Neved:
< Akeem_Braylon >
A ban időpontja:
< 2019/05/08 >
A ban időtartama:
< Örök ban. >
Neve, aki bannolt:
< Jhnny >
A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok. Elsősorban leírom azt, hogy miért szeretnék unbant és majd ez után kifejtem, hogy miért is történt ez az egész.
Az unbant azért szeretném megkapni, mivel számítanak rám a barátaim, frakció tagjaim és még akár a nézőim is / követőim. A szerverre legfőképpen a Harvest ST. Blood miatt szeretnék visszatérni és mint ahogy eddig is roleplayezni. Más vágyam nincs különösebben a szerveren csak egy olyan szervezetet felépíteni még elég nagy tervekkel ahová szívesen jön az ember RP-zni. Visszajelzések alapján merem mondani, hogy folytatnám azt, hogy egy rendes frakciót pörgessek és az RPzni vágyóknak akik nem is tudnak olyan jól szerepjátékozni / karaktert alakítani azokat kitanítani a banda rp-re vagy csak simán egy újvonalas szerepjátékozásra. 1 szó mint 100 szeretnék tovább RP-zni a szerveren és fellendíteni az illegális életet. Esetleg még idesorolnám, ha épp nem barátnőzök akkor itt a szerveren szeretném eltölteni a maradék szabadidőmet.
Most akkor jöhet, hogy mi is történt 8.án. Este fele én és Franklin Wilson a kaszinó előtt álltunk meg venni egy - egy flakon vizet. Szembe találkoztunk a barátommal Benoval vagy akkori ic nevén Dejan Volinnal. Elkezdtünk rp-zni, iczgetni. Én az az előtti napon egy gyilkosságban vettem részt egy banda háborúban amiről a bizonyíték az egyik videóm első pár másodperce:
Én azon a napon 8.án azt rp-ztem, hogy elég erősen drogozok a gyilkosság miatt. Szerintem ezt nem kell kifejtenem, hogy miért. Erről itt is van egy RP, amit Dejan Volinnak rp-ztem, viszont még azt is megemlítem neki, hogy mi történt. Legalábbis azt mondom, hogy ,,Versenyt futott a szivem". Azaz majdnem kiugrott a helyéről. De itt vannak a bizonyítékaim:
(Itt az utolsó rp az lényegtelen volt az nincs benne a képben. A drogról szóló
viszont ott van)
Nos ezen a napon még rp-ztem olyat, hogy hülyeségeket csinálok.. stb stb. Például a saját ic haverjaimra fogtam fegyvert játékból a hoodon stb.
Na de hát folytatva a történetet mentünk volna vissza a HQ-ra de én azon tanakodtam, hogy kihozhatok egy rp-t abból, hogy lekanyarodok a reptérre és valami hülyeséget
csinálok a drogok hatására. Ez elsőnek élményképbe ment volna, hogy valamit ellopunk esetleg pár bőröndöt vagy valami de végül az autó és a drogok nekem a fejemben
egy ugratást szültek. Se szó se beszéd (se külsős beszélő klienseken mivel már késő volt és én valamiért rosszkedvű is voltam) átugrattam a kerítésen. Egy elég csúnya
"baleset" történt és felborult az autó. Az RP-t természetesen nem hagytuk ki. Itt is van róla pár sor bizonyíték:
[2019-05-08 00:57:29] [Output] : * Akeem Braylon megpróbál megkapaszkodni. de sajnos nem sikerül neki.
[2019-05-08 00:57:43] [Output] : *Beveri a fejét de nem esik nagy baja mert megfogja az öve. ((Franklin Wilson))
[2019-05-08 00:57:46] [Input] : do Akeem-nek nem sikerült a megkapaszkodás ezért az egész fejét beveri a kormányba.
[2019-05-08 00:57:46] [Output] : Akeem-nek nem sikerült a megkapaszkodás ezért az egész fejét beveri a kormányba. ((Akeem Braylon))
[2019-05-08 00:57:54] [Input] : me kimászik a kocsiból.
[2019-05-08 00:57:54] [Output] : ** Akeem Braylon kimászik a kocsiból.
Az RP után visszamentünk a HQ-ra és én leléptem a szerverről ic azt rp-zve, hogy szét vagyok esve. Az ugratást azt ki klippeltem, érdekesnek találtam, hogy hogyan pörgött ekkorát az autó és gondoltam, hogy ha az rp megvolt róla és lényegében rpvel történt meg az egész akkor utána egy "vicces" videót vághatok belőle. Ezt csak úgy kitettük nokicsoportba.
Nem volt vele különösebb célom. Bár már ezt is megbántam. Még az nap délben felakartam menni a szerverre és láttam, hogy utolsó esély eljátszva indokkal lettem banolva. Rendben elsőnek nem tudtam, hogy én utolsó esélyes vagyok. Egy TS konzúltációt kértem Jhnny-tól. Ő elmondta TS-en, hogy miért vagyok utolsó esélyes. Volt egy 18 órás banom amit sikerült tisztázni az adott adminal, hogy azért sok lett volna érte a ban..- azt hiszem folyamatos ooc stílusról volt szó, mindegy a lényeg, hogy tisztázva lett.
Arról viszont nem lettem tájékoztatva, hogy a deaktivitási indok az ez volt:
Eddig abban a tudatban voltam, hogy ez vagy ban vagy jail formájában van tájékoztatva az adott játékossal. De azért mert én ezt nem tudtam, nyilván nem mentség.
Igazából veled Jhnny azt beszéltük meg 2 hónapja, hogy várunk vele egy kicsit. Itt eltelt ennyi idő. Nem rég amikor írtam neked azt mondtad ne is számítsak UB-ra a ts soundboard után, de szerencsére kiderült, hogy nem én voltam csak valaki szórakozott a nevemmel. Innen is üzenem, hogy köszönöm szépen. Na de mindegy is.
Tehát nem akarok nagyon sablonos lenni, hogy már megtanultam stb. Ezt ki kell mondani, hogy teljesen elrontottam és nem kellett volna megtennem és igen jó lecke volt ez a 2 hónapos pihenő, hogy a fejembe belerögzüljön, hogy ugratni se rpvel és főleg nem rp nélkül nem reális, hogy utána tovább haladjak. Tehát belátom (akkor nem igazán láttam be) , hogy igazad volt Jhnny ahogy most is a napokban összeszedtem a gondolataimat.
Köszönöm azoknak akik végigolvasták. Remélem kapok egy utolsó esélyt a szerveren, természetesen ugratások nélkül és a szabályszegések nélkül. >