ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
LOS SANTOSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
SZEMÉLYÜGY ÉS HUMÁNIGAZGATÁS
A lap kitöltése előtt olvasd el a jelentkezési feltételeket, amit szintúgy a jelentkezések menüpontnál találsz.
A lap kitöltésénél figyelj oda a helyesírásra, illetve a feltételeknek való megfelelésére. (Ha 100 szót kérünk akkor az minimum meg legyen.)
A lap kitöltésével még nem csatlakozol a Rendőrség köreibe, ezek után vár még rád egy TS meghallgatás és egy elméleti vizsga.
Fontos, hogy a jelentkezés címe a következő legyen: [NÉV] Jelentkezése.
J E L E N T K E Z É S
| IC |
Teljes név: Aiden Cooper
Születési hely, idő: San Fierro, 1992.11.09.
Telefonszám/ egyéb elérhetőség: 36224562149 email: aiden.cooper92@losmail.com
Bejelentett lakcím/ tartózkodási hely: 25674 Los Santos, Roses st. 56/C
Legmagasabb végzettsége: Egyetem
Eddigi munkahelyei: Országos Mentőszolgálat, Terrorelhárítási Központ, Országos Rendőr- főkapitányság, Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.))
Alulírott Aiden Cooper, 30 éves egyetemi végzettségű, jelenleg munkanélküli Los Santosi lakos vagyok. Tanulmányaimat tekintve 1998-ban kerültem az iskolapadba, mint kis nebuló. Általános iskolai tanulmányaimat 2006-ban fejezetem be a Los Santosi Általános Iskola és Gimnáziumban. Ezt követően szakirányúan 2006. szeptemberében, megkezdtem tanulmányaimat a San Fierroi Szakközépiskolában, majd ott emelt szinten érettségiztem belügyi rendészetből 2010-ben. 2010. után nem volt lehetőségem elhelyezkedi a Rendőrségnél, valamint nem volt elég megtakarított pénzem az egyetemre, ezért alkalmi munkákat vállaltam Belügyminisztérium által fenntartott munkahelyeken. 2014. nyarán kaptam egy levelet, miszerint felvételt nyertem a Los Santosi Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi karára, amelyet 2017-ben el is végeztem. Ezt követően volt szerencsém már maguknál dolgozni, de sajnos olyan változásokat hozott az életem, hogy nekem és kedves feleségemnek el kellett hagynunk a várost, így a rendőrség állományából 2021-ben leszereltem. A mai napig, anyagi helyzetem kiegyensúlyozott, bűntetlen előélettel rendelkezem, önök részére erkölcsi bizonyítványomat megküldtem.
| OOC |
Hogy szólíthatunk: Bence ; Oszi
Mennyi idős vagy: 21
Legmagasabb iskolai végzettséged: Érettségi
Mennyi játszott perccel rendelkezel: 22960
Csatolj egy képet az UCP-ről:
Rendelkezel-e adminjailel? Ha igen mennyivel és miért: Frakcióváltások miatt, inaktivitás, kulcsok leadása miatt.
Rendelkezel-e kitiltással? Ha igen, mennyivel és miért: Nem rendelkezem kitiltással.
Rendelkezel-e névváltással? Ha igen mennyivel és mik azok: Igen,
; Frakció váltások, fontos volt számomra, hogy amilyen karaktert RP-zek, ahhoz passzoljon a név is.
Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.))Szeretném ugyanazt a színvonalat képviselni, mint másfél évvel ezelőtt, mivel a való életben is közöm van a rendvédelemhez, így kamatoztatni tudnám tudásomat felétek, esetlegesen segíteni másokon, ötleteket adni. Számomra egy komoly karakter áll jól, olyan rendőrt, aki nem fog megelégedni a járőr beosztásával, azért fog küzdeni, hogy mindenben első legyen, a ranglétrát minél hamarabb meglépje, egyszer kapitányságvezető szeretni lenni, esteleg alosztályvezető.
Miért pont rád essen a választásunk?Mint mondtam, a való életben is közöm van a rendvédelemhez, szeretném tudásomat kamatoztatni, szeretnék újból tagja lenni ennek a közösségnek, Úgy gondolom, hogy humoros vagyok, könnyen barátkozó típus, nem szoktam kételyben hagyni embereket, nyílt, szókimondó ember vagyok. Szeretnék egy olyan közösség tagja lenni, ahol nem csak nekem, de én is tudok segíteni abban, hogy együtt előrébb lépjünk és élhetőbb, színvonalasabb RP legyen.
Voltál-e már a jelenlegi vezetés alatt a frakcióban? Ha igen, akkor mi volt a kilépés/ kirúgás indoka?Igen, voltam frakció tag, 2021.04.10-én kaptam a jailt ORFK kulcsok miatt, sajnos inaktívvá váltam, akkor voltam benne a magánéleti problémákban, költözködés, önálló élet megkezdése, elragadott a való életi munka világa.