Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Becézni Zsoltinak vagy ToZsonak szoktak.Az IG nevem pedig Alberto Fernando Barrios.Jelenleg a 15. évemben vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A szerveren 17.868 percem van.>>
Mi az SGH feladata?
<< Egy SGH tag feladata a játékosoknak a szerver működéséről való tájékoztatása, esetleg az alap RP szabályok elmagyarázása.Ha bármilyen játékosnak kérdése akad legyen az kezdő vagy tapasztaltabb nyugodtan fordulhat egy SGH-hoz mivel az ő dolga választ adni arra.Ezzel az Adminok válláról is leveszik a terhet mivel az Adminisztrátoroknak nagyobb dolgaik is vannak.Esetleg ha egy játékosnak széf getelés kell vagy hasonló főadmin ügyintézéssel kapcsolatos dolgok az SGH továbbíthatja azt Adminsegéd chaten a kérését a FőAdmin felé. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Úgy gondolom, hogy napjainkban a See MTA szerverei az olyan roleplay szerverek ahol még van élet illetve roleplay magas színvonalon.Mivel kifejezetten szeretem az Adminisztrátorisággal kapcsolatos dolgokat ezért úgy gondoltam, hogy a SeeMTA v3 szervert választom ahol beszeretném tölteni ezt a pozíciót.Mikor kezdő voltam tapasztaltam olyat, hogy kétségbeesetten állok egy munkánál mert nem tudom, hogyan kell tovább menni mivel senki nem segített.Véleményem szerint most is vannak ilyen játékosok és nekik szeretném jobbá tenni a játékukat, hogy megkaphassák a megfelelő játékélményt. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Véleményem szerint megvan a megfelelő tapasztalatom a szerveren illetve tudom a szabályzatot.Megvan a megfelelő kommunikatív készségem is ezáltal nem lesz a játékosoknak problémája abból ha nem értenek valamit mivel szerintem érthetően magyarázok.Elegendő aktivitási idővel is rendelkezem így nem lesz probléma azzal sem.Nincsenek haragosaim, olyan ember vagyok aki általában a többséggel jól kijön. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hetente 1500-2000 percet tudok iskolaidőben a feladataimra fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam.
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos egyszer voltam FrakcióJump indokkal.
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
Pozitív:
-Türelmes
-Segítőkész
-Precíz
Negatív:
-Sokat beszélek
-Néha eljár a szám
-Néha nagyképű vagyok
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen egyértelműen szeretnék.Ahogy már fentebb is említettem nagyon szeretem az adminisztrátori feladatokat ellátni.Először is szeretném SGH-ként megismerkedni a szervernek az adminisztrátori menetével és kisebb kihívásokat teljesíteni.Mindig kitűzök magam elé egy célt és azt követem.Először is SGH ahol kisebb dolgokkal kell megbírkóznom majd egyértelműen mint az életben is szeretnék nagyobb dolgok elé is állni és új környezetben ellátni az adminisztrátori feladatokat. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez a szerver egy roleplay szerver(a roleplay azt jelenti, hogy szerepjáték).Mint ahogy már a nevében is benne van szerepjáték ami a való életre utal.Tehát a cselekedeteidnek tükrözniük kell a valóságot és a karakteredet úgy alakítani mintha a való életben tennéd azt.A szerveren vannak szabályok amiket szigorúan be kell tartani(Itt ellinkelném neki a szerverszabályzatot.)A szerverszabályzatban találsz olyan alapvető dolgokat amelyek elengedhetetlenek a szerveren való játékhoz és maximális szerverélmény megtartásához.A SeeMTA-n vannak frakciók is amikbe tudsz jelentkezni ha esetleg nagyobb szintre szeretnéd emelni az RolePlay-t.A frakciókon kívül vannak alap munkák is amelyeket a városházán tudsz felvenni(itt hozzátenném:"Ha bármi kérdésed van akkor nyugodtan fordulj az SGH tagokhoz amelyeket a HOME GOMB adminisztrátorok fülben tudsz megnézni".)A szerveren tudsz vásárolni autót amit ha esetleg összetörnél a szerelőtelepen tudsz megszereltetni.A játéktérben 2 is van ezekből.1 San Fierroban 1 Pedig Los Santosban.A szerver ennyi lenne nagy vonalakban.Továbbra is ha kérdésed van nyugodtan fordulj hozzánk.További jó játékot.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Adminsegéd esetén:Szia!Milyen indokkal szeretnéd a vh spawnt?(Ha jogos az indok továbbítom az adminisztrátor felé és ő majd utána tud járni, hogy igaz-e.).
Adminisztrátorként:Szia, mi ügyben szeretnéd a VH spawnt?(Ha bug vagy egyéb dolog miatt amit ellenőriztem és jogos: )Rendben, máris adom.
(Ha olyan dolog miatt amit IC kell megoldania: )Sajnos erre nem adok neked vhspawnt. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia!Ezzel keress fel egy adminisztrátort mert ebben ő fog tudni segíteni, mivel ha te vásároltad pp-ből illetve skines a fegyver akkor ezesetben ez szabályszegés!Viszont felhívom a figyelmedet arra, hogyha nem te vásároltad a fegyvert PPből illetve nem skines az adott fegyver akkor ez nem ütközik szabályba.>>
Utoljára szerkesztve: