Alan Cruz - Franklin Crescenzo [Daryl]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kriszhun49

Újonc
2019. 02. 05.
11
5
Magyarország, Budapest.
V4 karakter
Adam Stewards
LV karakter
Alan Cruz
V2 karakter
-----
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Alan Cruz >

Panaszra tett játékos neve:
<
Franklin Crescenzo >

Panasz oka:
<
Átverés >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
Sziasztok!
Amikor megjelent a miner update rá egy pár napja gondoltuk haverommal hogy menjünk fel és probáljuk ki. Nem talaláltunk üres bányát így gondoltuk mástól bérlünk egyet majd, meg is volt hogy ki adja ki nekünk a bányát és át is adtuk a pénzt $500.000-t felvettük egymást dc-n hogy ha lenne bármi baj. Amikor be akart menni a haverom a bányába loop töltés volt 4 alkalommal probálta de úgysem sikerült neki. Majd rá irtam Franklin re dcn hogy nem jó mert nem tudunk bányászni a töltés miatt. Majd irta hogy vissza fogja adni a pénzt. Majd én nem, tudtam lenni a szerveren éretségire való készülésem miatt és haveromnak nem volt gépe hogy el tudjon menni érte. Én ma rá irtam hogy szeretném vissza a pénzt de ahogy a képen is látszik nem fogja vissza adni hivatkozva hogy már késő.
>

Utoljára szerkesztve:
  • Hűha
Reactions: apuskas

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
327
293
LV karakter
aiden.clark
Szia, adott az eset, kibéreltetek egy bányát mástól ő ki is adta nem tehet róla hogy nem tudta nektek betölteni a játék a bányát, ha kértetek volna segítséget biztos hogy lett volna valami megoldás erre a betöltési problémára. Szerintem ez nem igazán szép dolog hogy 1 hónappal később vissza kéred a bérlési árat hiába mondta azt hogy ő odaadja, nem köteles oda adni hisz ki volt nektek adva a bánya az adott időszakra.
A panasz jogtalan, helyezhető!

• Tetszik
Reactions: Snoopi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.