Aiden Ross jelentkezési formanyomtatványa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kendevagyok

Újonc
2020. 05. 20.
18
33
V4 karakter
Aiden Ross
LV karakter
Franklin Blackwell
V2 karakter
Franklin Blackwell
bmslogo.png

JELENTKEZÉSI formanyomtatvány

~ Out of Character ~

> Hogy hívnak?
- Kendének hívnak.
>
Hány éves vagy?
- 19 éves vagyok.
>
Account ID-d?
- 142213
>
Jelenlegi játszott perced?
- 15620 perc
>
Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív?
- Délután és késő este vagyok leginkább aktív.
>
Online töltött óráidból mennyit tudnál szerelésre fordítani?
- 2-3 órát simán tudnék szerelésre fordítani.
>
OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek)
- (multiaccount tisztázva, illetve a másik bannom át lett írva, szóval egy bannom volt, de arra se vagyok büszke)
>
Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka?
- V4-en még nem voltam.
>
Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal?
- Igen, rendelkezem.
>
Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb..
- Jelenleg egyetemista vagyok és nemrégiben műtötték a lábamat, ezért újra aktív lettem a V4 szerverén. Szeretek csapatban dolgozni, mivel 8 éves football múltammal megtanultam, hogy mennyire fontos az együttműködés és a kommunikáció. Magamról elmondhatom, hogy igyekszem minden problémára megoldást találni és ne talán, ha hibázok, azt mindig beismerem. Sokszor mondják rám, hogy elég makacs vagyok, amivel egyet tudok érteni, de szerintem a saját igazságod mellett kiállni értékteremtő. Ugyanakkor nyitott vagyok másnak a véleményére, főleg ha ez egy nálam jóval tapasztaltabb embertől jön. Mostani szituációmra tekintve, nincs nagyon hobbim, de eddig edzőterembe jártam és valószínűleg vissza is térek.

~ In Character ~

> Jelentkező neve?
- Aiden Ross
>
Jelentkező születési helye, ideje?
- Los Santos, 1995.10.10.
>
Korábbi munkahelye(i)?
- Nem volt.
>
Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki!
- Hobbi szinten foglalkoztam járműszereléssel, mivel mindig is foglalkoztatott a gépek világa, különösen az autók mechanikája. Ha engem választanak azzal hatalmas lehetőségem lenne szakmailag fejlődni egy olyan környezetben, ahol minden nap új kihívások elé nézhetek.
>
Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik a belépéshez szükséges összeggel?
- Igen.
>
Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.)
- Aiden Ross vagyok. Los Santos kórházában láttam elsőnek napvilágot 1995.10.10-én. Jómódú családban nőttem fel egykeként. Általános Iskolai éveim viszonylag eseménytelenül teltek, de minden nyáron izgatottan vártam, hogy a nagybátyámmal, Erikkel lehessek. Ő mutatott be a járművek világának. Bemutatta az autó szerelés csinját-binját és ahogy egyre többet láttam szerelni, annál jobban elmélyültem benne. Mire 16 éves lettem megépítettem az első autómat, azóta is a legnagyobb büszkeségem. A továbbtanulás kérdése, azonban nehéz döntés elé állított. Szüleim ügyvédnek szántak, mivel úgy gondolták, hogy ez biztos alapokat adna jövőmnek, de én mindig is más irányba vágytam. Végül 18 évesen elköltöztem a nagybátyámhoz, hogy teljes szívvel az autó szerelésnek élhessek. Ez volt a pont, amikor tudtam, ez nem csak hobbi, hanem hivatás számomra. Azóta kisebb műhelyekben dolgoztam, de minden álmom, hogy a Boxter Mechanic Shop egyik szerelője legyek.
>
Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?

- 2 óra.

Utoljára szerkesztve:

George Spencer

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 03. 02.
258
66
Budapest
V4 karakter
George Spencer
bmslogocsakakerek.png

Tisztelt jelentkező!
Gratulálunk! Formanyomtatványát a vezetőség MEGFELELŐNEK találta, így esélye nyílik próbaidős szerelőként megkezdeni pályafutását a telepen!

A meghallgatás során szükség lesz az ÁLTALÁNOS, SZERELÉSI és RÁDIÓZÁSI szabályzataink ismerete, ezért ezeket érdemes alaposan átolvasni!
Ezeken kívül még érdemes megnézni a SZERELÉSI ÚTMUTATÓINKAT, ezek is előnyödre válhatnak!
A beszélgetésre
TeamSpeak-en kerül sor, érdemes az időpont előtt néhány perccel várakozni a [BMS] Leader váró/TGF szobában!

Meghallgatási időpontok:
- 2025.04.22. (Kedd) 18:00
- 2025.04.24. (Csütörtök) 19:00

((A vezetőség emellett szeretne megkérni, hogy egy reakcióval erre a válaszra jelezd, ha valamelyik időponton részt fogsz tudni venni, ezzel megkönnyítve a mi munkánkat is. Egyéb időpontra NEM lesz lehetőség, így ha egyik időpont sem felel meg, NEM tudunk lehetőséget biztosítani a tagfelvételre! (Ezzel kapcsolatos privát üzenetekre nem fogunk választ adni!)))

• Tetszik
Reactions: Kendevagyok
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.