- 2019. 01. 17.
- 977
- 4 570
- V4 karakter
- Finley Payton
- LV karakter
- Cayo Carminero
Játékbeli, és fórum neved:
A szerveren Alan P. Ross, fórumon pedig szimplán Alan.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
A regisztrációm még V1-re tehető, 2013-ban kreáltam a felhasználóm. Ekkoriban még a mostaninál is gyengébb számítógéppel próbálkoztam, kevés sikerrel. Gyorsan jégre tettem azt, hogy én SeeMTA-zni fogok. V2-ben sem játszottam, max nyírtam a füvet Glen Parkba, hisz azt bírta a gép. Komolyabban két éve játszom, fórumot pedig ennek köszönhetően kezdtem sűrűbben követni.
Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Vonzott mindig is a feladatkör, alkalmasnak érzem magam a betöltésére. Szeretnék egy új csapathoz tartozni.
Miért pont téged válasszunk?
Csapatjátékos vagyok, ami szerintem itt is elengedhetetlen. Ha valamilyen pozíciót kiérdemlek, mindig próbálom a tőlem telhető maximumot nyújtani, eltökéltnek jellemezném magamat. Az aktivitásommal sincs probléma, napi szinten elérhető vagyok hosszú órákat.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Pontosan ezt nem tudom meghatározni. Amikor gép előtt ülök, akkor az esetek 90%-ban megvan nyitva a fórum, telefonról is aktív vagyok, hogy számszerűsítsem, talán olyan napi 4-5 óra en bloc.
Mutasd be a referenciáidat:
Fórum moderátor még nem voltam, a szerveren sosem töltöttem be sem adminisztrátori, sem adminsegéd feladatkört, viszont engedjétek meg, hogy írjak ide is néhány sort.
Most lesz második éve, hogy a Rendőrség tagja vagyok, 2020 márciusában csatlakoztam Akadémiával és jelenleg Századosként tevékenykedek a frakcióban, másfél éve már az is, hogy az új tagok taníttatásában is szerepet vállalok, mint Akadémiai vizsgafelügyelő. Továbbá, hamarosan egy éve, hogy bekerültem a TS modok közé, jelenleg is ötös moderátor vagyok.
Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen, használom is napi szinten.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Elsősorban megtudakolnám tőle, hogy a regisztrációkor ténylegesen elolvasta-e a szabályzatot, vagy csak bepipálta a részt (ezzel megelőzve a nem tudás végett érkező szankciókat). Megmutatnám számára a minta helyes használatát, plusz amennyiben igényli akkor körbe is vezetném a számára fontos topicokban.
Ismeretséged a csapaton belül?
Senkivel nem ápolok baráti viszonyt a jelenlegi csapatból, az LV-s GMOD-ok közül Bakusszal vagyok napi kapcsolatban, korábbi tagok közül pedig Ferit tudom megemlíteni.
Mesélj magadról.
Laci vagyok, de talán SGS körökben Alan néven ismerősebben csengek. Húsz éves leszek idén márciusban. Egy közeli középiskolában szereztem meg az érettségim, majd letettem egy OKJ-t a rákövetkező évben, szóval hivatalosan is logisztikai és szállítmányozási ügyintéző vagyok. Szabadidőmet ha tehetem akkor a barátaimmal töltöm, legyen ez egy összeülés vagy egy LOL kör.
Ahogy fentebb említettem az MTA-val 2013 környékén ismerkedtem meg, viszont komolyabban csak három-négy éve játszom. Legrosszabb tulajdonságom, hogy néha akkor is kinyitom a szám, amikor jobb lenne hallgatni. Egy kicsit talán hirtelen haragú vagyok, ugyanakkor képes vagyok belátni a hibáimat rövid időn belül. Alapvetően korrekt és megértő embernek gondolom magamat, viszont ugyanezt várom el visszafelé is.