Alan jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Alan

X/0
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 17.
977
4 570
V4 karakter
Finley Payton
LV karakter
Cayo Carminero
gmod.png

Játékbeli, és fórum neved:
A szerveren Alan P. Ross, fórumon pedig szimplán Alan.

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
A regisztrációm még V1-re tehető, 2013-ban kreáltam a felhasználóm. Ekkoriban még a mostaninál is gyengébb számítógéppel próbálkoztam, kevés sikerrel. Gyorsan jégre tettem azt, hogy én SeeMTA-zni fogok. V2-ben sem játszottam, max nyírtam a füvet Glen Parkba, hisz azt bírta a gép. Komolyabban két éve játszom, fórumot pedig ennek köszönhetően kezdtem sűrűbben követni.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Vonzott mindig is a feladatkör, alkalmasnak érzem magam a betöltésére. Szeretnék egy új csapathoz tartozni.

Miért pont téged válasszunk?
Csapatjátékos vagyok, ami szerintem itt is elengedhetetlen. Ha valamilyen pozíciót kiérdemlek, mindig próbálom a tőlem telhető maximumot nyújtani, eltökéltnek jellemezném magamat. Az aktivitásommal sincs probléma, napi szinten elérhető vagyok hosszú órákat.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Pontosan ezt nem tudom meghatározni. Amikor gép előtt ülök, akkor az esetek 90%-ban megvan nyitva a fórum, telefonról is aktív vagyok, hogy számszerűsítsem, talán olyan napi 4-5 óra en bloc.

Mutasd be a referenciáidat:
Fórum moderátor még nem voltam, a szerveren sosem töltöttem be sem adminisztrátori, sem adminsegéd feladatkört, viszont engedjétek meg, hogy írjak ide is néhány sort.
Most lesz második éve, hogy a Rendőrség tagja vagyok, 2020 márciusában csatlakoztam Akadémiával és jelenleg Századosként tevékenykedek a frakcióban, másfél éve már az is, hogy az új tagok taníttatásában is szerepet vállalok, mint Akadémiai vizsgafelügyelő. Továbbá, hamarosan egy éve, hogy bekerültem a TS modok közé, jelenleg is ötös moderátor vagyok.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen, használom is napi szinten.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Elsősorban megtudakolnám tőle, hogy a regisztrációkor ténylegesen elolvasta-e a szabályzatot, vagy csak bepipálta a részt (ezzel megelőzve a nem tudás végett érkező szankciókat). Megmutatnám számára a minta helyes használatát, plusz amennyiben igényli akkor körbe is vezetném a számára fontos topicokban.

Ismeretséged a csapaton belül?
Senkivel nem ápolok baráti viszonyt a jelenlegi csapatból, az LV-s GMOD-ok közül Bakusszal vagyok napi kapcsolatban, korábbi tagok közül pedig Ferit tudom megemlíteni.

Mesélj magadról.
Laci vagyok, de talán SGS körökben Alan néven ismerősebben csengek. Húsz éves leszek idén márciusban. Egy közeli középiskolában szereztem meg az érettségim, majd letettem egy OKJ-t a rákövetkező évben, szóval hivatalosan is logisztikai és szállítmányozási ügyintéző vagyok. Szabadidőmet ha tehetem akkor a barátaimmal töltöm, legyen ez egy összeülés vagy egy LOL kör.
Ahogy fentebb említettem az MTA-val 2013 környékén ismerkedtem meg, viszont komolyabban csak három-négy éve játszom. Legrosszabb tulajdonságom, hogy néha akkor is kinyitom a szám, amikor jobb lenne hallgatni. Egy kicsit talán hirtelen haragú vagyok, ugyanakkor képes vagyok belátni a hibáimat rövid időn belül. Alapvetően korrekt és megértő embernek gondolom magamat, viszont ugyanezt várom el visszafelé is.

Ard

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 14.
387
1 712
17
Isaszeg
V4 karakter
ard.schweiger
LV karakter
andrej.nicu
Szia. Veled sem most beszéltem először, ugyan azt tudom mondani, mint másoknál. Segítőkész vagy és értelmes, sok sikert!

• Imádom
Reactions: Alan

Jo3

Nem lehet velem együtt dolgozni, elvileg!
Támogató
2019. 01. 10.
997
1 422
21
Kipufogófürdő
V4 karakter
Dr. Joe M Everett
Irdatlan mennyiségű tapasztalat és tudás, végtelen kitartás és odaadás, tisztelettudó, a végletekig segítőkész személy.
Szurkolok, hajrá Alan!

• Imádom

Tuya

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 02.
400
3 543
IX.
LV karakter
harvey lambert
Egyik legértelmesebb, és korrektebb srác vagy barátom, sok sikert neked, örömmel látnálak lilaként.❤️

• Imádom

Ricco

Ex GameAdmin [5]
2019. 09. 10.
645
2 160
23
V4 karakter
alonzo.ricco 🌵
LV karakter
nariah.stokes 🔱
Azta büdös ez így a végére nagyot robban. Kezdek is aggódni ?
Nálad alkalmasabb embert nehéz találni, tudom hogy lazán helyt állnál.
Szurkolok ezerrel, sok sikert barátom.
Ne feledd ki volt az akadémiai tanárod ❤️

• Imádom

Wing

szárnyas barát
2019. 01. 29.
234
639
19
Szigethalom
V4 karakter
Loretta Hristov
LV karakter
Petrick Denzel
V2 karakter
Alexa R Mauricio
Sok szerencsét barátom, szorítok!

• Imádom

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 076
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Szerintem azóta ismerlek mióta NNI-s vagyok, szóval körülbelül másfél éve. Teljes mértékben egyetértek Joe-val, rátermett vagy a feladatra, és rengeteg tapasztalatod van. Sok sikert Elem barátom.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Alan és kbazsy

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 440
4 340
V4 karakter
kawamoto tadamasa
Bombaszformasz egy ember ez az elenpé. Sok Szerencsét!

• Tetszik
  • Imádom

Dag

Újonc
2021. 01. 03.
14
59
V4 karakter
Doug S Richardson
Nagy forma vagy és segítőkész, Sok sikert kívánok!

• Imádom

Rizzo

𝙈𝙞 𝙢𝙖𝙣𝙘𝙝𝙞
2021. 06. 20.
344
1 171
20
Mogyoród
twitter.com
V4 karakter
Moses Richardson
LV karakter
Akel Tekin
Legnagyobb forma vagy, megállnád a helyed!
Sok sikert , és millió puszi ❤️

• Imádom

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
223
666
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Innen is egy TÁMOGATÁS érkezik!

• Tetszik

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
522
5 670
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
de amikor rágotozok akkor meg lelő és kilép előlem
en se viselnem el ha ugyan azt a levegot szivnank csatagatyo, halottan meg legalabb nem lelegzik a karaktered, alan is hasoloan lehet vele (nyilvan nem igaz)

gl a gmodhoz Alan, ty a multkori gyors helpet a fegyhazas cuccal ismeros neveben is. :D

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.