Akeem Braylon UB kérelme, Tranes felé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

akeem

Monëy so big
2019. 01. 10.
1 440
11 498
Budapest
V4 karakter
Ratyh Manikov
V2 karakter
nincs karakterem
zoldlogo.png

Neved:
< Akeem Braylon. >

A ban időpontja:
< 2018-12-27 22:38:45. >

A ban időtartama:
< 2019-03-21 06:38:45. >

Neve, aki bannolt:
< Tranes. >

A ban oka:
< NonRP-s karakter, folyamatos lövölde, gondolkozz el. >

Amiért szeretnéd az unbant:
<
Hát az UB-t azért szeretném megkapni mert nyilván szeretnék újra játszani a szerveren a barátaimmal.
Többek között van 1 ötletünk amit szeretnénk megvalósítani és hát ehez én is kellenék. A legjobb szervernek tartom belföldön,
és itt tudok csak rp-zni magyarokkal, illetve a barátaimmal. Eléggé elrontottam és igazából teljesen leállok azzal amiket műveltem,
de ezt lentebb fejteném inkább ki.

Szóval akkor kezdjük ott, hogy én miért kaptam a bannomat. Maga az indok "NonRP-s karakter, folyamatos lövölde, gondolkozz el."
amit feljebb leírtam. Nos ez úgy kezdődött, hogy én egy elég NONRP-s karaktert alakítottam gyilkolászás terén.
Ahányszor csak balhé volt én lövöldöztem sajnos. PD-vel, civilekkel és mindenkivel akivel csak összetűzésbe kerűltem.
Nem tudom, hogy miért de úgy gondoltam, hogy ez teljesen helyén van. A NONRP-s karakterbe (szerintem) még az is beletartozik,
hogy mivel nekem ic egy kisbabám van IRL se fogok egy gyerek mellett gyilkolászni stb. Főleg úgy, hogy ezeknek az öléseknek,
a 90%-a teljesen DM-nek minősült jobban átgondolva. Amivel Tranes-nél betelt a pohár, teljesen jogosan az ez az eset volt:

Itt az történt, hogy olyan 8 óra fele a házunk körül mászkált egy ember. Mi kérdőre vontuk őt stb. Majd amikor a kocsival el akart
menni és beszólogatott a kocsiból akkor mi leköptük a járművet. Este visszatértek többen. Mi bent rpztünk a házba,
ha jól emlészkem készültünk valamire, de ez lényegtelen. Szóval én kimentem és láttam, hogy ugye többen vannak.

Screenshot_1.png

Nem történt sok iczés odakint. Mondtam, hogy "Várj csak". És bent elővettem a fegyvert amivel ki is mentem hozzájuk.
Itt rátartottam arra az emberre aki hívta a brigádját, azzal az a szándékkal, hogy fussanak el vagy hasonló.
A társa vagy haverja elővett egy hangtompítósat, és rámfordult vele ezért tüzet nyitottam rá. Ha még csak őt öltem volna meg,
de nem tudom, hogy milyen okból a másikat is megöltem (én itt most nem védeni akarom magam, mert hibáztam ezt tudom) de szerintem
az adrenalin és az a képzelődés, hogy ő is elő fog venni egy fegyvert. Szóval igen, hibáztam.
Túl sokat lövöldöztem jogtalanaul. Felfogtam, azt amin nekem válltoztatnom kell és, hogy mit kell teljesen befejezzek.
Tényleg nem volt normális, hogy a killog Akeem Braylon az animba verés/lelövéseivel volt tele.

Nos tehát amit megígérhetek ha megkapom az Unbannt, hogy a folyamatos lövöldözés és a nonrps-s karakter alakítás,
teljesen véget ér. Az a dev ami eddig volt átakaluláson fog részt venni.
Szeretnék megváltozni és nem folyamatosan lövöldözni és gyilkolni egy RP szereveren. Inkább fejlődni, ez sokkal értelmesebb lenne.
Akiket lelőttem az ügyben/megsértettem őket, tőlük itt bocsánatot szeretnék kérni.
Köszönöm, ha végig olvastátok.
>

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.