Alejandro panasza.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
565
1 815
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Alejandro Enrique
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
387613564
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
KCC-43
*pár kép a srácról*
mta-screen_2020-07-08_20-49-01.png
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Röviden tömören, indexel fordúltam volna balra, ő kb 120 al előzött szintén balra, teljesen belénk jött. ezt követően elhajtott, mi utána mentünk, Elkértem a nevét, hogy megtudjam írni a panasz könyvet, kb 10 percet faggatam, hogy elmondja a nevét. És folyamatosan azt mondta,
"[2020-07-08 20:48:05] [Output] : John M Decker mondja: Nem vagyok köteles elmondani"
Mondott egy nevet, Abraham S Rauch. De a biztonság kedvéért csináltam róla képet. összefoglalva, amiért írom a pkt: A szabályok nem betartása, cserbenhagyásos gázolás, undorító viselkedés, folyamatos ellenkezés.
sckkicon.png

• Tetszik
Reactions: Hamu és dzsoi

Fran

GameAdmin [4]
2019. 11. 19.
154
81
21
Budapest
V4 karakter
Francesco Conti
fontos.png

Tisztelt Alejandro Enrique!

Franz Firmenbauer vagyok, a See City Közlekedési Központ Belső Ellenőre, így az én jogomban áll a panaszát kezelni.

A panaszát átvizsgáltam és a nyilvántartásunkban nincs ilyen rendszámú autó. Olyan esetben, ha egy Tagunk nem a szolgálati járművével szegi meg a Szervezetünk által meghatározott szabályt vagy követ el közúti balesetet abban az esetben nem a mi feladatunk elbírálni az ügyet. Ilyen ügyekben a Rendőrségen tegyen feljelentést.

Ezen felül John M Decker-t szóbeli figyelmeztetésben részesítem, hogy a későbbiekben ne forduljon elő vele ilyen a szolgálatban.

Franz Firmenbauer
2020.07.09

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.