Albert Diaz ---> Chen Yalin [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Diabloo

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
310
246
V4 karakter
Albert Diaz
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Albert Diaz

Panaszra tett személy InGame neve:
Chen Yalin

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Megcsináltam neki amit kért,chip beállítás és oda hozta a kocsit tudta az árakat és a végén csak a dyno padot fizette ki nagynehezen ami 64.000$ volt viszont a chippet nem ami pedig 300.000$ arra hivatkozva hogy ő nála nem javult semmit,pedig mikor mellettem ült meg amiket nyomtattam mindenen látszik hogy mekkora változás lett,nem érzem fernek mivel én mindenkivel az vagyok és a munkámat nem fizette ki szeretném ha ez rendeződne.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A biráló adminisztrátornak el fogom küldeni.Van log is van kép is és az eredmények az invertorimban vannak.

Megjegyzés:
Ugy látom már másnak is volt vele gondja,pedig már 40-valahányas szintü.

Szóltam neki ooc is hogy fps miatt van ez a dolog legfőképp,próbálja meg majd reggel kevesebb player számnál és jó lesz a beállítás.Amikor már semmilyen úton módón nem tudtam elkérni tőle a pénzt akkor mondtam neki nyissa ki a kocsit és vissza állítom gyárira,természetesen nem nyitotta ki.Lassan 72 szintü vagyok soha nem írtam senkire panaszkönyvet,de azért ez mindennek a teteje és ráadásul még hülyének nézik a másikat.

Utoljára szerkesztve:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 493
V4 karakter
Mesa Varela
Küldd el a bizonyítékokat, várom a srác válaszát.

Hogyan találtatok egymásra? Hirdetés?

• Tetszik
Reactions: jimre

Diabloo

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
310
246
V4 karakter
Albert Diaz
Ma este felé elküldöm, úgy talált rám, hogy déli határ utáni Dyno - nál épp csináltam egy srácnak a kocsiját, bent voltam egyedül + kint volt az én kocsim amin ugye rajta van a cég név és le vehető, hogy ezzel foglalkozom. Mire kijottem megcsináltam a démon - t át adtam, kifizette a srác, épp akartam menni vissza birtokomra mondom fekszek le mert korán kelek meló de ahogy elindultam be állt elém a camaroval és ki szállt utána kérdezte meg, hogy látja chippel foglalkozom be tudnám e neki lőni. Mondom magamban akkor gyorsan azért megcsinalom neki, írtam hogy igen stb... Tudja e az árakat? Azt írta igen mert hallotta a beszélgetést 300.000$ meg Dyno és így kezdődött a probléma. Megcsináltam neki, azt írta 2.9 mp alá nem tudja be vinni, mire én megcsináltam neki 2.2 mp lett és azt mondta, hogy ő nem erz különbséget ő ezt nem fizeti ki mivel nincs megelégedve a munkámmal. Mellettem ült látta a számokat, + nyomtattam is neki, ooc is leirtam a problémát de csak hajtotta a saját hülyeségét. A dynot kifizette de a chip-et nem illetve azt sem engedte hogy gyári értékre vissza rakjam akkor.

kalobone

Írnok deák
2021. 10. 01.
584
1 224
17
V4 karakter
rune geijer
hali, Chen Yalin helyett valaszolok, forumbanos.

Sziasztok. Az eset a kezdetétől fogva úgy történt, hogy a déli határ utáni SeeDyno-hoz igyekeztem, megpróbáltam beállítani kocsim ECU-ját, ami részben sikerült, mivel a srác nem tudott jobbat csinálni az enyémnél, csak egy 0.1 másodpercel. Mikor kijöttem a Dyno-ból, megláttam ahogy épp egy másik srác ECU-ját állitotta be, amikor leszóltam hogy az enyémen is tudna e segíteni, amivel semmi baj nem volt. Viszont amivel nem nagyon voltam megelégedve, az a beállitás. Ezért megmondtam neki, hogy ez nem fog így menni, nem tudok így 300 ezret fizetni ezért a csepp vakarásért. Mégkérdeztem többször is, hogy biztos nem engedsz az árból? Erre a válasz szimplán egy nem volt, majd felhoztam azt, hogy legalább kifizetem azt, amit elköltött pénzt a mérésekre. (65,000$-t adtam neki.)
De hozzuk fel azt is, hogy a mérés előtt 3 másodperc volt a 0-100-as eredményem, miután hozzányúltál 2,9, ami ellen vitatkoztál, hogy neked 2,5 másodperc jött ki, és arra tetted a hangnemed, ahogy ezt a panaszkönyvben is leírtad, hogy ez az fps miatt van, hogy neked elméletileg stabil 75 fpsed miatt futott ilyen jót a SeeDyno pad, nekem pedig a stabil 40fpsem között nem volt nagy különbség. Miután a kocsit beálitottad, mondtam hogy lemérem most én, viszont az eredmény ugyan az volt, mint amit én állitottam be, szimplán csak 0.1 másodpercet javítottál rajta. Egyébként miután ez a pénzátadás megtörtént, elköszöntünk egymástól, de rögvest rá leírta nekem azt, hogy "majd még találkozunk", ami elégge pk irányba mozdult. Habár a kocsimon nem tudtál segíteni, ha úgy van kitudom fizetni a részedet.

Diabloo

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
310
246
V4 karakter
Albert Diaz
Lounz-nak elküldtem a szükséges, log-ot, illetve képeket. Még egy rövidebb mondanivalóm lenne és én befejeztem itt a kommentelgetést. Ha annyira szar volt a beállítás ahogy mondta, érdekes módon, már bele mentem volna abba is, hogy vissza rakom teljesen alap programra, de nem nyitotta ki a kocsit,nem kellett volna kifizetni akkor az ecut, vissza állítom és buktam 1 órát ennyi, szar volt a beállítás de nem fizette ki se a munkámat, 300.000$az kB 45 perc 1 óra horgászattal simán hozható és akkor még sokat írtam. Az elmúlt egy hétben kB túl vagyok 20-30 emberen, eddig senkinek nem volt ilyen problémája, mindenkinek ha csak egy kicsit is de tudtam javítani a kocsiján, és tényleg örömmel mentek el mert tudtam segíteni én is örültem neki, erre jön chan yalin és el kezd alkudozni, látván hogy mik lettek az eredmények, mikor tudja fix árak vannak, akkor hosszas gondolkodás után elmegy atm-hez vissza jön 15 perc múlva vagy 10 hogy akkor mérjünk még eggyet és ha ugyan azok az eredmények akkor perkál, ez mind benne van a logban, meg lettek az eredmények adjam neki oda, írtam hogy ha majd kifizetted akkor oda adom, nem fizetett. Utána nagy nehezen a Dyno pad árat oda adta, ami 64.000$ volt de erre is volt megjegyzés hogy az nem volt több 20.000$nal ezt is tudom igazolni. Egyenes embernek tartom magam ic/ooc egyaránt, legtöbb esetben is ha van valami eladásom engedek, vagy ha veszek valamit megadom érte a nagyobb összeget is. Itt most nem a 300.000$ van szó, hanem a hülyének nézésről, vezetek direkt amennyire engedi az időm, egy topicot is le van írva minden, meg lehet nézni a reakciókat, hogy 1 hét le forgása alatt mit értem el egyedül, hozzá teszem nem mindenki van ki rakva, ic okok miatt. maffia banda tag stb.... Ez most lényegtelen. Addig nem kell vissza adni a 300.000$ amíg a bíráló admin nem hoz döntést, meg szeretném védeni az igazam, és nem szeretnék rossz fényben fel tűnni sem a jelenlegi és az új vevői körömben sem, hogy lássák igenis igazam van és hogy nem vagyok szélhámos. Nekem ez fontos!!! Nagy tisztelettel várom Lounz bírálatát az ügyben.

U.i: "Majd még találkozunk" ic írtam és annak semmi köze az ooc-hoz. De ahogy látom 2 vagy 3 sorral lejjebb a panaszkönyvben már kaptál másik pk-t ic/ooc keverésért.

Utoljára szerkesztve:

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 493
V4 karakter
Mesa Varela
[2024-02-11 20:09:34] [Output] : Chen Yalin mondja: Egyszerűen nem tudom vinni 2,9 alá.
[2024-02-11 20:09:38] [Output] : Chen Yalin mondja: A 0-100-át.
[2024-02-11 20:09:44] [Output] : Chen Yalin mondja: Mit gondolsz, betudod vinni ilyen 2,6-ra?

[2024-02-11 20:52:14] [Output] : Chen Yalin: (( nálam most 2,569 ))
[2024-02-11 20:53:00] [Output] : Chen Yalin: (( nálam most 2,08 ))

Most akkor miről beszélünk, miért nem fizetted ki Albert munkáját?

kalobone

Írnok deák
2021. 10. 01.
584
1 224
17
V4 karakter
rune geijer
Nálam folyamatosan mások voltak az eredmények, volt hogy bebuggolt mert sokszor rányomott a mérés indítására, és 1 másodperces eredményt mutatott. A lényeg, hogy a végén az egyezkedésnél ahogy az gondolom a logba is látszódik, kértem hogy mérjek mégegy kört mert teljesen bizonytalan voltam hogy most mit is tud a kocsi. Mikor mérést indítottam, ugyan olyan maradt az eredmény szinte, mint amit én küszködtem egyedül rajta, csak 0,1 másodperces eltérés lett, amiért nem szerettem volna kiadni 300,000$-t lényegében, ezért szerettem volna alkudni, de nem lett belőle semmi mert azt mondta fix az ár. Végén az is fel lett hozva már nemtudom hogy általam-e, hogy kifizetem a padot amit elköltött rá, és átadtam neki 65,000$-t. De IG is írtam reportot, hogy most tényleg befolyásol e az a fps a mérések közben, vagy csak egyszerűen nincsen szinkronizálva. Válasz csupán annyi volt Telapo-tól, hogy van amikor nem a megfelelő értéket mutatja, többször kell mérni általában.

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 493
V4 karakter
Mesa Varela
Nagyon sok mindentől függ, hogy milyen értéket látsz a seedynoban. Mennyire van tele a szerver, milyen FPSed van, mióta vagy fent stb.. Meg persze ha nem te csinálod a méréseket, valószínűleg teljesen mást fogsz látni mint aki a mérést indítja. Teljesen pontatlan a seedyno mérése, mindig mást fog mutatni. Akkor tudod normálisan megmérni, ha te magad elmész az autópályára és ott nézed a gyorsaságát.

Albertnél ott vannak a bizonyítékok a mérésekről, illetve a folyamatos méréseket is írta neked OOC amiket kapott, tehát egyáltalán nem értem a problémádat.

• Tetszik
Reactions: kalobone

kalobone

Írnok deák
2021. 10. 01.
584
1 224
17
V4 karakter
rune geijer
Az lehet, hogy nála megvoltak azok a nagyon jó értékek, viszont én átverve éreztem magam, hogy alapból a nagyon lassú chevrolet camaroból kilehet hozni 2 másodperces 0-100-at, merve reméltem hogy nála is buggos az eredmény. Én feltudom ajánlani hogy kifizetem utólag azt a pénzösszeget, amit megbeszéltünk. Nem gondolom tovább vitatni az ügyet, lényegében tanultam belőle. Az értéket még most is megtudom mutatni, hogy egyébként a kocsim még mindig nem tud többet, mint amit én állitottam be, ezért lettem bezavarva általa. Szó nem volt átverésről, sajnálom.

• Hűha
Reactions: Browniee

Diabloo

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
310
246
V4 karakter
Albert Diaz
Most is ugyan azt hajtogatod amit tegnap, hogy te át verve érzed magad, pár dolgot azért elmondanék mindenféle rossz szándék nélkül, arról nem tehetek hogy kinek milyen gépe van és internet csatlakozása, arról nem tehetek hogy nálam kijönnek a jó eredmények, nálad viszont nem, direkt írtam ooc, direkt csináltam nyomtatást mint másnál is. Te át verve érzed magad, de amit megcsináltam nem engedted hogy akkor visszaa rakjam gyári programra, és lenyelem az 1 órát amit vesződtem veled, te át verve ézed magad, de nem fizeted ki amit kell sőt még a dynot sem akartad, mert ugye csak 20k ment el rá max..... De én ne érezzem magam szarul, mert fent maradtam 11 óráig neked mikor írtam ooc is hogy megyek mert tudok aludni másfél órát, utána vezetek 300km és még dolgozol 14 órát, erre direkt kibaszol velem megcsinalom a munkát jó indulatból, fent maradok és akkor még ki se fizetsz, meg még te érzed át verve magad. Na ne szórakozzunk egymással. Részemről, ugyan ott vagyok ahol tegnap kileptem, ide hozod a 300.000$ amivel tartozol és nem szeretnék tovább foglalkozni a dologgal, de a jövőben semmiféle szolgáltatást nem vállalok neked.

Kifizette a 300.000$ nem olyan rég a szerón.

Chen Yalin: (( Cső, bocs mégegyszer. Voxel, akivel írtam a pkt valszleg bealudt, hoztam a kpd. ))
Chen Yalin: (( ne haragudj mégegyszer. ))
[SeeMTA]: Chen Yalin adott neked 292 500 dollárt. (Adó: 7 500$)
*** Chen Yalin átadott egy kis pénzt neki: Albert Diaz

Az én részemről, a panasz megszűnt, mivel oda adta a pénzt.

Utoljára szerkesztve:

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 493
V4 karakter
Mesa Varela
Mivel megtörtént a kártérítés amivel Albert megvan elégedve, így következmény nélkül zárul a panasz.

Chen, neked a nevedet nem szeretném mégegyszer meglátni bármilyen átverős történetnél. 8 hónapja jöttél vissza a szerverre átverős perma banból egy utolsó eséllyel amit Vito adott neked azzal a feltétellel, hogy ha bármi ilyen történik ismét akkor kapjad meg a szankciót. Egyedül azért nem kapod meg ismét a bant, mert valóban egy picit tévesztős ez a seedyno rendszer a jelenlegi állapotában. Jövőre tekintve, húzd meg magad.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.