aiyla lunara x matteo leontyjev [Dini]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

cruuuw

Zöldfülű
2019. 04. 13.
162
391
LV karakter
cees hulst
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
aiyla lunara

Panaszra tett személy InGame neve:
matteo leontyjev

Panasz oka, leírása, kifejtése:
szándékos üldöztetés, miután megöl egy rendőrt és feltételezhetően tűzparancsossá válik az autója is folytatja a traffipaxok jeleztetését.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/y6VR4aGC

Megjegyzés:
► ◄

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Ervin.

Barangoló
Támogató
2022. 02. 15.
78
64
Magyarország, Heves
V4 karakter
Matteo Leontyjev
LV karakter
Matteo Winters
V2 karakter
Matteo Winters
Sziasztok. Én szereplek a panaszkönyvben, mint Matteo Leontyjev.
Nos, az egészhez nem lenne sok hozzáfűzni valóm, igazából nem direkt jeleztettem be azokat a traffipaxokat.
Próbáltam kikerülni, szlalomozni köztük, hogy ne mérjenek be, a megengedett sebességen lentebb, 10km/h-val kevesebbel haladtam át direkt, hogy "ne jelezzen be", de már 3x kiírattatam magam a chatfeed-re. -Ilyenkor a TEK-es barátom figyelmeztetett, hogy a sebesség mindegy, ha a traffipax mellett elmegyek (https://pastebin.com/r8e6Pwwr), próbáljak már meg olyan úton menni, ahol nincs traffipax, mert 1x a határ bejelzés miatt, mikor San Fierroból jöttem Los Santosba, utána meg még 2x traffipax miatt jelzett be a rendszer. Ilyenkor egy rendőrségi tag elkezdett követni, majd néhány másodperc múlva megaphoneolni, hogy álljak félre, és felkapcsolta a szirénát. Innentől én menekülésben voltam, utána ezért volt a sok bejelzett traffipax, mert közben törtem az agyam, hogy jó ötlet lenne e visszamenni San Fierroba, lelövetni Gyárban a körözést, mert hogy kedvem sem volt igazából már az egészhez, és már léptem is volna le a szerverről. V4 előtt, V3 korában sem léptem még le úgy a szerverről, hogy körözött lett volna még az autó, főleg hogy V4-ben már letudnak követni, és az ingatlanjaimnál is letudnak várni. IC ezt a helyzetet szerettem volna, ez az egész lelövés úgy történt, hogy kipakoltam még pár srácot az erdő közepette, Angel Pine mellett és Aranyparton, ahol észrevett egy rendőrségi egység, majd onnan kezdődött az üldözés. Tűzparancs pedig nem volt rajtam, mert lelőttelek téged, amit senki nem látott. Majd miután a rendőrségi egységet is leráztam, haladtam volna vissza bérelt Garázsomba Los Santosba, miközben a TEK is rámtalált, leszólított, és akkor is üldöztek még. [2023-07-17 03:08:15] [Output] : Archie Marsh <O: TerrorelhárĂtási Központ! HĂşzĂłdjon fĂ©lre Ă©s állĂtsa le a gĂ©pjárművĂ©t.

A többi bizonyítékot pedig Dini-nek küldtem el, ami bizonyítsa, hogy indirrekt volt az egész.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
[2023-07-17 00:33:37] - Ekkor menekültél el a rendőrségi egység elől.
[2023-07-17 03:13:21] - Nagyjából itt lőhettél rá a tekesre.
[2023-07-17 03:28:02] - Ez az utolsó bejelzés ami a logban található.

Igazából közel 3 óra alatt neked nem sikerült lerakni a körözött autót, miközben egyértelmű volt, hogy körözik. Közel sem reális az, hogy a karaktered életét nem féltve ugyanúgy kocsikázol tovább a körözött autóval, durrogtatod a traffikat. Nyilván jelen esetben kétszer találtak rád, mivel hajlani 3-kor nem igazán van már elérhető egység. Biztos vagyok benne, hogy több lehetőséged is adódott volna, a körözött autó lerakására, mégsem tetted. Az meg nem tudom honnan jött, hogy ha körözik az autódat/téged, nem léphetsz le a szerverről, és mindenképp le kell "lövetni" a körözést.

Ervin.

Barangoló
Támogató
2022. 02. 15.
78
64
Magyarország, Heves
V4 karakter
Matteo Leontyjev
LV karakter
Matteo Winters
V2 karakter
Matteo Winters
[2023-07-17 00:33:37] - Ekkor menekültél el a rendőrségi egység elől.
[2023-07-17 03:13:21] - Nagyjából itt lőhettél rá a tekesre.
[2023-07-17 03:28:02] - Ez az utolsó bejelzés ami a logban található.

Igazából közel 3 óra alatt neked nem sikerült lerakni a körözött autót, miközben egyértelmű volt, hogy körözik. Közel sem reális az, hogy a karaktered életét nem féltve ugyanúgy kocsikázol tovább a körözött autóval, durrogtatod a traffikat. Nyilván jelen esetben kétszer találtak rád, mivel hajlani 3-kor nem igazán van már elérhető egység. Biztos vagyok benne, hogy több lehetőséged is adódott volna, a körözött autó lerakására, mégsem tetted. Az meg nem tudom honnan jött, hogy ha körözik az autódat/téged, nem léphetsz le a szerverről, és mindenképp le kell "lövetni" a körözést.
teljesen jogos amit mondasz, de ha más autót hoztam volna, akkor az is körözött lett volna, mivel mint személy, rajtam van a körözés, nem csak a rendszámon.

• Tetszik
Reactions: Soós Lovag

Ervin.

Barangoló
Támogató
2022. 02. 15.
78
64
Magyarország, Heves
V4 karakter
Matteo Leontyjev
LV karakter
Matteo Winters
V2 karakter
Matteo Winters
[2023-07-17 00:40:16] [Output] : * Sikeres csatlakozás!
[SeeMTA - Határ]: A déli LS felé határon körözött személy lépett át: Matteo Leontyjev
[2023-07-17 00:55:31] [Output] : Lyam Due <O: FelszĂłlĂtom, hogy hĂşzodjon le az Ăşt jobb oldalára, a motort pedig állĂtsa le!
[2023-07-17 00:59:31] [Output] : [SeeMTA - Figyelmeztetés]: Bemért egy traffipax! Büntetésed: 9 510$

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
teljesen jogos amit mondasz, de ha más autót hoztam volna, akkor az is körözött lett volna, mivel mint személy, rajtam van a körözés, nem csak a rendszámon.
Attól még nem azt jelenti, hogy 3 órán keresztül mászkálnod kell a mapon, azok után, hogy lelőttél egy, akár több rendőrt, durrogtatva a traffikat amíg ki nem lőnek, és lekerül a körözés. Teljesen nonszensz.

• Tetszik
Reactions: nokyy és Sporty

Ervin.

Barangoló
Támogató
2022. 02. 15.
78
64
Magyarország, Heves
V4 karakter
Matteo Leontyjev
LV karakter
Matteo Winters
V2 karakter
Matteo Winters
Attól még nem azt jelenti, hogy 3 órán keresztül mászkálnod kell a mapon, azok után, hogy lelőttél egy, akár több rendőrt, durrogtatva a traffikat amíg ki nem lőnek, és lekerül a körözés. Teljesen nonszensz.
IC, és OOC is csak ez a terv volt a fejemben, hajnali 4-től mindidáig inkább elmentem venni egy hajót, és kijöttem szigetre, míg nem csillapodnak a dolgok. (Még mindig buggos)

Ervin.

Barangoló
Támogató
2022. 02. 15.
78
64
Magyarország, Heves
V4 karakter
Matteo Leontyjev
LV karakter
Matteo Winters
V2 karakter
Matteo Winters
Közben a barátom is becsatlakozott mellém, hogy amiben tud, segítsen kezelni a helyzetet, ha esetlegesen lőni kellene, akkor abban segít.

Ervin.

Barangoló
Támogató
2022. 02. 15.
78
64
Magyarország, Heves
V4 karakter
Matteo Leontyjev
LV karakter
Matteo Winters
V2 karakter
Matteo Winters
Elég kár, gondolom tisztában vagy vele, hogy a szándékos üldöztetés mivel jár, nemde?
Tisztában vagyok vele, de ez még mindig nem annak készülődött, még tervben sem volt, hogy direkt üldöztessem magam. A traffipaxokat elnézve, minden játékos átmegy rajta, nem maga hibája, legalább is nekem nem az volt. A határátkelést pedig nem kell magyaráznom, Los Santosban van a garázsom, és elakartam volna jutni oda, csak közben leigazoltattak.
3 autóm van a szerveren, amit tudok használni, ebből csak a Demon volt elérhető, mert a Range Roverbe kellett költsek egy kisebb mennyiségű PP-t, hogy beinduljon, a camaroba pedig egy csomó érték van, nem mertem kihozni, mert ha végén nem zárom be, vagy valami, akkor ennyi volt a több millió $. ( )ak.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
és már léptem is volna le a szerverről
Léptél volna le, mégis sikerült közel 3 órán át csapatni a körözött autóval.
3 autóm van a szerveren, amit tudok használni, ebből csak a Demon volt elérhető, mert a Range Roverbe kellett költsek egy kisebb mennyiségű PP-t, hogy beinduljon, a camaroba pedig egy csomó érték van, nem mertem kihozni, mert ha végén nem zárom be, vagy valami, akkor ennyi volt a több millió
Ezek meg nem igazán helytálló kifogások szerintem, lerakhattad volna egyből az autót a garázsba, amint leráztad/likvidáltad az egységeket, nem tetted. Szerintem elég egyértelmű a dolog.

• Tetszik
Reactions: nokyy és viktor.

Ervin.

Barangoló
Támogató
2022. 02. 15.
78
64
Magyarország, Heves
V4 karakter
Matteo Leontyjev
LV karakter
Matteo Winters
V2 karakter
Matteo Winters
Léptél volna le, mégis sikerült közel 3 órán át csapatni a körözött autóval.

Ezek meg nem igazán helytálló kifogások szerintem, lerakhattad volna egyből az autót a garázsba, amint leráztad/likvidáltad az egységeket, nem tetted. Szerintem elég egyértelmű a dolog.
Nem csak én közlekedtem az autóval, kölcsönadtam az egyik buli helyszínén egy barátomnak, másodszor a TEK-es barátom fuvaroztam fix & drive-tól SF kórházig, mert el volt törve a lába, utána elvittem bedutyztatni, míg szerelték a Range Roverjét, előtte meg raboltam, mint mondtam.
És még autót nem raktam le körözötten garázsba, főleg nem V4-kor tervezem, mikor kideríthetnek mindent egy rendszám alapján.
Szóval célom röviden nem az lett volna, hogy "szándékosan üldöztessem" magam, eszembe sem jutott volna ilyen, még a PK-ba se tudtam belegondolni úgy nagyon erősen, hogy most én mit csináltam rosszul, ha csináltam.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.