- 2024. 10. 16.
- 65
- 5
- V4 karakter
- Alberto Sordi
- Családi és utóneve: Alberto Sordi
- Születési neve: Alberto Sordi
- Születési helye, év, hónap, nap: Palomino Creek 1997.04.23
- Anyja neve: Monica Vitti
- Személyi igazolvány száma: 635297AR
- Vezetői engedély száma: 305011MV
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-77-880-0690
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: Palomino Creek
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Országos Mentőszolgálat, Kivonuló
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Mentőtechnikus
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Nagy a tűrőképességem, és határozott vagyok, illetve jó a probléma megoldó képességem.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Biztos vagyok benne, hogy mentálisan nagyon nehéz, főleg az emberekkel való kommunikáció. Elvárásaim maximum annyi, hogy empatikusak, és segítókészek legyenek, illetve rugalmasak legyen a beosztások.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Döme a nevem, 27 éves vagyok, Szegeden születtem, és jelenleg is itt lakom. Informatikai középiskolát végeztem, de mivel sose érdekelt annyira, ezért gyerekori álmomat próbáltam megvalósítani, ami az volt, hogy az Országos Mentőszolgálatnál dolgozzak, mint gépkocsivezető. Ez sikerült is, 2019 óta kivonulóként dolgozok Szegeden, ( vagy éppen ahol kell, mostanában dobálnak minket össze vissza ) és két éve sikerült egy mentőápolói iskolát elvégeznem, így mentőtechnikus lettem. Jelenleg szingli vagyok, és jelenleg mama hotelbe élek. Amikor nem dolgozom, akkor haverokkal szoktam inni, illetve az országot járni, ezek mellet szoktam see mta-zni illetve cse go-zni, illetve néha focizni járunk össze.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? Jelenleg 90 órám van ezzel a karakterrel, régebben játszottam még v3-on, csak annak a karakternek a jelszavát elfelejtettem.
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Érdekes frakciónak tűnik, és szerintem sokat lehet rp-zni, illetve érdekes kommunikációt lehet létesíteni másik játékossal.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? OMSZ-ba voltam csak.
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Más szervereken még játszottam régen, ( samp ) és a frakciókba mindig, mindenkivel ki jöttem többségében.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: Sajnos vannak 24 órás szolgálataim, de olyan heti 800-1000 percet.
- AccountID?: 236716
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Van minden
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Nem voltam még.