Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Alberto Barbaro >>
Lakcím (értesítési cím):
<< Angel Pine, Winston street 51. >>
Születési hely,idő:
<< 2000.01.31 >>
Telefonszám:
<< +38-76-544-6095 >>
E-mail cím:
<< alberto.barobar0131@seemail.eu >>
Pénzügyőr neve:
<< Nemtudom ki kezelte a Traffipax kamerát. >>
jelvényszáma:
<< - >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< SeeRING-re vezető út, 2024.01.20 18:17>>
Bizonyíték:
<< , >>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Gépjármű rendszáma: NAV-008.
<< Menetrögzítő kamerámmal egy kicsit szürreális esetet rögzítettem, vagyis számomra az volt mivel, hogy szembe sávban üzemképes traffipax-al közlekedik a NAV, miközben maximálisan 90-es megengedett sebességű táblánál ők is jöttek kb 120-130al. Ezzel az egésszel nem is lenne gond, mert vannak mozgó traffipax rendszerek, csak azok is betartják tisztességesen a kötelező sebességkorlátozást. A NAV menet közbeni Traffipaxozásával sem lenne baj, ha betartották volna legalább ők is a megengedett sebesség határt, de mint a videón is látszik az nem 90 volt.
Bizonyítékban csatoltam a kapott képet a bemérésről, valamint a videóanyagot is. >> >>
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Alberto Barbaro >>
Lakcím (értesítési cím):
<< Angel Pine, Winston street 51. >>
Születési hely,idő:
<< 2000.01.31 >>
Telefonszám:
<< +38-76-544-6095 >>
E-mail cím:
<< alberto.barobar0131@seemail.eu >>
Pénzügyőr neve:
<< Nemtudom ki kezelte a Traffipax kamerát. >>
jelvényszáma:
<< - >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< SeeRING-re vezető út, 2024.01.20 18:17>>
Bizonyíték:
<< , >>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Gépjármű rendszáma: NAV-008.
<< Menetrögzítő kamerámmal egy kicsit szürreális esetet rögzítettem, vagyis számomra az volt mivel, hogy szembe sávban üzemképes traffipax-al közlekedik a NAV, miközben maximálisan 90-es megengedett sebességű táblánál ők is jöttek kb 120-130al. Ezzel az egésszel nem is lenne gond, mert vannak mozgó traffipax rendszerek, csak azok is betartják tisztességesen a kötelező sebességkorlátozást. A NAV menet közbeni Traffipaxozásával sem lenne baj, ha betartották volna legalább ők is a megengedett sebesség határt, de mint a videón is látszik az nem 90 volt.
Bizonyítékban csatoltam a kapott képet a bemérésről, valamint a videóanyagot is. >> >>
Aláírás:
<< Válasz >>
<< Válasz >>