Akiyoshi Kiyoto jelentkezése a NAV-ba!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MiniYoda

Zöldfülű
2019. 03. 22.
186
182
V2 karakter
Elizabeth Dawidson
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Krisztián a nevem. ~

[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 3 éve kezdtem el játszani a See MTA szerverén de lett egy másik gépem ezért új karaktert kellett készítenem. Jelenleg 70 ezer játszott percel rendelkezem. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/fN2QNpp Sok van de nem tükrözik az RP tudásomat. ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék a frakció tagja lenni mivel már voltam egyszer és akkor is már nagyon tetszett. Kedves, magabiztos vagyok. Tudok csapatmunkában dolgozni. Szeretek RP-zni. Szerintem nagyon jó RP forrás a NAV. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Azért mivel tudok csapatmunkába dolgozni. Magabiztos vagyok. Nem kapom fel hamar a vizet. Jól tudom kezelni a szituációkat. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Krisztián a nevem. 15 éves vagyok. Szeretek a See MTA szerverein játszani. Lassan már 3 éve játszok RP szervereken. Szabad időmben sportolok. -> 3 éve röplabdázok. Naponta 9-10 órát tudok a szerverre fordítani abból minimum a 3/4-edét a frakcióra. Sok jailt szereztem ezalatt a 70 ezer perc alatt de nem tükrözik az RP tudásomat. Szeretek csapatmunkába dolgozni. Nagyon sok ismerősöm van a NAV-ban, ezért is szeretnék csatlakozni. Nem vagyok nonos. Magabiztos, kedves, megértő vagyok. Nem kapom fel hamar a vizet. Jelenleg 9.-es vagyok, egy Szakközép iskolába járok. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Akiyoshi Kiyoto ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Tokiyo 1994.08.02 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határ ellenörzés, bejegyzett cégek adó ügyeinek ellenörzése/intézése, üldözésekbe besegítés, igazoltatás, Bevetéseken való részvétel. -> Merkúr Bevetési Főigazgatóság. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Először is felkapcsolnám a fényhíd-at és azután megaphone-n felszólítom hogy xy gépjármű azonnal álljon félre majd várjon a további utasításokra. Ha félre állt akkor én az anyósüllésről kiszállok és felmérem hogy az úr vagy hölgy nem akar-e menekülni -> eddig a kollégám a volán mögött bevetésre készen áll. Ha az úr vagy hölgy nem kezd el menekülni akkor a kollégám is kiszáll. Köszönünk és közöljük vele hogy közúti igazoltatás alá vontuk. Amennyiben ellenkezik akkor előállítjuk. Amennyiben tudjuk folytatni az igazoltatást akkor elkérjük az iratokat, átvizsgáljuk az autó csomagtartóját. Ha parancsot kapunk rá akkor ruházat átvizsgálást is végzünk. Ha esetleg találunk illegális tuningot akkor kiszabjuk a büntetést és az urat vagy hölgyet tovább engedjünk. Amennyiben fegyvereket/drogot találunk akkor azonnal örizetbe vesszük az adott személyt és előállítjuk. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen! Mivel voltam is már a tagja illetve sok ismerősöm volt/van az állományban. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Azért mivel tudok csapatmunkában dolgozni. Kedves, magabiztos illetve haztározott vagyok. Nem kapom fel hamar a vizet. Jól tudom kezelni a szituációkat. Nem vagyok rasszista. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határ ellenörzése. Bejelentett cégek adó ügyeinek megfigyelése illetve rendezése. Bevetéseknél résztvenni. -> Merkúr Bevetési Főigazgatóság. Igazoltatás, néha üldözésbe besegítés. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha esetleg fenyegetően lép fel ellenem az adott illető. Ha menekülni próbál vagy ha rám támad. -> lőfegyver ellen tilos a sokkolás ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Neve: Akiyoshi Kiyoto, Anyja neve: Donatella Akiyoshi, Apja neve: Cseng Kiyoto. Rendelkezik diplomával, érettségivel, 8 osztállyal. Akcentusa van. Tisztelettudó, tud csapatmunkában dolgozni. Rendelkezik érvényes okmányokkal. 3 éve él See City városában. Előtte 18 évig Kínában élt. Édesanyja a háborúban életét vesztette édesapja pedig felakasztotta magát mivel kényszerítették pár túszejtő. Az előző városban a Sheriff-ség tagja volt De mivel az megszűnt ezért elköltözött onnan. Van tapasztalata a rendvédelmi életben. Magabiztos, nem kegyelmez soha senkinek. Bármi áron feláldozza az életét kollégáiért, civilekért. Van egy 18 éves barátnője akit úgy hívnak hogy Medison. Szereti az autókat. Édesapja halála előtt vett egy Mercedes-Benz E500-at és azt oda adta Kiyoto-nak. Akiyoshi elhozta a városba az autót. Még 18 éves korában az autóval szenvedett egy súlyos balesetet amiből nagyon lassan épült fel. A balesetben eltört mind a kettő karja és eltört majdnem az összes bordája. Kitartó volt ezáltal ismét össze építette az autót és megint szenvedett egy balesetet de ott csak a kettő karját törte el . Nem szeret a volán mögött ülni de ha kötelező akkor nem utasítja vissza. ~

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: JackiV2

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Korrekt lap. Elfogadva ! Keress fel teamspeaken egy leadert a tovabbiakert!

Randy Henderson ___ vezérezredes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.