Alan Boyd

louis vuitton don

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
346
742
LV karakter
don telivér
V2 karakter
alan boyd
visszaszerel-s.png

A jelentkezési lapot a legjobb tudásod szerint írd meg. Minden mezőt tölts ki! Ügyelj a helyesírásra, hiszen ez az egyik legfontosabb szempont a bírálásnál. A kérdésekre adj minél kreatívabb, de reális válaszokat. Fejtsd ki a válaszaid, írj minél több mondatot. Beküldés előtt olvasd át legalább egyszer a válaszokat, és bizonyosodj meg a lap helyes kitöltéséről. A válaszokat a "válasz" szöveg helyére írd. Hibás kitöltés automatikus elhelyezést/elutasítást jelent.

In Character rész

1. Teljes neve
Alan Boyd

2. Születés helye, dátuma
Kentucky, Louisville. 1989/05/23

3. Bejelentett lakcíme
13619 S Inglewood Ave

4. Telefonszáma
31202135123

5. Mikor szerelt le az állományunkból?
Egy éve.

6. Milyen rendfokozaton szolgált, volt kiemelt beosztása?
Főhadnagy, a bevetési osztályt vezettem.

7. Leszerelésének mi volt az indoka?
Súlyosabb sérülés miatt nem feleltem meg az elvárásoknak.

8. Miért szeretne újra nyomozó lenni?
A pozíció betöltésére alkalmasnak tartom magam, a kompetenciáimnak megfelelő munkakört szeretnék ismételten betölteni.

9. Elfogadja, hogy visszaszerelése alacsonyabb rendfokozatra történhet?
Elfogadom.

Out of Character rész

1. Hogy hívnak, hány éves vagy?
Lénárd, tizenhét.

2. Milyen névvel voltál a frakció tagja?
Alan Boyd, Finlay Bryant.

3. Milyen frakciókban voltál korábban?
Mennyi ideig voltál ott, mit értél el és mi volt a távozásod oka?
Legutóbb azt hiszem NNI-ben voltam elég sokáig. Igazából a 6 éves pályafutásom során nagyon sok frakcióban voltam, nem szeretném őket felsorolni mert körülbelül mindenhol voltam. A távozásom oka kiégés volt vagy meguntam a dolgot vagy átmentem másik frakciót vezetni. Igazából ezt sorolhatnám órákig.

4. Tudod teljesíteni a heti 600 kötelező percet?
Persze.

5. Miért szeretnél hozzánk csatlakozni, mik a terveid a frakción belül?
Le szeretném kötni magam, a társaság miatt is csatlakoznék. Tulajdonképpen folytatnám a karakteremet amit egy éve vagy két éve vittem.

6. Rendelkezel mikrofonnal, illetve ezek mellett TeamSpeak3 és Discord klienssel?
Igen.

7. Mutasd be magad, foglalkozásod és kedvenc időtöltéseid pár mondatban.
Utolsó évet nyomom a suliban. Haverokkal szeretek időt tölteni, kimenni a városba vagy átmenni valakihez inni. Meg amúgy számítógépezni is szeretek csak az utóbbi időben a SeeMTA-t kicsit elengedtem.

8. Csatolj egy képet a névváltásaidról.

9. Csatolj egy képet a kitiltásaidról, adminjaileidről.