Aina Duarte jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KVÉVÓ.

Barangoló
2019. 01. 12.
89
152
22
V4 karakter
Kai Duarte
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Bence, ingame Aina Duarte. 20 éves vagyok >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 210.363 percem van >>

Mi az SGH feladata?
<< A játékosok segítése kisebb kérdések megválaszolásában - ezzel könnyítve az adminok munkáját is -, kezdőbb, vagy segítségre szoruló játékosok RP oktatása, ha igénylik. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mostanában elég sok időt töltök a szerveren, SGH tagként jobban segíteni tudnám a közösséget ez idő alatt, illetve régóta ki szeretném próbálni magam ilyesmi feladatkörben. Szeretek segíteni az embereken, és az SGH feladatkör - főként - erről szól. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Sok időt töltök a szerveren, ezáltal sok időt is tudnék áldozni a feladataimra. Hét és fél éve regisztráltam a szerverre, rengeteg tapasztalatot szereztem az évek alatt ahhoz, hogy jól el tudjam látni a feladataimat. Dolgoztam egy évig Telekom ügyfélszolgálatosként, nincs sok köze a két dolognak egymáshoz, de feladatkört tekintve ott is hasonló dolgom volt, mint SGH-ként lenne. Élveztem azt is csinálni, csinálnám ezt is sokáig. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Szeptember közepéig napi 5-6 órát átlagban. Utána az egyetemtől függ a dolog, hogy hogy birom felvenni az óráimat, de elvileg laza félévem lesz, szóval utána sem lesz gond. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)

<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Negatív:
- néha hirtelen haragú vagyok
- gyakran használok trágár szavakat
- maximalista vagyok, ezt negatívnak mondanám, mert gyakran csalódás a vége, ha nem sikerül úgy a dolog teljesen, ahogy terveztem

Pozitív:
- helyesen, gyorsan írok
- türelmes vagyok az emberekhez
- megbízható és kitartó vagyok, ha belekezdek valamibe >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Minél tovább szeretném csinálni az SGH dolgot, de természetesen ha eljön az ideje, akkor az admin szerepkört is vállalom szivesen. Az oka pedig ugyan az, mint ennek a jelentkezésemnek. Szeretném segíteni a játékosokat, ezáltal előrébb vinni a közösséget. Illetve nekem is kell egy kis változatosság, és szeretem a kihívásokat, ez pedig pont megfelelő feladat hozzá. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A legfontosabb dolog, amit tudnia kell az az, hogy a szerver a valóéletet veszi alapul, ezáltal a karakterének is úgy kell cselekednie, ahogy azt ő tenné - vagy amit a karaktere élettörténete megkíván -. Kiemelném, hogy vonatkoztasson el szinte teljesen attól, amit alapból a GTA-ban megszokott - random lövöldözések, indokolatlan kocsilopások, derbyzés -, hiszen az ilyen dolgok a szerveren NonRP-nek minősülnek. Ezek mellett a legfontosabb kiemelni szerintem a PG és az MG fogalmát, az IC és OOC chat működését, szerepét, illetve a /me, /do, /ame parancsok fontosságát, használatát. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki, hogy ebben nem tudok segíteni, ezzel egy admint kell megkeresnie, mert ők segíteni fognak. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia, ha skines fegyverről van szó, akkor egy admin segíteni fog neked. Ha nem, akkor sajnos nem tudunk mit tenni, vásárlás előtt meg kellett volna győzödnöd a fegyver állapotáról. >>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.