Aleena Merino -> Wren Prado [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bosg122

505
2019. 01. 12.
515
1 592
V4 karakter
Keira Luera
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Aleena Merino

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Wren Prado

Panasz oka, leírása, kifejtése:
DM
verekedésre késel a szeró legforgalmasabb helyén úgy, hogy nem ő vele van a verekedés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/j42ad8

Megjegyzés:
ha az adminnak érdekes lehet az ezt követő lövöldözés akkor elküldöm, bár nagyon nem akarok foglalkozni vele

Fedro

Újonc
2023. 09. 20.
14
51
25
Budapest
V4 karakter
Jaylen Love
Sziasztok!

Őszintén nem számítottam semmilyen pk-ra ezzel kapcsolatban. Egyszerű a történet, az IC családomat kezdte el megverni, amit nem engedhetünk meg mint illegális életet élő karakterek szó nélkül. Már csak a szervezeti felépítésünkből adódóan sem, hiszen maffia rp-t viszünk. Amennyiben nekem fog esni szavakkal IC egy tag, akkor természetesen az embereim körbeveszik. Senki sem számított arra, hogy neki is ront a társamnak ennyire. Innentől kezdve, hogy bárki is testi fenyegetést jelent a tagjainkra, nekem van okom ezt megtenni. (nem pisztolyt veszek elő és lövöm le.)
(Továbbá, szeretném megjegyezni, hogy sehol sem ütközik szabályzatba amit tettem.)

Viszont, amit nem értettem, hogy egy késre miért száltok ki egy benelli m4 sörétessel, amikor simán kaphatnék egy sokkolást is.
(Természetesen semmilyen előjele nem volt annak, hogy tudjátok bárkinél is van fegyver.)

Részemről nincsen további magyarázandó, admin kérésére küldünk teljesebb videót is.
Várom a bírálatot.

bosg122

505
2019. 01. 12.
515
1 592
V4 karakter
Keira Luera
gondolom a töménytelen funolásban rejlik a komoly háttérsztorival rendelkező család rp ami indokoltá teszi a ti esetetekben azt, hogy egy verekedés közepén hátba szúrjál valakit
teljesen nonszensz volt az egész amit leműveltetek, percekig vitatkoztok azon hogy melyikőtök kér cigit a fegyveresektől (tőlünk), egymást szidalmaztátok, hogy szopjátok le egymás apját és hasonlók, de amikor verekedés van akkor persze egyből kibújik a csibész becsület és zokszó nélkül bele van verve szegény srácba a kés
azt meg sem említettem, hogy ti már a késelés előtt azt emlegettétek, hogy fegyveresek ülnek a verdában meg mellényesek, de természetesen szemrezzenés nélkül leszúrod egy méterre tőlünk a srácot
az meg, hogy miért lettél lelőve teljesen egyszerű, halálos erőre halálos erővel válaszolunk

Fedro

Újonc
2023. 09. 20.
14
51
25
Budapest
V4 karakter
Jaylen Love
Belátom, lehetett volna ezt sokkal elegánsabban is intézni. A logot privátban küldöm Zsola,
A szankciót pedig természetesen elfogadom amennyiben arra kerül sor.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Átt lettek nézve a küldött dolgok.
Wren, ez a szituációt nem így kellett volna elintézni, attól, hogy a családtagod, baráttagod, stb. kap egy-két pofont, az nem jogosít fel, hogy zacis parkolóban leszúrd, mert mint láttuk is, rossz vége lett.
Aleena, azért mert előtted leszúrt egy civilt, azért nem ugrassz ki az autóból és elkezded lőni random, minden felszólítás nélkül. A videót átnézve, így ebben az alakulásban simán el tudtátok volna kapni, aznélkül, hogy kialakuljon a lövöldözés, ami kvázi azért alakult ki, mert rálőttél Wrenre, a társai pedig erre reagáltak.
Ha sokkoltad volna, akkor nem ekkora eséllyel alakult volna ki a lövöldözés a zacinál.
A panasz jogos, 150 perces jailt fogtok kapni mindketten, DM indokkal.
Zárom, ha van kérdés keressetek fel nyugodtan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.