Akiyama Kyasi karaktertörténete.

David1989

Újonc
2019. 02. 27.
40
84
V4 karakter
Natalya Shcherbakova
LV karakter
Darsha Okanagon
V2 karakter
Natasha Koshka
Akiyama Kyasi (1978. február. 26 - ) japán sorozatgyilkos. Legalább hét lányt megölt. Első áldozatát 1994-ben gyilkolta meg, 2000 és 2008 között hat lányt megölt. Hat esetből hármat bíróság elé állítottak, de az áldozatok pontos száma nem ismert. A gyilkosság áldozatain kívül számos nőt erőszakolt meg.

62fc97b57115f2a6b1b8a0c2e917d802.png

Korai élet:
A kiotói Shimogyō-ku-ban született. Családja nyolcéves korában munkára kényszerítette. Gyakran váltott munkahelyet. 11 évesen vesztette el ártatlanságát egy körülbelül 17 éves lánnyal, amiért elvesztette az állását. 12 évesen lopás miatt tartóztatták le. Fiatal kora végett a börtön negatív hatással volt személyisége fejlődésére, bár gondolkodása és eszmeisége rengeteget épült ez idő alatt. Családjától nem kapott figyelmet és szeretetet így ezeket a vágyait az erőszak útjára lépve elégítette ki. Kyasi a börtönben töltött két hónap alatt megtanulta a kana-t és a matematikát. Kiszabadulása után nem sokkal visszaesett bűnébe, így ismét letartóztatták a szeretet utáni igényei miatt.

Első gyilkossága és bebörtönzése:
1994. szeptember 24-én megerőszakolt és meggyilkolt egy 11 éves lányt Kinkaku-ji-ban. Az áldozat ismerőse volt. Kyasi-ban eluralkodott a vágy, a nő megfenyegette, hogy értesíteni fogja a férfi apját arról, amit a tett Vele. Kyasi itt a pillanat hevében fellépett erejével és megfojtotta a nőt. Itt ismerkedett meg a hullák könnyedségével és a halál örömével. Élvezte, ahogy a hullák nem ellenállnak, bármit tehet Velük. A férfinek soha nem volt épp kapcsolata így kényszeres szerelmet alakított ki a hullák iránt, mondván: „Így velem maradhatnak létezésük végéig.”. Első áldozatát az akkori kulturális normák alapján 18 évesnek tartották, bár a nyugati időrend alapján 17 éves volt. Bírósági tárgyalásán a következőt mondta: „Soha nem fogom tudni, mikor lépett be ez a szörny a fejembe, de ez itt fog maradni. Hogyan gyógyítsam hát magam? Nem tudom megállítani, hiába próbáltam már, A Szörny csak él és cselekszik, engem is bánt ahogy csak a társadalmunkat. Talán Önök meg tudják állítani, Én nem.” A börtönben Konfuciusz, Mencius, Szókratész, Arisztotelész és Nichiren műveit tanulmányozta. Megismerkedett a filozófia tudományával és Önmagával is. Megtalálta élete első örömét és nem kívánt felhagyni Vele, a gyilkosság a saját szájíze alapján kevert kokain lett. Egy olyan „szer” melyben egy rövid ideig a boldogság hatása alá esett.
2000-ben szabadon engedték, és munkát talált, de súlyos priusza végett egy új üzletpolitika révén elbocsájtották. 2000 áprilisában egy négyéves kislány molesztálása miatt tartóztatták le, de a vádak közvetettek voltak így ismét szabadon engedték.

477132da2e49be6a686772eda4133311.png

Későbbi gyilkosságok és letartóztatás:
2000 júniusa és 2008 áprilisa között hat 11-16 éves lányt erőszakolt meg és gyilkolt meg. 2008. július 28-án letartóztatták. 13 gyilkosságot bevallott, de később visszahúzódott, és ragaszkodott hozzá, hogy csak hat lányt gyilkolt meg, a továbbiakat rendőri kényszerítés okán vallotta be. 2008. május 17-én halálra ítélték. A Japán Legfelsőbb Bíróság 2009. július 2-án helybenhagyta halálos ítéletét. Amint az ügy elérte a sajtónyilvánosságot a Yamaguchi-gumi Yakuza is felfigyelt munkásságára. Sajátos módjukon tanulmányozták Akiyama aktáit, nyomozásait, gyilkosságait és annak elkövetési módjait. Karizmája, és a gyilkossághoz való szaktudása maitt 2010-ben kivégzése előtt 3 nappal a szervezet kimentette a fegyintézetből, majd Los Santos-ba szállították, a kiadatási törvények hiánya végett, így segítve a helyi társszervezetet.

Utoljára szerkesztve: