Hello/Üdv!
Akkor kezdjük is az elején:
Adott a szituáció, megfúrtunk egy ATM-et, gyárba menet tűzharcba keveredtünk a rend erőivel (amit nem is értek, mert ők kezdtek ránk pullozni, de nem erről szól a PK). Jön mellém/mögém lassítva egy jelöletlen Q7-es, nyílván arra asszociálok, hogy egy rendvédelmis ül a volán mögött. Releváns, hogy elkezdem lőni, hogy mentsem az én és társaim életét. Amint látszik a videódban, az autónak sem, neked sem lett bajod, simán tovább is mehettél volna. Az, hogy te nem az elötted lévő akadályokat, hanem engem figyelsz folyamatosan, arról nem én tehetek, ne próbáld meg másra kenni a hibáidat (egyébként a videóban nem látszódik, hogy ténylegesen neki is mentél volna e annak az említett fának, vagy sem). Azt sem tudom hova tenni, hogy EGYEDÜL miért mész oda a "rossz fiúk" mellé, szerintem ez egyébként PG-nek is elmenne egyesek szemében, de nem erről szól ez a panaszkönyv.
A sniperesek szemszögéből:
Éppen magaslatról próbálják fedezni a társaikat, begurul melléjük egy bufflák autó, kiszáll belőle egy számukra ismeretlen fegyveres (EGYEDÜL), persze hogy kiszedik egyből. Az, hogy nem voltál az akcióban hosszú éltű, az szerintem nem más, hanem kizárólag a te hibádból adódott. Ha közel hajolsz a tűzhöz, számolj vele, hogy az megéget.
Nem értem a PK létrejöttét. MG ? Kérlek... szerintem kifejtettem, hogy miért nem MG, sőt! Inkább a te részedről történt egy PG/vagy esetleg egy NonRP. Bármi kérdés még felmerülne esetleg, szívesen válaszolok, de szerintem kifejtettem mindent.
Várom a bíráló admin válaszát. További szép estét kívánok!