Alan Brice jelentkezése az SGH csapatba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nyakas

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
58
12
V4 karakter
Alan Brice
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Tóth Albert vagyok és 18 éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 89012 percem van. >>

Mi az SGH feladata?
<< SGH lényegében az adminok segítője,kisebb szintű játékosok tanítása. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Hát elég régóta vagyok a közösség része,így eléggé megismertem mindent így előnnyel állnék a problémák elé,és szerencsére nem egyszer volt lehetőségem ideiglenes adminsgédnek lenni,nemvolt vele baj. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Elég jó a probléma megoldó képességem,így amibe biztos vagyok senki nem bír elbizonytalanítani,türelmes vagyok és imádok segíteni,és persze elég sok időt tudok a szerveren eltölteni. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Őszinte leszek,van egy iskolai hetem és egy gyakszis hetem,a gyakszis hetemen elég sokat ami úgy napi 5,6 órát is jelenthet,iskola heten kicsit kevesebb de szerintem még ez is elfogadható ez olyan 3-4 órát jelent,hétvége az változó de kevés kivétel mellett a nap felét. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Bannolva voltam igen egyszer jogosan még kezdő koromban,a másik bannom jogtalan volt így azt egyből feloldották. de itt a kép:https://imgur.com/hGet8DT. >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam párszor,kezdő koromban elég sokat összegyüjtöttem,most egy ideje nemvolt és figyelek hogy ne is legyen. itt a kép is:https://imgur.com/dmX1J80. >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Ami szerintem pozitív:Elég türelmes vagyok másokkal az elmúlt időben,sokan észre is vették,Jókedvű vagyok,és szerintem elég kedves is, nehéz felhúzni.Negatív:Néha eléggé csendes vagyok,képes vagyok semmiségeken görcsölni/aggódni,és a fizikai mozgás sem az én terem minden esetben. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék hisz nekem is mint általában a többi jelentkezőnek,hogy segítsek másokon amiben csak tudok.Szeretném a többi adminisztrátornak a munkáját segíteni.Szeretnék egy jó admin team-ben lenni,nekem ez egy mondhatni Seemta álom lenne,mivel mindig is nagyon akartam.Szeretem,sőt imádom megoldani a problémákat. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez egy RolePlay szerver,ahol mindenki a másik életét élheti virtuálisan,választhat magának frakciót akár illegális és legális is szóbajöhet,Kereskedhet magán cégbe esetleg egyéb pénzkeresési lehetőségek is szóba jöhetnek,alapíthat családot,baráti társaságot is kiépíthet.. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Tájékoztatnám hogy én csak Adminsegéd vagyok de adminchaten eltudom küldeni ha szeretné,vagy írjon neki ő,ha van bizonyiték. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?

<< Szia én csak Adminsegéd vagyok,keress fel egy nagyobb adminisztrátort,és kép/videód van róla akkor semmi probléma,de az sajnos kelleni fog. >>

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Lehet, hogy nem a kereskedés az amit egy új játékosnak meg kell mutatni. Amúgy nem lett egy rossz lap. Viszont szerintem a mintádat középre igazíthatnád. Hajrá.

nOthing

Pötyögtető
2019. 01. 17.
456
1 270
Piliscsaba
V4 karakter
Christopher Friedhofen
Amit szerveren leműveltél a kiegészítő funoddal én nem hiszem hogy megállnád a helyed az SGH csapatban. Nem támogatom.

Nyakas

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
58
12
V4 karakter
Alan Brice
Értem,de szerintem a nagy táska nem számít funnak,mivel irl is van olyan táska ami akkora mint te,és mivel ez a szerver az irl en alapszik lényegében,nemláttam bajnak ha felrakom https://imgur.com/7KCOuDI .

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: dami

Nyakas

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
58
12
V4 karakter
Alan Brice
Justin! Köszönöm,próbáltam középre rakni de valamiért vissza dobja sajnos.

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia,

Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.