelem az valamely szinten nem tartandó jogosnak mégis megkaptam.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Tibihhh

peti459231

Újonc
2020. 03. 08.
3
3
LV karakter
Lillie Walsh

Nagyon kemény lett papikám.
Hatalmasan megérdemelnéd .
Sok sikert kívánok neked!

Remélem sikerül!!!

• Imádom
Reactions: AlexLV

Fecsu

fecsu on top
Designer
v2
2019. 01. 29.
903
1 491
19
Cső. Már egy ideje ismerlek, jó lett a lapod. Sok sikert. Támogatom a lapodat.

• Imádom

KristófLV

GameAdmin [5]
2019. 08. 18.
294
362
V4 karakter
Jackson Qwanter
LV karakter
Jackson Qwanter
V2 karakter
Sophia Williams
Hali egész jó lap lett, igazából a halálkérelem nem a legszebb, de azért elnézhető, szerintem egyedül a 3 helyszínnél elég keveset írtál véleményem szerint. De semmi jónak nemvagyok az elrontója, meg énis próbálkozok SGH-nak szóval sok sikert neked is!

• Imádom

Dimitrij22

Újonc
2019. 05. 24.
49
58
21
Belecska
LV karakter
Nathan Zvaigzne
(Napszaknakk megfelelő köszönés.)! Lapodat átolvastam és azt kell mondjam hogy a belefektetett idő meghozta gyümlcsét. Jailjeidre adott magyarázatod én teljesen ésszerűnek és elfogadhatónak tartom, továbbá az időpontok is viszonylag régiek úgyhogy nagyjából az semmisnek tekinthető mert ennyi idő leforgása alatt az már semmis, hisz az ember a legértelmesebb élőlény ami a hibáiból és tetteiből eredő tudásra épül. A klaviatúrát azt nem sajnáltad néhol részletesen mentél bele dolgokba ami engem speciel megfogott. Én annyit tudok ehhez a munkához hozzáfűzni hogy Sok sikert!

• Imádom

Shao

Barangoló
Támogató
2019. 02. 02.
85
68
LV karakter
Deon Mendoza
Helló! Nekem tetszik a lapod, sok sikert kívánok.

• Imádom

Itzisaac

Aktív fórumozó
2019. 01. 26.
235
181
Hátizsák
V4 karakter
Vincent Fisher
Régóta ismerjük már egymást, megállnád a helyed a teamben. Sok sikert.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Örömmel értesítünk, hogy a lapod elfogadásra került!
2020.05.20-án (Szerda), 18:00-kor várunk az SGH váróban!
Személyes megjegyzés: Várunk.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: dzsoi és AlexLV
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.