Aiyla Lunara - Jaden Parker, Evan Roy [Dini]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

cruuuw

Zöldfülű
2019. 04. 13.
162
391
LV karakter
cees hulst
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
aiyla lunara

Panaszra tett személy InGame neve:
jaden parker, evan roy

Panasz oka, leírása, kifejtése:
indokolatlan menekülés, powergaming.

A történet ott kezdődött, hogy az egy helyben álló autómnak neki ment, amiről egyébként azt állította, hogy nála nem is volt ott az autó, viszont mivel erről bizonyítékot nem tudott mutatni, így folytatódott az ic esemény. Mivel szó nélkül, kártérítés teljes kifizetése nélkül távozott, így került rá egy körözés rongálás miatt. Később megtaláltam őket és közöltem mint látszik a képen, hogy szálljon ki az autójából. A 45 perces jail helyett ő inkább a menekülést választotta, illegális tárgy szinte biztos, hogy nem volt nála. Ezt később részletezem. Az üldözés megkezdődött, a folyamat alatt kétszer is felfedezni véltem powergaminget, ezeket mellékeltem. Miután leráztak teljesen, a garázsukhoz mentek ahonnan immmáron fegyverekkel jöttek ki, hisz azelőtt nem volt náluk és folytatták volna az utat a körözött autóval a fix menedék helyett, csak rájuk találtam a fegyver kivétel után és ketten sem tudtak lelőni. Mikor animba került Jaden rákérdeztem a menekülés indokára ( admin már nem volt fent, nem tudtam ellenőriztetni vele ), a lenti sorokat kaptam csak.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://gyazo.com/c0f6811e8419be5614f45be415e20936

https://gyazo.com/50989353bfef7506b333bff7c9de4387
[2023-07-14 04:45:25] [Output] : Aiyla Lunara: (( mi indokod volt a menekülésre? ))
[2023-07-14 04:46:01] [Output] : Jaden Parker: (( az elözö szitu ))

Megjegyzés:

Utoljára szerkesztve:

khriis

Újonc
2022. 10. 25.
24
34
V4 karakter
vesna zura
Csáó, a történet eleje, hajnali órákba elmentünk Roy-al rendbe rakni a farmot, ahogy befordultam a sorba egy kocsit láttam a farmok tetején, 10méter múlva ahogy felgyorsultam a kocsi konkrétan rámspawnolt (Szerintem azért lehetett mert futó is volt a kocsijára rácsatolva és ha közel állunk meg a farm oldalához vagy nagyon rátolatunk a farmra akkor szokott buggos lenni.), pont ekkor jött ki ő is a farmjáról aztán kezdődött a szituáció, elkezdtem neki mondani OOC hogy mi történt az én szemszögemből, videó is van hogy az én kocsimnak érdekesen nem lett semmi baja(erről van videóm is, elküldtem privátba), még az izzó sem égett ki, ezekután is hajtotta hogy fizessem ki, írtam neki hogy álljuk a szereltetést fele-felébe, oda is adtam neki a szereltetés árának a felét. Ezután leirta hogy ez rongálás meg hogy nem tudom hány óra börtön jár ezért.. Egy ilyen bugg miatt szerintem senkinek nem lenne kedve afk-olni IC JAILBE!! Ezekután elmentünk a bankba befizetni csekkeket, amikor visszaértünk a kocsihoz beállt mögém és levillogott, elmenekültem mert tudtam hogy körözött a kocsi több indokkal, sikeresen leráztuk és a garázsba mentünk és fegyvert vettünk elő ekkor már még több indok volt a menekülésre úgy gondolom(+REMJ,RUM,GV). Ahogy kijöttünk a garázsból, már a garázzsal szembeni tetőn állt fegyverrel, a kocsiját közvetlen a garázzsal szembeni sikátorba meg is láttam, gondoltam hogy itt van, konkrétan rámugrott a ház tetejéről és egyből fegyvert fogott ránk. Már az utca végén voltam, amikor kiszálltunk és lövöldözés lett belőle, engem animba lőtt, Roy-t megölte. Kiérkezett a mentős, ellátott, bevittek a kórházba minden rendbe ment. A kórház után bevitt a PD-re, kihallgatás meg volt, bebörtönzött.
Ezután meg is írta szépen a jelentést az esetről ahova kell, abba is le van írva minden ha valaki kíváncsi rá.

• Tetszik
Reactions: Joey69

cruuuw

Zöldfülű
2019. 04. 13.
162
391
LV karakter
cees hulst
elmenekültem mert tudtam hogy körözött a kocsi több indokkal
Egy indokkal volt körözés a kocsin, rongálásért ami végett legfeljebb 45 perc jail járt volna(óvadékra is lett volna lehetőséged), ehelyett te inkább kockáztatva menekülni kezdtél, más indokod úgy tűnik nem volt. A helyszínen is rákérdeztem, ahol csak azt a választ kaptam, hogy lehet volt nálad valami és lehet le is raktad, de már nem tudod mert nem emlékszel. Hozzátenném, hogy a garázsból való távozásod és a kérdésem miszerint mi volt nálad amiért menekülni kezdtél logból ítélve 2 perc SEM telt el, biztos épp frissített a memóriád.
Persze ennek könnyen utána lehet járni egy napi log elkérésével, amit megtettem én is még akkor, hogy elkerüljük a jelenlegi helyzetet, viszont erre is csak ennyi választ kaptam: Jaden Parker: (( bocsi de te nem fogsz parancsolni nekem ))
Arról nem beszélve, hogy miután leráztatok és bemenekültetek a garázsba mi szükséges volt arra, hogy felfegyverkezve folytassátok a már remj rum körözött autóval az utat?
A bebörtönzés pedig csak amiatt volt, mert nem volt fent már adminisztrátor.

• Vicces

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
a kocsi konkrétan rámspawnolt
Megnéztem a videót, igazából semmi nem látszik belőle, csupán az OOC beszélgetés ami lefolyt.
elmenekültem mert tudtam hogy körözött a kocsi több indokkal
Egy rongálásos körözés továbbra sem elég indok arra, hogy elmenekülj, ezzel veszélyeztetve a karaktered életét egy üldözés során, teljesen nonszensz.
rámugrott a ház tetejéről és egyből fegyvert fogott ránk.
Amennyiben ez valóban így történt, nem volt épp a legreálísabb cselekedet Lunara részéről.

Napilogot kérek mindkét fél részéről.

khriis

Újonc
2022. 10. 25.
24
34
V4 karakter
vesna zura
Egy indokkal volt körözés a kocsin, rongálásért ami végett legfeljebb 45 perc jail járt volna(óvadékra is lett volna lehetőséged), ehelyett te inkább kockáztatva menekülni kezdtél, más indokod úgy tűnik nem volt. A helyszínen is rákérdeztem, ahol csak azt a választ kaptam, hogy lehet volt nálad valami és lehet le is raktad, de már nem tudod mert nem emlékszel. Hozzátenném, hogy a garázsból való távozásod és a kérdésem miszerint mi volt nálad amiért menekülni kezdtél logból ítélve 2 perc SEM telt el, biztos épp frissített a memóriád.
Persze ennek könnyen utána lehet járni egy napi log elkérésével, amit megtettem én is még akkor, hogy elkerüljük a jelenlegi helyzetet, viszont erre is csak ennyi választ kaptam: Jaden Parker: (( bocsi de te nem fogsz parancsolni nekem ))
Arról nem beszélve, hogy miután leráztatok és bemenekültetek a garázsba mi szükséges volt arra, hogy felfegyverkezve folytassátok a már remj rum körözött autóval az utat?
A bebörtönzés pedig csak amiatt volt, mert nem volt fent már adminisztrátor.
Aha, szóval meg se kellett volna történnie a börtönzésnek csak azért mert nem volt fent admin, te még is elvetted a dolgaim, rp-ztünk, és bebörtönöztél. Teljesen áthoztad IC-be az egész szituációt teljesen nem értem már az egészet. Ugyanúgy megvárhattad volna a panaszkönyvet IC jail nélkül is ha mindenféleképp élni akartál a PK-val..

khriis

Újonc
2022. 10. 25.
24
34
V4 karakter
vesna zura
Már menetközben voltam mikor rámfogta a fegyvert, amikor kiszállás animba volt akkor már nyomtam a W-t, és a chaten sem látszik mikor vette elő a fegyvert.

A másik videóban pedig látszik hogy körülbelül 5méteres házról ugrott, látszik is az érkezés hogy honnan ugrott, és egyből fegyvert fog rám, de már rég nyomtam a gázt.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Leginkább most az érdekel, hogy Evan_Roy szerelőként miért menekülget veled, és lövöldözik?
Illetve továbbra sem oké, az, hogy egy rongálásos körözés miatt kereket oldasz, de ezt már leírtam fentebb.

khriis

Újonc
2022. 10. 25.
24
34
V4 karakter
vesna zura
Én úgy tudom hogy szerelőként lehet mérsékelten illegális életet élni, teljesen IC ügynek számít ,Amennyiben elkap a hatóság IC felelsz a "bűneidért".
Evan_Roy egy golyót sem lőtt ki az AK-ból, egyből fejbe lett lőve.
Ez a szerelő frakciók szabályzata.

Én IC már teljesen letöltöttem a börtönidőm, és kifizettem a birságomat is. (300p,300ezer $, AK-47, 50 lőszer), ezért furcsa most kicsit számomra ez a PK.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Az, hogy mérsékelten élhetsz illegális életet szerelőként nem azt jelenti, hogy megpróbálsz rendőrt gyilkolni, illetve menekülni. A jelenlegi helyzetén nem változtat Roynak, hogy kilőtt-e egy golyót vagy sem.
Nálad meg az igazoltatás pillanatában semmiféle illegális tárgy nem volt, harmadjára írom le, indokolatlanul menekültél, veszélyeztetted a karaktered életét tök fölöslegesen.

• Hűha
  • Imádom
Reactions: Adam és SickMoover

khriis

Újonc
2022. 10. 25.
24
34
V4 karakter
vesna zura
Oké, de én még is leültem a büntetést,kifizettem a csekket, az elkobzott tárgyakat is átadtam ugyanúgy. Teljesen jól le RP-ztük az egészet. Ezekután még egy ilyen PK-t is kapok, teljesen nem tartom jogosnak ezt az egészet így összesen

Főleg úgy hogy egy teljesen OOC buggból indult az egész szitu, szerintem senkinek nem lenne kedve ilyenért ülni admin/ic jail-t.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
A videót amít továbbítottál nekem, semmi nem látszik abból amit te leírtál, hogy rádesett, csak az OOC beszélgetés, de ezt is leírtam már egyszer. Ha nem menekültél volna el (amire egyébként nem volt indokod), akkor nem kellett volna 300 percet ülj, ennyire egyszerű.

• Tetszik
Reactions: cruuuw

khriis

Újonc
2022. 10. 25.
24
34
V4 karakter
vesna zura
Látszik hogy az én kocsimnak semmi baja nem lett, még az izzóm se tört ki, szerinted hazudnék itt is meg OOC chaten is? OOC megbeszéltük, odaadtam a felét egy teljesen buggból keletkező hiba miatt, úgy gondoltam hogy a másik felét meg kifizeti ő és kész, de nem ő jött utánnunk és egy rongálás miatt ránk fogta a fegyvert, mikor nem tudta hogy van/nincs nálunk fegyver. Ez sem volt túl reális szerintem és ebből is gondoltam hogy nem csak egy rongálás miatt van körözés a kocsin. Mert ha a realitásra támaszkodsz, hogy én veszélyeztettem a karakterem életet, akkor neki sem kellett volna egy ilyen apró ürügyből fegyvert rántania, bebiztosítva magát azzal hogyha elmenekülök akkor PG-t követek el. Egy rongálás miatt a fegyverrántás sem túl reális.
Magyarul mondva most ezzel azt akarod mondani hogy IC le lett rendezve és leültem a büntetést, tehát teljesen IC ügy, ennyire egyszerű.

cruuuw

Zöldfülű
2019. 04. 13.
162
391
LV karakter
cees hulst
Egy rongálás miatt a fegyverrántás sem túl reális.
elkezdtetek menekülni így a fegyverbirtoklás feltételezhető, mit gondolsz majd a kocsiban ülőre sokkolót fogok? ablakon át fogok sokkolni vagy hol élsz?
Magyarul mondva most ezzel azt akarod mondani hogy IC le lett rendezve és leültem a büntetést, tehát teljesen IC ügy, ennyire egyszerű.
gyorsan ébredj fel mert nagyon elvagy tévedve jaden parker, csak azért lett folytatva a szitu mert nem volt már fent admin. mit gondolsz, elkellett volna engedjelek miután menekültél?

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Amennyiben úgy gondolod, hogy nem volt indokolt az éles fegyver, IC panaszkönyvet tudnál nyitni a rendőrre, IC túlkapás miatt, adminisztrátorként nem tudok mit kezdeni vele, de egyébként nem tudom mit vársz azok után, hogy elmenekültél, majd sokkolóval fog tartani téged a szélvédőn át?
Ha pedig továbbra is kiállsz az érved mellett, miszerint bug miatt indult ez az egész, hozzátenném, még mindíg nem sikerült ezt bizonyítani a videóval, akkor minek menekültél el?

khriis

Újonc
2022. 10. 25.
24
34
V4 karakter
vesna zura
Hogyha fenn állt a fegyverbirtoklás gyanúja akkor meg továbbra sem reális hogy egyedül kiszállsz két emberre, talán erősítést hívsz. Attól hogy rendőr vagy nem jogosít fel hogy jail-be tegyél csak azért mert nincs admin, akkor elengedtük volna a szituációt és megvártuk volna a PK eredményét. Ha az megállja a realitás helyét hogy egyedül kiszáll két emberre fegyverrel úgy hogy megvan a fegyverbirtoklás gyanúja/rongálás miatt, akkor szerintem a menekülésem is megállja a realitás helyét.

• Tetszik

Floriannn

Újonc
2019. 12. 28.
1
1
V4 karakter
Evan Roy
en sajat szempontom szerint nem mentem volna sehova, nem menekultem volna el, akar meg en is leultem volna azt a 45 perces ic jailt ha arrol lett volna szo, de nekem alapbol semmi kozom nem volt az egeszhez es csak anyoson ultem tehetetlenul. a garazsos storynal sem az volt a cel hogy megoljuk a redort hanem hogy 2 az 1 br elkergessuk (en csak tartottam ra a fegyvert, 1 loszert sem lottem ki). a pk-t jogosnak tartom viszont a menekules teljesen nem az en karakteremtol fuggott ezert en elfogadom a jailt ha igy iteled meg, jaden reszerol viszont teljesen mas a szitu.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Úgy gondolom átbeszéltük ezt az egészet, leírtam mit nem kellett volna, mi nem volt oké.
A panaszkönyvben megemlített PG-s videókat határesetnek mondanám, azoktól eltekintünk jelen esetben.
Viszont az indokolatlan menekülésed, Jaden_Parker nem tudom elnézni, 1 hónapos kitiltással jutalmazom, simán megúszhattad volna a szituációt egy kevesebb mint egy órás IC jaillel és némi pénzbírsággal, nem ez volt a helyes döntés.
Evan_Roy sem fogja megúszni szárazon, örökös kitiltás a büntetése szereptévesztés indokkal, tekintettel, hogy szerelőként ilyesmikbe keveredett, úgy gondolom nem volt valami okos döntés.
Esetleges felmerülő kérdésekkel privátban bombázzatok, vagy akár TS-en is elértek.
A panaszkönyv jogos, a kitiltások kiosztásra kerültek.
Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.