Elutasítva Alan Carter -- Lega

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Squatter

Újonc
2020. 04. 28.
2
0
21
LV karakter
Alan Carter
zoldlogo.png

Neved:
< Alan Carter >

A ban időpontja:
< 2022-01-01 22 >

A ban időtartama:
< 2022-03-02 >

Neve, aki bannolt:
< Lega >

A ban oka:
< Rp, Admin előli kilépés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Először is, az rp szituáció létre sem jött, mivel az egész szitu egy vicc kategóriával ért fel. Az, hogy beülök a srácokkal és "viccesen" azt üvöltözöm, hogy "Itt az LVMPD" szerintem nem egy rp szituáció. Ilyen IC-re válaszolni sem vagyok hajlandó. Jogtalannak tartom ezt a részét mivel semmilyen rp nem történt (az ő részükről sem).
Az admin előli kilépés gondolom jogos, de pl én admint a közelembe nem láttam, de ezek szerint volt. Mikor visszaléptem és kiléptem egyből az azért volt mert megláttam a subarut és kisült az agyam, admint én ott nem láttam pláne, hogy még az én karakterem sem töltött be.
A véleményemen nem változtatok, de UB fejében hajlandó vagyok egy minimális rp-t lerendezni velük, vagy egy ts elbeszégetésre is vevő vagyok. >

Utoljára szerkesztve:

Lega

🕊️🌹
Támogató
2019. 08. 11.
391
1 502
LV karakter
Paul Roth
Egy RP szituáció nem abban merül ki, hogy írtatok-e /me-t vagy /do-t. Onnantól, hogy egy cselekményszálat kezdeményeztek veled, tulajdonképpen egyértelműen utaltak rá, hogy IC kapcsolatot szeretnének veled teremteni, onnantól te nem léphetsz ki. Ezt a mentalitást pedig nem tudom hova rakni, hogy kilépsz, rá 10 percre visszajössz, hátha ottvannak-e, és mikor meglátod őket, illetve engem, kilépsz.
Nem fogok UB-t adni.

• Tetszik
Reactions: Atticus
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.