Alberto Lorenz --> Efraim Fonesca, Luis Castellanos[Puree]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

.Rusty

Újonc
Támogató
2019. 08. 12.
58
91
23
Szombathely
V4 karakter
Alberto Lorenz
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Alberto Lorenz

Panaszra tett személy InGame neve:
Efraim Fonesca, Luis Castellanos

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A panaszom az forgalmas helyről való elrablás majd kirablás lenne. Szerintem a hajó bontó mellől való rablás az kő keményen forgalmas hely mivel ott a való életben nem 1 cp van hanem sok sok munkás stb. A helyszín a Junk Yard szerelő telep melletti hajó bontó. Helyszín:

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/JedJgmcD , A bizonyítékom log amiben kommunikálok a felekkel és alátmmasztják azt hogy onnan raboltak el.

Megjegyzés:
-

• Tetszik
Reactions: snK és paul.

.Rusty

Újonc
Támogató
2019. 08. 12.
58
91
23
Szombathely
V4 karakter
Alberto Lorenz
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Hali.
A panaszt én fogom bírálni.
Véleményem szerint a hely ahonnan téged elraboltak nem minősül forgalmas helynek, a kép alapján amit csatoltál nem konkrétan a bontónál történt a rablás.
Szerintem nem voltam távol a bontótól valamint túlzott vakmerőségre utal az hogy egy hajó bontótól ami ugye IRL forgalmas hely és ugye van ilyen szabály is, de ha te úgy látod hogy ez nem volt az akkor kénytelen vagyok sajnos elfogadni hogy akkor kb mindenhol rabolhatnak ami szerintem kicsit aggályos de ez a szubjektív véleményem.

Puree

Még nem veszíthetek..
2022. 02. 13.
506
139
V4 karakter
Adam D Lewis
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ha közvetlen a bontótól visznek el, még akkor sem biztos, hogy azt mondom forgalmas hely, de nem ott történt a dolog hanem feljebb. Így nem mínősül forgalmas helynek.
A panasz jogtalan. Zárom.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Imádom
Reactions: Radi és Lómai
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.