- 2020. 05. 20.
- 18
- 33
- V4 karakter
- Aiden Ross
- LV karakter
- Franklin Blackwell
- V2 karakter
- Franklin Blackwell

JELENTKEZÉSI formanyomtatvány
~ Out of Character ~
> Hogy hívnak?
- Kendének hívnak.
> Hány éves vagy?
- 19 éves vagyok.
> Account ID-d?
- 142213
> Jelenlegi játszott perced?
- 15620 perc
> Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív?
- Délután és késő este vagyok leginkább aktív.
> Online töltött óráidból mennyit tudnál szerelésre fordítani?
- 2-3 órát simán tudnék szerelésre fordítani.
> OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek)
- (multiaccount tisztázva, illetve a másik bannom át lett írva, szóval egy bannom volt, de arra se vagyok büszke)
> Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka?
- V4-en még nem voltam.
> Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal?
- Igen, rendelkezem.
> Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb..
- Jelenleg egyetemista vagyok és nemrégiben műtötték a lábamat, ezért újra aktív lettem a V4 szerverén. Szeretek csapatban dolgozni, mivel 8 éves football múltammal megtanultam, hogy mennyire fontos az együttműködés és a kommunikáció. Magamról elmondhatom, hogy igyekszem minden problémára megoldást találni és ne talán, ha hibázok, azt mindig beismerem. Sokszor mondják rám, hogy elég makacs vagyok, amivel egyet tudok érteni, de szerintem a saját igazságod mellett kiállni értékteremtő. Ugyanakkor nyitott vagyok másnak a véleményére, főleg ha ez egy nálam jóval tapasztaltabb embertől jön. Mostani szituációmra tekintve, nincs nagyon hobbim, de eddig edzőterembe jártam és valószínűleg vissza is térek.
~ In Character ~
> Jelentkező neve?
- Aiden Ross
> Jelentkező születési helye, ideje?
- Los Santos, 1995.10.10.
> Korábbi munkahelye(i)?
- Nem volt.
> Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki!
- Hobbi szinten foglalkoztam járműszereléssel, mivel mindig is foglalkoztatott a gépek világa, különösen az autók mechanikája. Ha engem választanak azzal hatalmas lehetőségem lenne szakmailag fejlődni egy olyan környezetben, ahol minden nap új kihívások elé nézhetek.
> Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik a belépéshez szükséges összeggel?
- Igen.
> Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.)
- Aiden Ross vagyok. Los Santos kórházában láttam elsőnek napvilágot 1995.10.10-én. Jómódú családban nőttem fel egykeként. Általános Iskolai éveim viszonylag eseménytelenül teltek, de minden nyáron izgatottan vártam, hogy a nagybátyámmal, Erikkel lehessek. Ő mutatott be a járművek világának. Bemutatta az autó szerelés csinját-binját és ahogy egyre többet láttam szerelni, annál jobban elmélyültem benne. Mire 16 éves lettem megépítettem az első autómat, azóta is a legnagyobb büszkeségem. A továbbtanulás kérdése, azonban nehéz döntés elé állított. Szüleim ügyvédnek szántak, mivel úgy gondolták, hogy ez biztos alapokat adna jövőmnek, de én mindig is más irányba vágytam. Végül 18 évesen elköltöztem a nagybátyámhoz, hogy teljes szívvel az autó szerelésnek élhessek. Ez volt a pont, amikor tudtam, ez nem csak hobbi, hanem hivatás számomra. Azóta kisebb műhelyekben dolgoztam, de minden álmom, hogy a Boxter Mechanic Shop egyik szerelője legyek.
> Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?
- 2 óra.
Utoljára szerkesztve: