Alan Camp jelentkezési lapja.

Alan Camp

Újonc
2019. 12. 15.
1
2
LV karakter
Jay Scote
Jesse-Car-Service-logo2.png

Tisztelt jelentkező!

Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.

A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!

Teljes neve:
- Alan Camp -

Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[x] Férfi
[—] Nő
[—] Egyéb

Születési hely, idő:
- Las Venturas, 2000.02.15 -

Bejelentett lakcím:
- Nincs -

Telefonszám:
- +38-76-269-9972 -

Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Ki szeretném próbálni magam mint szerelő.Sokszor tapasztalom vannak olyan emberek akik nem tudnak vezetni és én szívom be állandóan. Meg szeretnék valamiből pénzt is keresni hogy fejlődjek. -

Miért pont önt válasszuk?
- kitartó embernek tartom magam, nem vagyok egy trehány ember. Csapatjátékos vagyok nem vagyok valami konfliktus generátor. Megbízható vagyok amit megígérek az úgy is van.-

Hol talált cégünk hirdetésére?
- Sokszor járok szereltetni és plakáton láttam hogy van jelentkezési lehetőség. -

Korábbi munka helye, feladatköre:
- Nem volt még ilyen -

Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka:
(X-elje be a megfelelő mezőt)
[—] Felmondás
[—] Kirúgás

Kirúgásának okát fejtse ki:
- Nem volt még ilyenben részem. -

Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Aláírás helye
Kelt: 2024.11.10.

- Out Of Character -

Neved, ahogy szólíthatunk:
- Bálint / de Camp névre is hallgatok mivel másik szerón már voltam így admin is. -

Betöltött életkorod:
- 21 -

Jelenlegi játszott perced:
- 17.300 -

Korábbi frakcióid:
- Nem volt még ezen a szerveren. -

Korábbi frakcióid távozásának oka:
- - -

Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- Igazából 4-5 éve simán, hát időnként volt rá példa. -

Terveid a frakcióban:
- Feljebb jutás mert nagyon más lehetőséget nem nagyon tudok itt frakció téren. -

Miért válasszunk téged?
- Kedves vagyok és segítőkész. Mint ahogy IC is leírtam nem valami konfliktus generátor. 2023-ban regisztráltam a szervere és még se ban se kick és jail sem volt még nekem. -

Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- Dolgozom napközben de simán napi 4 órát tudok teljesíteni ez a minimum tőlem, maximumot nem tudom. -

Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -

Account ID-d:
- 32225 -

Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
- Bálint a nevem, jelenleg már jó ideje van munkahelyem. Kedves vagyok illetve segítőkész és megbízható embernek is mondanám magam.Szabadidőmben mostanság ezzel a játékkal játszom most ez kapott el teljesen. Nagy forma 1 rajognó vagyok szóval ha van ilyen ember el tudok beszélgetni vele sokat is.Keresem a jó társaságot akár itt a játékban illetve a valóéletben is. Elég nyitott vagyok mindenre és mindenkire is, nem vagyok elő ítéletes.21 éves vagyok jelenleg de lassan de biztosan 22 éves kort is elérem. koromhoz képest elég érettnek mondanám magam lehet velem normálisan beszélni egyébként mindenről. Régebben videóztam is lehet lesznek a szerveren még ilyen szerelős videók ha lesz kedvem ilyenhez. Elfogadom a kritikákat mindennel kapcsolatban, ami nem feltétlenül fer indok azokat pedig elhagyom. Nagyon hálás személyiségnek mondanám magam ha valaki velem kedves, azzal én is az vagyok. -

• Tetszik
Reactions: Timoo és mnyhrt

davegitics

Barangoló
2019. 01. 16.
148
163
21
LV karakter
Shane Booker
Szia! Teljesen rendben van a lapod. Jelentkezésed TÁMOGATOM!