Elutasítva Akeem_Braylon ---> Jhnny.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

akeem

Monëy so big
2019. 01. 10.
1 440
11 498
Budapest
V4 karakter
Ratyh Manikov
V2 karakter
nincs karakterem
zoldlogo.png

Neved:
< Akeem_Braylon >

A ban időpontja:
< 2019.05.08 >

A ban időtartama:
< 2030 avagy örökös kitiltás. >

Neve, aki bannolt:
< Jhnny >

A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Az előző ub kérelmemben leírtam, hogy miért kaptam a bant ( https://forum.see-game.com/threads/akeem_braylon-jhnny.46776/ ). Mára egy hete voltam fent nálad Jhnny tsen amikor is felhívtál engem oda. Ott egy kis beszélgetésből az született meg, hogy 1-2 hét múlva írjak egy UB kérlemet és ne legyen olyan hosszú mint az előző. Őszinte leszek kettő hetet szerettem volna várni vele de mivel nagyon játszanék a barátaimmal nem tudtam megállni már..
Az unbannomat azért szeretném megkapni mivel eléggé hiányzik a szerver és a frakcióm társasága. Van pár új tgf-es tagunk akiket szeretnék kitanítani rpzni mint ahogy a most fix tagjaimmal is tettem annó. Ahogy bekerültek a szerverre nagyon ütős skinek még ennél is jobban kedvet kaptam a játékra. Szeretnék ismét játszani és egy olyan frakciót vinni amihez szívesen jöhetnek az emberek tanulni vagy csak szimplán elütni az uncsi estéket pár óra rpvel. Mint ahogy én ts-en is mondtam megtanultam, hogy nem lehet ugratni semmi féle módon. Egy tényleges utolsó esélyt szeretnék kapni bármennyi jail fejében, mivel nagyon szeretnék itt is játszani. Köszönöm a figyelmet. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.