Alberto Mendoza - Cooper Walker, Neizan Vaca. [Lac]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

hasiaron123

Barangoló
2020. 01. 05.
130
67
V4 karakter
Alberto Mendoza
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Alberto Mendoza

Panaszra tett személy InGame neve:
Cooper Walker és Neizan Vaca.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
ATM-et fúrtunk és utána bemenekültünk a garázsomba kinyitni a kazettákat és két rendőr bejött szétnézett hogy hol vagyunk majd kimentek. Én úgy gondolom, hogy ez teljes mértékben kukucskálás.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szerintem a video mindet elmond.

Fecesin

Újonc
2024. 01. 28.
28
13
V4 karakter
Cooper Walker
Csao. Igazándiból elismerem a hibámat, viszont annyit hozzá tennék, hogy mikor betörtem az ajtót azt hittem, hogy a bearcat oda fog bemenni és arra az intire ált rá és ezért mentem be. Nem infóztam senkinek semmitse, hátrányotok nem keletkezett belőle, én csak a bearcat után akartam menni.
Csak nem értem miért nem ott helyszínen hívtatok admint és korrekten megbeszélni a helyzetet,

ne ed meg garfen

Lelkes fórumhasználó
2022. 04. 04.
363
677
16
pécs city
V4 karakter
kole.kovac
LV karakter
sakeem.flowers
V2 karakter
sakeem.flowers
hello vaca helyett irok

Cső. Ugyan ezt eltudom mondani mint Cooper, gondolkoztam hogy admint hívjak-e ez miatt de végül nem hívtam nem éreztem szükségesenk mivel nem lett leinfózva egyikünk részéről sem. Logot Lac-nak továbbítom ide nem küldöm be az mdc infók miatt. Hibámat elismerem, vállalom a következményeit.

Logot lacnak privátba dobom

• Imádom
Reactions: Enur

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 353
1 412
V4 karakter
Kayden Neal
Nincs rendben a kukucskálás továbbra sem, számtalan panaszkönyv volt már ebből. Ha pedig már bementetek akkor ne gyertek ki egyből, lövöldözzetek, fussatok pár kört, adjatok esélyt az illegálnak. Legközelebb legyetek figyelmesebbek.

Panasztevőhöz annyi kérésem lenne, hogy elsősorban a szerveren report formában fejtsd ki a problémádat, biztos vagyok benne, hogy 22:34-kor volt még elérhető admin a szerveren.

Mind a ketten 120 percet fogtok kapni NonRP indokkal, jogos a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.