- 2019. 02. 16.
- 784
- 795
- 24
- V4 karakter
- Kiril Tsankov
- LV karakter
- Valentino Sean
- V2 karakter
- Raul Moya
Neved, életkorod, Account ID-d:
<<Hajdu Alex a becses nevem és 17 éves vagyok. Account ID-m: 26963>>
Jelenlegi játszott perc, szinted:
<<Per pillanat 8000+ játszott percem van és 14-es szintű a karakterem.>>
Voltál-e már jailben? (UCP kép)
<<Sajnos voltam, de tanultam a hibáimból, hisz minden ember követ el hibákat. Az első és utolsó jail is vet fel megválaszolatlan kérdéseket, de Halálkérelem nem volt, sőt a legelső eset sem pontos megfogalmazása a bírálásnak, mivel a rendvédelmi szervek elkaptak és lelőttek. A 60 perces jailt jogtalanul kaptam és sikerült is megbeszélnem az illetékessel, mivel nem követtem el semmiféle Derby-t. A személy állt be folyamatosan elém és nem bírtam kellő mennyiséggel lefékezni a járművemet, így bele koccantam, de az ütközésekről folyamatosan történt /do használata.
Kép:
Voltál-e már banolva? (UCP kép)
<<Voltam frakció itemek leadásával, mivel leader váltás volt és nem tudott az inaktivitásomról ezért szankcionáltak.
Kép:
Mi egy SGH feladata?
<<Egy SGH feladata véleményem szerint, hogy kisebb PM-ekre választ adjon, tanítsa be a frissen regisztrált játékosokat, esetleg kezdőket. Adminisztrátorok terhét picit enyhítse és ő adjon választ a kérdésre amit a játékos nem tud, vagy nincs tisztában vele. Átadja a jelenlegi tudását játékostársainak, hogy ő is fejlődjön valamilyen szinten.>>
Miért pont téged válasszunk?
<<Nem szeretek nagyképű lenni, de szerintem alkalmasnak látom magamat erre a feladatra, mivel nagyon aktív tudok lenni, segítőkész, türelmes. Tudok kezelni nehéz dolgokat. A legnagyobb tudásomat adom át a társaimnak és segítek a problémáikon. Jól kijövök az emberekkel és próbálok velük egy hullámhosszra jutni, hogy a későbbiekben tudjunk egy csapatot alkotni és egymásnak segítséget nyújtani. Mindenkivel egységes vagyok, és nem kivételezek senkivel még a legjobb barátommal sem.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<<Ahogyan időm engedi, általában napi 4-5 óra, de ezek értelem szerűen változhatnak. Hétvégén akár a feltüntetett időintervallumtól is többet tudom aktivizálni magamat.>>
Írj magadról 3 darab pozitív, 3 darab negatív tulajdonságot!
<<Pozitív tulajdonságaim:
- Magabiztos
- Motivált
- Tisztességes
Negatív tulajdonságaim:
- Néha napján lusta
- Hirtelen haragú
- Sértődékeny>>
Mutasd be a szerinted 3 legfontosabb helyszínt a szerveren:
<<- Városháza és benzinkút . Városháza; itt tudnak a játékosok munkákat felvenni, vagy felmondani, illetve okiratokat kiváltani, ingatlanokat bejelenteni ami szükséges lesz a továbbiakban. Továbbá forgalmi engedélyt és Prémiumpontból vásárolt ideiglenes fegyverengedélyt itt lehet kiváltani. Benzinkút; lehetőség adódik a járművünk benzintartályának megtöltésére
Városháza:
Minimap:
Tankolás menete:
I. E betű használatával felvehetjük a tankolópisztolyt:
II. Az autó valamelyik oldalán találunk egy fehér töltőállomás ikont, ahová lehet tankolni:
III. Amint ez a jelzés zöldre vált elkezdhetjük a tankolást:
IV. A tankolás megkezdéséhez a bal klikket lenyomva kell tartani és egy ilyen animot fog lejátszani a karakter amint a képen is látható:
V. Töltöállomással szemben kiírja nekünk, hogy mennyiért és hány litert tettünk az autóba, illetve az aktuális benzinárat:
VI. Bemegyünk az interiorba és az NPC benzinkutasra rákattintva kiadja a nyugtát amit alul tudunk aláírni és levonja az összeget a kezünkben lévő pénzmennyiségből, ha pedig nincs nálunk annyi pénz nem engedi kifizetni:
Benzinkút minimap:
Minimap:
Tankolás menete:
I. E betű használatával felvehetjük a tankolópisztolyt:
II. Az autó valamelyik oldalán találunk egy fehér töltőállomás ikont, ahová lehet tankolni:
III. Amint ez a jelzés zöldre vált elkezdhetjük a tankolást:
IV. A tankolás megkezdéséhez a bal klikket lenyomva kell tartani és egy ilyen animot fog lejátszani a karakter amint a képen is látható:
V. Töltöállomással szemben kiírja nekünk, hogy mennyiért és hány litert tettünk az autóba, illetve az aktuális benzinárat:
VI. Bemegyünk az interiorba és az NPC benzinkutasra rákattintva kiadja a nyugtát amit alul tudunk aláírni és levonja az összeget a kezünkben lévő pénzmennyiségből, ha pedig nincs nálunk annyi pénz nem engedi kifizetni:
Benzinkút minimap:
- Kórház, ami két helyszínen is megtalálható. Az egyik a belvárosban helyezkedik el a másik pedig Fort Carsonba. Itt kaphatnak a játékosok megfelelő ellátást a sérüléseik és panaszaik ellen. Interioron belül Nick (NPC Bolt) tartalmaz kötszert, gyógyszert Elsősegély dobozt is. Ha nincs fent esetleg mentős akkor a belvárosi kórház előtt Trey Smith NPC-nél, kék CP-be beleállva az E betű segítségével is meg tudjuk magunkat gyógyítani. Ha máshol szeretnénk ezt elvégezni, akkor Fort Carsonba John Santos NPC-nél megvalósíthatjuk.
Helyileg megtalálhatjuk a kórházakat itt:
Las Venturas Kórház:
Minimap:
Fort Carson Kórház:
Minimap:
Minimap:
Fort Carson Kórház:
Minimap:
- Sheriffség és Autósiskola. Sheriffségen tudnak feljelentést tenni, fegyverengedélyt igényelni, eltűnt tárgyakat, személyeket problémákat bejelenteni. Autósiskola, Sheriffséghez közel helyezkedik el. Interiorba belépve elvégezhetjük a gyakorlati és elméleti vizsgát is. 80%-osan kell teljesíteni az elméleti vizsgán, hogy aztán megkezdhessük a gyakorlati részt is. Az oktató autónk egy Ford Crown Victoria lesz.
Blackfield Sheriff HQ:
Blackfield Sheriff minimap:
Autósiskola:
Vizsga menete:
I. Vizsga elkezdéséhez bele kell állnunk ebbe a kék CP-be:
II. Bedob egy ablakot ami alapján megkezdhetjük az elméleti vizsgánkat a "Kezdés" gomb segítségével:
III. Amikor ezt az ablakot találjuk akkor helyesen kell válaszolni a kérdésekre, míg a 80%-ot el nem érjük, viszont ha 80% alatt teljesítettünk akkor újra kell kezdeni az elméleti vizsgát:
IV. Ha sikeres avagy nem sikeres vizsgát tettünk előugrik ez az ablak és a "Tovább" gomb segítségével kezdhető a következő vizsgarész:
V. Kimegyünk az udvarba és az iskola mellett találhatunk ismét egy kék CP-t amelynek segítségével vehetjük fel az oktatóautónkat és magunk mellé ültet egy Oktatót (NPC) :
VI. Amint elindulunk piros CP-k fogják mutatni az irányt és azokat kell követni. Fontos, hogy ne sérüljön a jármű és ne hajtsunk gyorsan mert az Oktatónk megbuktat a gyakorlati vezetésen és kezdődhet előröl a folyamat:
Autósiskola minimap:
Blackfield Sheriff minimap:
Autósiskola:
Vizsga menete:
I. Vizsga elkezdéséhez bele kell állnunk ebbe a kék CP-be:
II. Bedob egy ablakot ami alapján megkezdhetjük az elméleti vizsgánkat a "Kezdés" gomb segítségével:
III. Amikor ezt az ablakot találjuk akkor helyesen kell válaszolni a kérdésekre, míg a 80%-ot el nem érjük, viszont ha 80% alatt teljesítettünk akkor újra kell kezdeni az elméleti vizsgát:
IV. Ha sikeres avagy nem sikeres vizsgát tettünk előugrik ez az ablak és a "Tovább" gomb segítségével kezdhető a következő vizsgarész:
V. Kimegyünk az udvarba és az iskola mellett találhatunk ismét egy kék CP-t amelynek segítségével vehetjük fel az oktatóautónkat és magunk mellé ültet egy Oktatót (NPC) :
VI. Amint elindulunk piros CP-k fogják mutatni az irányt és azokat kell követni. Fontos, hogy ne sérüljön a jármű és ne hajtsunk gyorsan mert az Oktatónk megbuktat a gyakorlati vezetésen és kezdődhet előröl a folyamat:
Autósiskola minimap:
Mutass be egy általad választott munkát:
<<Postás munka:
Először is ki kell váltani Kenneth Velasquez NPC-nél egy személyi igazolványt ami teljesen ingyenes. Azután arréb kell menni és Marco Shirt-nél (szintén NPC) ki kell választani a postás munkát. Amint a munkát felvettük bal alsó sarokban a radaron mutatja a teherautóval feltűntetett blip-eket ahol fel tudjuk venni a munkajárművet. Felvettük a járművet (kék CP) azután Josh-nál, (Munkás NPC) fel kell venni a csomagokat illetve a leveleket és be kell rakodni az autóba. Miután bepakoltunk akkor be kell szállni a járműbe és kidob jobb oldalt egy panelt a csomagszámmal, pontos címmel, névvel ellátva, meg persze a csomag típusát és azonosítóját is láthatjuk(Típus: levél, csomag). A radar, a panel és az F11 (nagytérkép) segítségével is tudunk tájékozódni, vagy bekapcsolhatjuk az F11 felületen a "3D blipeket", mivel hasznos segítséget nyújtanak. Sorszámozva vannak a levelek/csomagok de teljesen mindegy milyen sorrendben szállítjuk le azokat, mert 500$-t kapunk minden leadott levélnél vagy csomagnál. Amikor a pontos címhez érkeztünk akkor ki kell szállni a kocsiból, jobb egérgombbal rá kell kattintani a Postás autóra és kiválasztani a megfelelő számú csomagot a megrendelő számára. Ha leszállítottuk az összes csomagot és még szeretnénk pénzt keresni akkor Josh-nál újabb csomagokat tudunk felvenni és újra leszállítani azokat.>>
Utoljára szerkesztve: