- 2019. 01. 23.
- 102
- 18
- V4 karakter
- Alessandro Paolo
- V2 karakter
- Santiago R Martyn
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Horváth Dominik ~
[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 5679perc ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ nem voltam még bannolva https://imgur.com/KczwEmE ! ~ !
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretem a várost megvédeni szeretem a rendészetet meg a NAV-ot! Szeretek új embereket megismerni !~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ képes vagyok rá türelmes és szeretek csapat munkában dolgozni! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Horváth Dominiknak hívnak 15 éves vagyok Magyarországon élek egy kis városban napi szinten sportolók méghozzá focizok szabadidőmet a See MTA szerveren töltöm tanulmányi eredményem 4 és 5 között van most végeztem az Általanos iskolával már ősszel a Gimnáziumban leszek! Kedvenc ételem cordon bleu van egy testvérem kedvenc italom a Pepsi ennyit röviden magamról .~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az informáciooó, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az informáciooó, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Alessando Dominick ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1994.02.19 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Az Adóval és a vámmal foglalkozik legfőképp Pl határ védelem,határ ellenőrzés figyelni kell nehogy illegált hozzanak át ,igazoltatás ,súlymérés,és cégek ellenőrzése az adócsalás miatt ! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólitom Megaphonba hogy álljon félre és szálljon ki a gépjárműből majd bemutatkozom :Név Jelvenyszám elkerjük az iratokat :személy igazolvány,Forgalmi engedély,Jogosítvány .Aztán átnézem az autót a csomagtartót hogy van e benne eü doboz meg esetleg illegal aztán ha minden rendben van akkor mehet tovább ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen van méghozzá Alessandro Martin ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert már van tapasztalatom és tudok csapat munkában dolgozni szeretek új embereket megismerni és türelmes vagyok segítő kész és jól bánok a fegyverekkel~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A vám és az adó határ ellenőrzés adók ellenőrzése ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Akkor ha az úr elkezd menekülni futni akkor a sokkolot alkalmazzuk ha éles fegyvert fog ránk akkor a Desertet használjuk a gumi botot pedig akkor amikor az úr fegyvertelenül próbál megtámadni ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Alessando Dominick a nevem 1994.02.19.-én születtem a See City kórházban szüleim hamar elváltak így nehéz volt feldolgozni majd elkezdtem a tanulmányaimat elsőnek a 8 általános ,majd Rendészeti szakra jártam utána főiskola ,majd az egyetemen jártam 1 évet családi okok miatt ott kellett hagynom ,majd elköltöztem San Fierrioba ott 2 évet laktam majd vissza költöztem Los Santosba munka miatt !Költözés után anyukám meghalt Alessandoné Ashley John ami nagyon rossz volt de nem adtam fel semmit sokat sportoltam fizikálisan nagyon erős vagyok és képes vagyok hogy a NAV-ba elhelyezkedjek hiszen kiskorom óta az akarok lenni!!!! ~
Utoljára szerkesztve: