Aksel Mccurdy jelentkezési formanyomtatványa

Kardos

Újonc
2024. 07. 29.
14
3
V4 karakter
Jacob Mccurdy
omszfhfejlec4.png

Jelentkezési lap

OOC rész

Hogy hívnak?
- Márk -

Hány éves vagy?
- 18 -

Mellékeld a jelenlegi játszott percedet szinttel együtt!
- -

Milyen frakciókban voltál eddig, miért távoztál?
- Fix & Drive,SeeRing több rp szituációra számítottam -

Voltál-e már adminjailben?
- -

Voltál-e már bannolva?
- -

Mellékelj képet az UCP-d büntetés rovatáról!
- -

Miért szeretnél ide csatlakozni? (Min. 5 teljes összefüggő mondat!)
- - Szeretnék egy olyan frakció tagja lenni ahol minőségi rp-t tudok nyújtani, gyakorolni, segíteni másoknak.A szerveren töltött időm alatt mindig is szemeztem az OMSZ-frakcióval,szívesen kipróbálnám magamat ilyen fajta rp szituációkban,más rp szerveren 3 éven keresztül voltam mentős annyira szerettem magát a szakmát csinálni meg az hogy segíthetem az embereken annál jobb nem is volt számomra. -
-

Mutatkozz be pár mondatban! (Min. 10 teljes összefüggő mondat!
- - Sziasztok, Márknak hívnak, 18éves vagyok, Romániában élek, azon belül is Bihar megyében!. Idén végeztem el a szakképzésemet kereskedelem szakon végeztem.Iskola után szinte rögtön el is mentem dolgozni egy olyan üzletbe ami 0-24 nyitva van (Profi) Szabadidőmben kondizok,bicajozok,barátaimmal töltöm az időt . Egyelőre ennyit szeretnék magamról elárulni.--

Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
- Naponta/ 2-3órát bisztosan persze eltérő napszakban mindig,mert én három váltásban dolgozom és sose fix hogy melyik nap milyen váltásba,de visszont egy héten kettő szabad napom is szokott lenni olyankor akár 4-5 vagy akár még több órát tudnák fordítani a frakcióra. -

Rendelkezel TS3-al és mikrofonnal?
- Igen,mindkettővel rendelkezem. -

IC rész

Jelentkező neve:
- Aksel Mccurdy-

Születési helye, ideje:
- San Fierro, 2000.03.15. -

Állandó bejelentett lakcíme:
- San Fierro, 17street 50 -

Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése:
- Mentőtiszti Főiskola,Autószerelői szakképzés -

Önéletrajz: (Min. 10 teljes összefüggő mondat!)
- Aksel Mccurdy- San Fierroban születtem, 2000-ben van még egy bátyjám aki 1993 született. Édesapám ,édesanyám,a drága nagymamám neveltek fel engem és tesvéremet közös erővel,együttesen. Támogattak ahogyan csak tudtak, álltalános iskolát San Fierroban végeztem, már akkor tudatosult bennem, hogy mivel is szeretnék foglalkozni a jövőben. Társasági embernek tartom magamat.Türelmemet és segítőkészségemet a nagymamámtól örököltem.A Mentőtiszti Főiskolát érettségit külföldön sikerült elvégeznem annak ösztöndíjnak köszönhetően, amit az autószerelői szakiskolán kaptam. Tanulmányaimat visszatérve San Fierróban folytattam mint ápoló. Mindig is többre vágytam, így jelentkeztem egy főiskolára. Tanulmányaimat kitűnő vizsgával zártam. -

Egészségügyi teszt

Írja le az ABCDE vizsgálat lépéseit:
- A: Elsősorban mindig a légutakat ellenőrizzük. B:ezután jöhet a légzés vizsgálata. C:majd a keringés vizsgálata. D:Neurológiai vizsgálat. E:Külső sérülések vizsgálata -

Sorolja fel milyen mentőegység típusokat ismer:
- Gyermekrohamkocsi,Mentőhelikopter,Rohamkocsi,Esetkocsi,Mentőmotor,MICU intenzív esetkocsi, -

Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
- Hordágy,kötszerek ,steril gézlapok minden mennyiségben,fertőtlenítőszerek,defibrillátor,gumikesztyű,vércukormérő,AED, lélegeztetőgép, IV anyagok, -

Szomszédja a kertben kaszával füvet vág. Hatalmas ordításra figyel fel, a szomszédba átnézve látja hogy a kasza a földön van, a szomszéd pedig a nyakát két kézzel fogja, a szomszéd nyakából dől a vér, mit tesz?
- Odarohanok hozzá, közben körbenézek,hogy van-e valaki a környezetemben aki értesíteni tudná a mentőket,ha nincsen ,tárcsázom őket, nagyon fontos,hogy ebben a helyzetben is higgadtak tudjunk maradni. Követem a mentős utasításait, ellenőrzöm a sérülése súlyosságát és aszerint cselekszem. A vérzés súlyosságától függően helyezek rá gézlapot, vagy akár pólyát, nyomókötést alkalmazok.Közben folyamatosan próbálom nyugtatni, szóval tartani a mentősök érkezéséig.

Utcán közlekedve hajléktalan kinézetű hölgyet vesz észre a földön arccal a föld felé feküdve, mit tesz?
- ABCDE vizsgálat alapján megvizsgálom a hölgyet, értesítem a mentőket és a protokoll alapján ellátom. -

Munkahelyén a főnöke arcán eltérést vél felfedezni, főnöke szédülésre panaszkodik, mosolyogni nem tud. Jobb oldalát zsibbadtnak panaszolja, jobb karját megemelni nem tudja, beszéde érthetetlenné kezd vállni, mit tesz?
- Nagyon fontos a lehető leghamarabb a mentő értesítése,feltételezhető a sztrók, félfekvő pozícióba fektetem, biztosítom a szabad légutat. -

Karácsonyi ebédnél a szomszéd gyereke rohán át önhöz mert az édesanyja félrenyelt és fulldoklik. A szomszédba érve az édesanyát már a földön fekve találja, látszólag nincsen légzése, mit tesz?
- Száját kinyitom, megtisztítom a légutakat, ha mélyen van elzáródva a légút akkor Heimlich-féle műfogást alkalmazok -

omszzarlec.png

hivatas2.png