Sziasztok. Én szereplek a panaszkönyvben, mint Matteo Leontyjev.
Nos, az egészhez nem lenne sok hozzáfűzni valóm, igazából nem direkt jeleztettem be azokat a traffipaxokat.
Próbáltam kikerülni, szlalomozni köztük, hogy ne mérjenek be, a megengedett sebességen lentebb, 10km/h-val kevesebbel haladtam át direkt, hogy "ne jelezzen be", de már 3x kiírattatam magam a chatfeed-re. -Ilyenkor a TEK-es barátom figyelmeztetett, hogy a sebesség mindegy, ha a traffipax mellett elmegyek (
https://pastebin.com/r8e6Pwwr), próbáljak már meg olyan úton menni, ahol nincs traffipax, mert 1x a határ bejelzés miatt, mikor San Fierroból jöttem Los Santosba, utána meg még 2x traffipax miatt jelzett be a rendszer. Ilyenkor egy rendőrségi tag elkezdett követni, majd néhány másodperc múlva megaphoneolni, hogy álljak félre, és felkapcsolta a szirénát. Innentől én menekülésben voltam, utána ezért volt a sok bejelzett traffipax, mert közben törtem az agyam, hogy jó ötlet lenne e visszamenni San Fierroba, lelövetni Gyárban a körözést, mert hogy kedvem sem volt igazából már az egészhez, és már léptem is volna le a szerverről. V4 előtt, V3 korában sem léptem még le úgy a szerverről, hogy körözött lett volna még az autó, főleg hogy V4-ben már letudnak követni, és az ingatlanjaimnál is letudnak várni. IC ezt a helyzetet szerettem volna, ez az egész lelövés úgy történt, hogy kipakoltam még pár srácot az erdő közepette, Angel Pine mellett és Aranyparton, ahol észrevett egy rendőrségi egység, majd onnan kezdődött az üldözés. Tűzparancs pedig nem volt rajtam, mert lelőttelek téged, amit senki nem látott. Majd miután a rendőrségi egységet is leráztam, haladtam volna vissza bérelt Garázsomba Los Santosba, miközben a TEK is rámtalált, leszólított, és akkor is üldöztek még. [2023-07-17 03:08:15] [Output] : Archie Marsh <O: TerrorelhárĂtási Központ! HĂşzĂłdjon fĂ©lre Ă©s állĂtsa le a gĂ©pjárművĂ©t.
A többi bizonyítékot pedig Dini-nek küldtem el, ami bizonyítsa, hogy indirrekt volt az egész.