Alan P Ross - Mito Prozivja [Tonyy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Alan

X/0
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 17.
1 021
4 832
22
Jászberény
V4 karakter
Finley Payton
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Alan P Ross

Panaszra tett személy InGame neve:
Mito Prozivja

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/lqvesv

Megjegyzés:
Fegyvert fogunk rá, kijön és lő. Valószínűsítem Amir Xhaka
rádiózta be, hogy kint vagyunk amikor rá is fegyvert tartottunk, de nyilván kitud erre térni Mito is.

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
53
492
V4 karakter
Kiara L Amaya
ATM-et raboltunk az éjszakai órákban, be kellett menekülnünk a garázsunkba, mivel a Cargobob tette a dolgát. Kiküldtük az egyik tagot fegyvertelenül, hogy térképezze fel kint mi a helyzet. Rádión kaptuk az infót, hogy kint lőnek, erre futottunk ki. Ahogyan a videón látszik, letartjátok az interiort, felszólítás se semmi, ledaráltok úgy, ahogy mi szoktunk titeket fordított esetben a gyárban. Vagy amikor kifutunk a gyárból és levártok minket. --> https://streamable.com/xzo51w
Jól látszik, hogy elteszi a kollégád akinek a povja lett feltöltve a sokkolót és inkább ledaráltok minket, ezek után PK-ra teszel PG indokkal. Döntsd már el, hogy le akarsz lőni direkt, vagy bevinni, mert az esélyed meg lett volna, hogy lesokkolj.
Interiorból jöttünk ki, fegyverrel a kézben, senki sem tudta, hogy tartjátok az ajtót, mert amikor bementünk, senki sem volt kint, ATM kazi jel meg nem lehetett rajtunk, mivel nem mi szedtük ki a kazettákat.

+ az Off topic része, hogy ledaráltok minket, egyből írod /b-be, hogy "XD" (reflektálva a Marcy-s PK-ra, amit nyitottam) , "Politikussss", gondolom, hogy fogjam be a számat, mert ügyesen lelőttél, "Öcsi", ":(" szomorú szmájli és társai. Nem is feltételeztem eddig, hogy a te etikai kódexed lemaradt az északi barbár törzsek lakoma utáni böfögéseinél, de legközelebb légyszives nyeld vissza, mert ettől nem leszel nagyobb senki szemében sem, csak kinevetteted saját magadat. Vagy csak én nem értem a "humorodat" 🥴 https://armin.kim/seepaste/ZY1a

Utoljára szerkesztve:

Tonyy.

over
2019. 01. 10.
694
3 762
21
V4 karakter
Sanna Norddahl
Szeretnék kérni egy napilogot amiben benne van, hogy ki lett kiküldve fegyvertelenül, illetve a rádiózása kintről.

• Tetszik
Reactions: Fede

Tonyy.

over
2019. 01. 10.
694
3 762
21
V4 karakter
Sanna Norddahl
Megnéztem minden videót, azokat is amiket privátban kaptam, logokat átolvastam.

Ahogyan már a mai napon leírtam neked Mito report formájában(240114), ez a szituáció egyáltalán nem vethető össze a gyárba történő behatolással.
A logban olvasható, hogy Mitoék kiküldtek egy embert(Amir Xhaka) aki úgy rádiózott, hogy legalább 8 fegyver volt rászegezve.
Ezek után kifutottatok ketten, egyikőtök sem állt meg miután meglátta a lézert. Szerintem nem kell részleteznem, hogy ez teljesen kimeríti a PG fogalmát.

Az OOC-ban történő enyhe flegma részekre kitérve, mind a két fél részéről megvolt ugyan az a stílus, így erre kaptok egy-egy szóbeli figyelmeztetést.

Amir Xhaka a rádiózás miatt kapni fog 120perc adminjailt PG miatt.
Tekintettel arra, hogy Iwan Mikhailov csak futott ugyan úgy PG-nek minősül így ő is 120 perc adminjailt fog kapni. Plusz az IC jail(260perc)
Mito Prozivja a lézerek ellenére lövöldözni kezdett így 300perc adminjailt fog kapni Súlyos PG indokkal. Plusz az IC jail(260perc)

A panasz jogos.
Zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.