Aleena Merino - Adam Bear [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bosg122

505
2019. 01. 12.
509
1 589
V4 karakter
Keira Luera
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Aleena Merino

Panaszra tett személy InGame neve:
Adam Bear

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG, egyszer megyek el mellette és rámsoroz. Lett hátrányom belőle, mert nekimentem a pálmafának és kisnipereztek, ebből adódóan a szituációban tovább részt sem vehettem

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/48cv24

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:

Adam Bear

Újonc
2019. 04. 14.
3
19
LV karakter
Adam Bear
Hello/Üdv!

Akkor kezdjük is az elején:

Adott a szituáció, megfúrtunk egy ATM-et, gyárba menet tűzharcba keveredtünk a rend erőivel (amit nem is értek, mert ők kezdtek ránk pullozni, de nem erről szól a PK). Jön mellém/mögém lassítva egy jelöletlen Q7-es, nyílván arra asszociálok, hogy egy rendvédelmis ül a volán mögött. Releváns, hogy elkezdem lőni, hogy mentsem az én és társaim életét. Amint látszik a videódban, az autónak sem, neked sem lett bajod, simán tovább is mehettél volna. Az, hogy te nem az elötted lévő akadályokat, hanem engem figyelsz folyamatosan, arról nem én tehetek, ne próbáld meg másra kenni a hibáidat (egyébként a videóban nem látszódik, hogy ténylegesen neki is mentél volna e annak az említett fának, vagy sem). Azt sem tudom hova tenni, hogy EGYEDÜL miért mész oda a "rossz fiúk" mellé, szerintem ez egyébként PG-nek is elmenne egyesek szemében, de nem erről szól ez a panaszkönyv.

A sniperesek szemszögéből:
Éppen magaslatról próbálják fedezni a társaikat, begurul melléjük egy bufflák autó, kiszáll belőle egy számukra ismeretlen fegyveres (EGYEDÜL), persze hogy kiszedik egyből. Az, hogy nem voltál az akcióban hosszú éltű, az szerintem nem más, hanem kizárólag a te hibádból adódott. Ha közel hajolsz a tűzhöz, számolj vele, hogy az megéget.

Nem értem a PK létrejöttét. MG ? Kérlek... szerintem kifejtettem, hogy miért nem MG, sőt! Inkább a te részedről történt egy PG/vagy esetleg egy NonRP. Bármi kérdés még felmerülne esetleg, szívesen válaszolok, de szerintem kifejtettem mindent.

Várom a bíráló admin válaszát. További szép estét kívánok!

Adam Bear

Újonc
2019. 04. 14.
3
19
LV karakter
Adam Bear
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - justcody
Hello/Üdv!

Akkor kezdjük is az elején:

Adott a szituáció, megfúrtunk egy ATM-et, gyárba menet tűzharcba keveredtünk a rend erőivel (amit nem is értek, mert ők kezdtek ránk pullozni, de nem erről szól a PK). Jön mellém/mögém lassítva egy jelöletlen Q7-es, nyílván arra asszociálok, hogy egy rendvédelmis ül a volán mögött. Releváns, hogy elkezdem lőni, hogy mentsem az én és társaim életét. Amint látszik a videódban, az autónak sem, neked sem lett bajod, simán tovább is mehettél volna. Az, hogy te nem az elötted lévő akadályokat, hanem engem figyelsz folyamatosan, arról nem én tehetek, ne próbáld meg másra kenni a hibáidat (egyébként a videóban nem látszódik, hogy ténylegesen neki is mentél volna e annak az említett fának, vagy sem). Azt sem tudom hova tenni, hogy EGYEDÜL miért mész oda a "rossz fiúk" mellé, szerintem ez egyébként PG-nek is elmenne egyesek szemében, de nem erről szól ez a panaszkönyv.

A sniperesek szemszögéből:
Éppen magaslatról próbálják fedezni a társaikat, begurul melléjük egy bufflák autó, kiszáll belőle egy számukra ismeretlen fegyveres (EGYEDÜL), persze hogy kiszedik egyből. Az, hogy nem voltál az akcióban hosszú éltű, az szerintem nem más, hanem kizárólag a te hibádból adódott. Ha közel hajolsz a tűzhöz, számolj vele, hogy az megéget.

Nem értem a PK létrejöttét. MG ? Kérlek... szerintem kifejtettem, hogy miért nem MG, sőt! Inkább a te részedről történt egy PG/vagy esetleg egy NonRP. Bármi kérdés még felmerülne esetleg, szívesen válaszolok, de szerintem kifejtettem mindent.

Várom a bíráló admin válaszát. További szép

Az alábbi képen látszódik, hogy a panaszkönyv létrehozója spike-ot dob ki éppen elénk. Az anyós ülésen ülve tisztán láthattam (IC-t nézve) Aleena-t. A Q7 nem sötétített autó, nem is ment gyorsan, simán megismerhettem az arcát illetve a ruházatát.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 178
6 441
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Még csak nem is arra fele néztél, amikor elment melletted a Q7. Nem nagyon láthattad ki ül az autóban, mikor oda fordultál felé már háttal volt neked, esélyed nem volt benézni az ablakon. Videón nekem az jön le, hogy megláttad az autót és gondolkodás nélkül utána lőttél, nem volt honnan tudnod ő rendvédelmis
150 perc NonRP -t kapsz rá, hogy random autók után lövöldözöl.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.