Alan Marchall ---> Jones Marchall, Edem Horsener [Raven]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TomiBEAST

Újonc
2019. 01. 10.
10
0
V4 karakter
Alan Marchall
LV karakter
Alan Marchall
V2 karakter
Alan Marchall
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Alan Marchall

Panaszra tett személy InGame neve:
Jones Marchall, Edem Horsener

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jones: IC nem ismerem, és ki MG-zni a nevem illetve, nagyon nagy force RP. Plusz OOC rádiózás.
Edem: OOC rádiózás

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2019-05-03 20:22:05] [Output] : Jones Marchall mondja ((rádióba)): allj meg te
[2019-05-03 16:54:23] [Output] : Jones Marchall mondja ((rádióba)): te amugy tomi vagy alan
[2019-05-03 16:58:22] [Output] : Edem Horsener mondja ((rádióba)): ((eü-t hozz))

Megjegyzés:
Kicsit zavart már elötte is az OOC rádiózás, és az egész dolog is.

jonas778haba

Újonc
2019. 05. 03.
3
0
V4 karakter
jones Marchall
LV karakter
Previs S Jones
amugy az nemrémlik hogy ic ismerjük egymást régről és még anno te engedted meg a machall családnevet.Force rpre kérnék bizonyítékot!!!! Az első rádiós uzenetnél nincs MG mert elhajtottál motorral és felismertele.Igaz a 2.ra van azt be is vallom. Lehet hogy még szerver logba meglehet nézni de én nem tudom mert ugyan is alan is ooc ban rádiózott

Raven

?
2019. 01. 10.
349
1 303
V4 karakter
Darko Stanišić
Alan, mennyire megoldható egy teljes napi log részedről, amit elküldesz nekem privát üzenet formájában?

• Tetszik
Reactions: gyomzo

TomiBEAST

Újonc
2019. 01. 10.
10
0
V4 karakter
Alan Marchall
LV karakter
Alan Marchall
V2 karakter
Alan Marchall
  1. Kezdjük ott, hogy azt sem tudom ki vagy, és nem mondtam ilyet, hogy használhatod.
  2. Random leszedsz a motorról, azt elkezdesz verni.
  3. MG azért, mert kiolvastad a piroslampánál a nevem, és onnan tudtad, hogy én vagyok, felismerni nem tudhattál, mert azt sem tudom ki vagy, és IC sem ismerlek, nemhogy OOC

TomiBEAST

Újonc
2019. 01. 10.
10
0
V4 karakter
Alan Marchall
LV karakter
Alan Marchall
V2 karakter
Alan Marchall
Alan, mennyire megoldható egy teljes napi log részedről, amit elküldesz nekem privát üzenet formájában?
Legközelebb holnap estefele tudok, mert holnap dolgozok, és nem tudom mikor érek haza.

Pocakos Joe

Barangoló
2019. 01. 12.
138
269
20
V4 karakter
Joe van Twillert
Én is tudom tanúsítani hogy ismeritek egymást IC mivel én mutattalak be neki! És arról is hogy meg engedted hogy használja a család nevet! A motoros témánál ott volt egy /megpróbálja RP ami sikerült is neki ezért szedett le. A piros lámpánál pedig azért ismert fel mivel már régről ismer IC.

Armani

Újonc
2019. 01. 26.
37
75
V4 karakter
Armin van Twillert
LV karakter
Filip Lindqvist
Az “((EÜ-t hozz))” szerintem nem meríti ki az OOC rádiózás fogalmát....
Másrészről Alan is OOC használta a rádiót!

jonas778haba

Újonc
2019. 05. 03.
3
0
V4 karakter
jones Marchall
LV karakter
Previs S Jones
  1. Kezdjük ott, hogy azt sem tudom ki vagy, és nem mondtam ilyet, hogy használhatod.
  2. Random leszedsz a motorról, azt elkezdesz verni.
  3. MG azért, mert kiolvastad a piroslampánál a nevem, és onnan tudtad, hogy én vagyok, felismerni nem tudhattál, mert azt sem tudom ki vagy, és IC sem ismerlek, nemhogy OOC
Á nem ismerjük egymást.....főleg mikor régen sokat jatszottunk egyutt,más játékokat is,de ha nem rémlek akkor nyugodtan keress fel facebookon mert tudod ki vagyok

TomiBEAST

Újonc
2019. 01. 10.
10
0
V4 karakter
Alan Marchall
LV karakter
Alan Marchall
V2 karakter
Alan Marchall
Á nem ismerjük egymást.....főleg mikor régen sokat jatszottunk egyutt,más játékokat is,de ha nem rémlek akkor nyugodtan keress fel facebookon mert tudod ki vagyok
Nem, nem tudom, hogy ki vagy. Biztos nem játszottam veled.

TomiBEAST

Újonc
2019. 01. 10.
10
0
V4 karakter
Alan Marchall
LV karakter
Alan Marchall
V2 karakter
Alan Marchall
Az “((EÜ-t hozz))” szerintem nem meríti ki az OOC rádiózás fogalmát....
Másrészről Alan is OOC használta a rádiót!
Figyelmeztettelek, hogy ne rádiózz OOC! Kb leírtam 3-szor, de akkor leszartátok.

jonas778haba

Újonc
2019. 05. 03.
3
0
V4 karakter
jones Marchall
LV karakter
Previs S Jones
Á nem ismersz csak facebookon se tudlak elérni,mert nem tudsz valamiért üzeneteket fogadni

TomiBEAST

Újonc
2019. 01. 10.
10
0
V4 karakter
Alan Marchall
LV karakter
Alan Marchall
V2 karakter
Alan Marchall
Én is tudom tanúsítani hogy ismeritek egymást IC mivel én mutattalak be neki! És arról is hogy meg engedted hogy használja a család nevet! A motoros témánál ott volt egy /megpróbálja RP ami sikerült is neki ezért szedett le. A piros lámpánál pedig azért ismert fel mivel már régről ismer IC.
Nem tudom ki ő. Biztos nem mondtam neki ilyet!

Raven

?
2019. 01. 10.
349
1 303
V4 karakter
Darko Stanišić
Próbáljunk meg békésen hozzáállni a PK-hoz, a bizonyítékokra vagyok most kíváncsi.

• Tetszik
Reactions: gyomzo
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.