- 2019. 01. 10.
- 346
- 742
- LV karakter
- don telivér
- V2 karakter
- alan boyd
A jelentkezési lapot a legjobb tudásod szerint írd meg. Minden mezőt tölts ki! Ügyelj a helyesírásra, hiszen ez az egyik legfontosabb szempont a bírálásnál. A kérdésekre adj minél kreatívabb, de reális válaszokat. Fejtsd ki a válaszaid, írj minél több mondatot. Beküldés előtt olvasd át legalább egyszer a válaszokat, és bizonyosodj meg a lap helyes kitöltéséről. A válaszokat a "válasz" szöveg helyére írd. Hibás kitöltés automatikus elhelyezést/elutasítást jelent.
In Character rész
1. Teljes neve
↣ Alan Boyd
2. Születés helye, dátuma
↣ Kentucky, Louisville. 1989/05/23
3. Bejelentett lakcíme
↣ 13619 S Inglewood Ave
4. Telefonszáma
↣ 31202135123
5. Mikor szerelt le az állományunkból?
↣ Egy éve.
6. Milyen rendfokozaton szolgált, volt kiemelt beosztása?
↣ Főhadnagy, a bevetési osztályt vezettem.
7. Leszerelésének mi volt az indoka?
↣ Súlyosabb sérülés miatt nem feleltem meg az elvárásoknak.
8. Miért szeretne újra nyomozó lenni?
↣ A pozíció betöltésére alkalmasnak tartom magam, a kompetenciáimnak megfelelő munkakört szeretnék ismételten betölteni.
9. Elfogadja, hogy visszaszerelése alacsonyabb rendfokozatra történhet?
↣ Elfogadom.
Out of Character rész
1. Hogy hívnak, hány éves vagy?
↣ Lénárd, tizenhét.
2. Milyen névvel voltál a frakció tagja?
↣ Alan Boyd, Finlay Bryant.
3. Milyen frakciókban voltál korábban?
Mennyi ideig voltál ott, mit értél el és mi volt a távozásod oka?
↣ Legutóbb azt hiszem NNI-ben voltam elég sokáig. Igazából a 6 éves pályafutásom során nagyon sok frakcióban voltam, nem szeretném őket felsorolni mert körülbelül mindenhol voltam. A távozásom oka kiégés volt vagy meguntam a dolgot vagy átmentem másik frakciót vezetni. Igazából ezt sorolhatnám órákig.
4. Tudod teljesíteni a heti 600 kötelező percet?
↣ Persze.
5. Miért szeretnél hozzánk csatlakozni, mik a terveid a frakción belül?
↣ Le szeretném kötni magam, a társaság miatt is csatlakoznék. Tulajdonképpen folytatnám a karakteremet amit egy éve vagy két éve vittem.
6. Rendelkezel mikrofonnal, illetve ezek mellett TeamSpeak3 és Discord klienssel?
↣ Igen.
7. Mutasd be magad, foglalkozásod és kedvenc időtöltéseid pár mondatban.
↣ Utolsó évet nyomom a suliban. Haverokkal szeretek időt tölteni, kimenni a városba vagy átmenni valakihez inni. Meg amúgy számítógépezni is szeretek csak az utóbbi időben a SeeMTA-t kicsit elengedtem.
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról.
↣
9. Csatolj egy képet a kitiltásaidról, adminjaileidről.
↣