Alberto Barbaro felülvizsgálati kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szabogaborr

Újonc
Támogató
2020. 11. 18.
55
94
22
Fehérgyarmat
V4 karakter
Alberto Barbaro
LV karakter
Alisha Bryan
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

penzugyorpanasz@nav.hu

Név:
<< Alberto Barbaro >>

Lakcím (értesítési cím):
<< Angel Pine, Winston street 51. >>

Születési hely,idő:
<< 2000.01.31 >>

Telefonszám:
<< +38-76-544-6095 >>

E-mail cím:
<< alberto.barobar0131@seemail.eu >>

Pénzügyőr neve:
<< Nemtudom ki kezelte a Traffipax kamerát. >>

jelvényszáma:
<< - >>

Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< SeeRING-re vezető út, 2024.01.20 18:17>>

Bizonyíték:
<< , >>

Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Gépjármű rendszáma: NAV-008.

<< Menetrögzítő kamerámmal egy kicsit szürreális esetet rögzítettem, vagyis számomra az volt mivel, hogy szembe sávban üzemképes traffipax-al közlekedik a NAV, miközben maximálisan 90-es megengedett sebességű táblánál ők is jöttek kb 120-130al. Ezzel az egésszel nem is lenne gond, mert vannak mozgó traffipax rendszerek, csak azok is betartják tisztességesen a kötelező sebességkorlátozást. A NAV menet közbeni Traffipaxozásával sem lenne baj, ha betartották volna legalább ők is a megengedett sebesség határt, de mint a videón is látszik az nem 90 volt.
Bizonyítékban csatoltam a kapott képet a bemérésről, valamint a videóanyagot is. >> >>

Aláírás:
<< Válasz >>

Adriaan

Aktív fórumozó
2019. 05. 12.
248
903
19
Kazincbarcika
www.youtube.com
V4 karakter
Nate Hetz
Szép napot! Hetz Törzszászlós vagyok, az A008-as egység parancsnoka, valamint a sofőr. A felvételén tisztán látszik, hogy sávon belül közlekedtünk, így nem értem azt a vádat, hogy szembesávban haladtunk. A megengedett sebességhatárt lehetséges, hogy átléptük pár km/h-val, emiatt elnézését kérem a traffipaxozó kolléga nevében is. Amennyiben gondolja, tudjuk kárpótolni önt, tegyen bejelentést, hogy keres engem.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: aHakan és Néma
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.