Alan Eguiro -> Ophir Anthony [marcy.]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Law

Fórum betyár
2019. 08. 14.
1 072
20
V4 karakter
Alan Eguiro
V2 karakter
Alan Eguiro
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Alan Eguiro

Panaszra tett személy InGame neve:
Ophir Anthony

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Röviden a történet: megálltam piros lámpánál, mikor az autójából kiszállt Ophir Anthony, majd rám tartotta fegyverét, parancsolva, hogy szálljak be az autójába. Elmentünk távolabb, majd megtörtént a kirablás. Később megkérdeztem reportba, hogy innen elrabolhatnak-e, majd azt a választ kaptam, hogy nem. Ezért írom a panaszkönyvet. (illetve nem volt már fent a szerveren)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Előre leszögezem, hogy nem az elbukott pár ezer dollár érdekel, csak egyszerűen bosszant, hogy már az autómban sem érezhetem magam biztonságban.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: jimre és mitya99

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 282
18 275
V4 karakter
Aristide Nease.
Magáról a rablásról is küldj logot légyszíves.

• Tetszik
Reactions: arzen

Virago11

Újonc
2023. 06. 19.
41
80
V4 karakter
Ophir Natalie
helo.
Ugy tudom vagyis már egyszer volt ilyen hogy igy raboltunk. Akkor admin azt mondta ha elvisszuk onnan akkor siman elrabolhato mer nem egy forgalmas hely. Azért merészkedtem ezt elkövetni mert abban a tudatban voltam hogy lehet ha elvisszuk volt mar ebbol admin ugyem hogy innen rablok akkor nem volt vele semmi baj.

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 282
18 275
V4 karakter
Aristide Nease.
Azért kicsit meredeknek gondolom azt, hogy te egy olyan kereszteződésben rabolj, ami mellett ott egy csirkéző, köpésre a benzinkút, egy kisebb falu illetve a horgászós dolog...
50.000$-ért nem fogsz te ilyen helyről rabolni, egyszerűen nem állja meg a helyét.

200perc NonRP a szankciód, @leventehorvath003 ha látsz fent a szerveren kárpótlással kapcsolatban keress fel és visszaadom az értéket.

• Tetszik
Reactions: Law
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.