Aiyla Lunara - Diego Tremblay, Salvatore Lorenzo, Teo Elgado, Niko Elgado [Rol4nd]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

cruuuw

Zöldfülű
2019. 04. 13.
162
391
LV karakter
cees hulst
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
aiyla lunara

Panaszra tett személy InGame neve:
diego tremblay
salvatore lorenzo
teo elgado
niko elgado

Panasz oka, leírása, kifejtése:
szándékos üldöztetés, megölnek 3-4 rendőrt (ergó az autó tűzparancsossá válik) és folytatják a traffipaxok jeleztetését. nonrp pedig a mellékelt videó miatt, mindent elmond. hab a tortán, miután sikerül megölniük kórháznál várakoznak, hogy valamit oda tudjanak mondani.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/ukBTJw7N
https://streamable.com/qptz45

Megjegyzés:
Teo Elgado: (( jot mentünk ))

Rol4nd

🚜Traktór🚜
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
651
659
21
Harta
V4 karakter
John M Everett
LV karakter
Lisa Carlos
Sziasztok!
Várom a választ a srácok részéről.

bubukaa

Újonc
2022. 05. 02.
36
69
V4 karakter
Niek Vis
Sziasztok köszönjük az ujabb pk-t vagy mit is mondhatnék, ha megnézitek a forumot ez már lassan minden napos, az oda vissza pk, ingame is rank vagytok állva oda vissza megy az adok kapok, ezzel az erővel énis tudok logot küldeni a te "bandádról" [2023-08-15 04:49:29] [Output] : [04:49] Nadia Pearce: (( utóbbi időben 2x is leszedtelek titeket, harmadjára meggondolnám hogy kiszállnék e magamra még1x )) [2023-08-15 04:49:44] [Output] : [04:49] Nadia Pearce: (( xd ))

lbalint

Újonc
2020. 06. 07.
24
38
Szekszárd
V4 karakter
veso_vaes
LV karakter
sevo_nioz
Sziasztok. Szerintem az, hogy elmegyünk rabolni, nem egyenlő azzal, hogy szándékosoan üldöztetjük magunkat. Arra nem is mondok semmit, hogyha akármi balhé van, fix minket vesztek elő, minket igazoltattok elsőnek, úgy hogy közünk se volt hozzá. Szimpla macska-egér harc, nyilván nem az első eset, hogy mi puffantottunk le titeket, vagy ti minket. Ha mi eltudjuk fogadni, hogy a vesztes oldalon vagyunk néha, akkor ti miért nem? Játszani jár fel az ember, nem izzadni.

Rol4nd

🚜Traktór🚜
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
651
659
21
Harta
V4 karakter
John M Everett
LV karakter
Lisa Carlos
Sziasztok köszönjük az ujabb pk-t vagy mit is mondhatnék, ha megnézitek a forumot ez már lassan minden napos, az oda vissza pk, ingame is rank vagytok állva oda vissza megy az adok kapok, ezzel az erővel énis tudok logot küldeni a te "bandádról" [2023-08-15 04:49:29] [Output] : [04:49] Nadia Pearce: (( utóbbi időben 2x is leszedtelek titeket, harmadjára meggondolnám hogy kiszállnék e magamra még1x )) [2023-08-15 04:49:44] [Output] : [04:49] Nadia Pearce: (( xd ))
Megkérlek titeket hogy értelmesen fogalmazzátok meg a mondani valótokat a fölösleges HSZ-eket kerüljük. Mert a jelenlegi HSZ-ednek semmi értelme.

llorinc

Barangoló
2023. 07. 18.
98
672
www.youtube.com
V4 karakter
zara_novy
LV karakter
yazen_greer
Hali-gali. Semmi kézzel fogható bizonyítékod nincs arról, hogy nekünk a fent leírtak voltak a céljaink. Ha ilyen gyakran kapunk/kapnak a többiek PK-t, minden egyes halálodnál, szerintem mi még annál gyakrabban írhatnánk MG-re, csak senkinek nincs kedve erre időt pazarolni. Szerintem azzal, hogy ezt a mondatot leírtam, nem én vagyok az első, hogy gyakorinak tartja az MG-t nálad. Szimplán megy a kóstolgatás ic, amit néha átviszel ooc-ba, mert multkor pl elfutottam előled, lesokkoltál, és kaptam 180 percet, mert beültem egy autóba és mentünk 10 métert. Óvadékot nem kaptam, és végig flegmáztál, majd folyamat lesokkoltál bent a kapitányságon, amint elmozdultam 1 métert. Szerintem vicc erre PK-t írnod, elvégre ez a rendőrök dolga, hogy üldözzék a "bűnt". Ha nem viseled el, hogy 5 naponta megölünk egyszer, és 5 naponta kapunk PK-t, szerintem mi 2 naponta írhatnánk rád. Ilyet feltételezni 1 videóval, és 1 képpel túlzás szerintem, de azért köszönjük az új PK-t, remélem mindkét oldalról rendeződni fog ez az ooc feszültség, habár nekünk nincs bajunk veletek ooc.

cruuuw

Zöldfülű
2019. 04. 13.
162
391
LV karakter
cees hulst
fogalmam sincs miből szűritek le, hogy köztünk bármi feszültség lenne. ha pedig szabálysértés történik, nektek is él ez az opció. de hát egyértelmű, hogy nem hiába nem történt meg.
az meg, hogy ezzel a videóval nem látjátok a problémát, meg a tűzparancsos autóval kocsikázgatással, elég nagy baj.

llorinc

Barangoló
2023. 07. 18.
98
672
www.youtube.com
V4 karakter
zara_novy
LV karakter
yazen_greer
fogalmam sincs miből szűritek le, hogy köztünk bármi feszültség lenne. ha pedig szabálysértés történik, nektek is él ez az opció. de hát egyértelmű, hogy nem hiába nem történt meg.
az meg, hogy ezzel a videóval nem látjátok a problémát, meg a tűzparancsos autóval kocsikázgatással, elég nagy baj.
Mibol szurjuk le? Csak gondolkozz el ezen, amit mondok. Ha forditott esetben tortenik minden a lovoldozesnel, es mi halunk meg, majdnem biztosra mondom, hogy nem teszel PK-t. De mivel meghaltal, egybol jott a PK. Nyilvan mi kovetunk el mindent, te sosem hibazol. 5 nap alatt kaptal 3 PK-t. :) Az, hogy "szándékos üldöztetés, megölnek 3-4 rendőrt (ergó az autó tűzparancsossá válik) és folytatják a traffipaxok jeleztetését", semmi kezzel foghato bizonyitekod nincs. 2 bizonyitek van, amikor Antont lelottuk, illetve mikor Teo beirta hogy "jot mentunk". Arrol nem tehetek ha ooc beirnak neked ennyit, es ennyire szivedre veszed. Egyebkent ezt sem teljesen ertem, hogy Anton miert kezdett el minket keresni, mikor indokkent volt rajtunk 5 fele vad, es sejthette, ha gykh van rajtunk, nem 1 ember van, es nem pisztollyal. Tovabbra sem ertem, ezt a felesleges balhet folyamat ooc, de ti tudjatok. Tobb gondolatom nincs, amit itt akarnek megosztani. Tovabbi szep napot! :D

Rol4nd

🚜Traktór🚜
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
651
659
21
Harta
V4 karakter
John M Everett
LV karakter
Lisa Carlos
Srácok szeretnék kérni tőletek egy napilogot.
Illetve Niko Elgado szándékozik a PK-hoz írni ?

2023. 01. 19.
9
19
V4 karakter
Niko Elgado
hát igazából nagyon nincs hozzá fűzni valóm a pk hoz most nem is egészen értem hogy miért nonrp az hogy menekülünk is megöljük azokat akik üldöztek de a napi logot beküldőm en is ide vagy neked privátba kell ?

• Fájdalmas
Reactions: aronxd és Sporty

bubukaa

Újonc
2022. 05. 02.
36
69
V4 karakter
Niek Vis
Mellékesen a körözésekbe hogy került bele a GYKH, ha mindenkit megöltünk, és szeretnétek egy rádiózást látni erről, hogy tegyék ki a körözést erre az autóra.

kristof5176

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
393
458
V4 karakter
anton⚜️bjork
LV karakter
antoni⚜️bork
Én tettem ki a GYKH-t, mivel legyilkoltatok két egységet és előtte rádiózva volt, hogy kit üldöznek.

[2023-08-21 04:14:23] [Output] : [PD] Főtörzszászlós Greta Held: QEM-61 Alfa menekül, D5 jelén.
Illetve a traffipaxoknál, amikor elhaladtatok üldözés közben, a ti kocsitok jelzett be.
Ezután mire odaértem az erősítéskérés jelekre, már csak legyilkolt rendőröket találtam.

És látszódik az óráról, hogy a körforgalmas incidens az ezután volt.

• Tetszik
Reactions: Danesz és fumo
2023. 01. 19.
9
19
V4 karakter
Niko Elgado
De te nem palobol jöttel ? Mert nekem ugy remlik es ök eszaki gyárnál voltak meghalva. Magyarán hamarabb lettél kilöve mint ahogy oda ertel nekem ugy remlik

• Vicces
Reactions: f3reee
2023. 01. 19.
9
19
V4 karakter
Niko Elgado
ja ti helivel voltatok azt hittem a skodás egység vagytok akkor semmi de hát akkor se értem hogy jöttél rá nyilván az hogy 30 an voltunk a szerveren de a karaktered ezt nem tudhatta hogy mi voltunk legalábbis szerintem

kristof5176

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
393
458
V4 karakter
anton⚜️bjork
LV karakter
antoni⚜️bork
De utána váltottam Skodára, de szerintem ezt hanyagoljuk, csak felesleges hozzászólásokat teszünk a panaszkönyv alá és kevésbé lesz átlátható.

• Vicces
Reactions: krisztian112233

bubukaa

Újonc
2022. 05. 02.
36
69
V4 karakter
Niek Vis
Én tettem ki a GYKH-t, mivel legyilkoltatok két egységet és előtte rádiózva volt, hogy kit üldöznek.

[2023-08-21 04:14:23] [Output] : [PD] Főtörzszászlós Greta Held: QEM-61 Alfa menekül, D5 jelén.
Illetve a traffipaxoknál, amikor elhaladtatok üldözés közben, a ti kocsitok jelzett be.
Ezután mire odaértem az erősítéskérés jelekre, már csak legyilkolt rendőröket találtam.

És látszódik az óráról, hogy a körforgalmas incidens az ezután volt.
de abból hogy te látod a legyilkolt rendőröket mi alapján következtetsz arra hogy mi lőttük ki őket ? Nemvoltál ott nemláttad a lövöldözést

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.