Elutasítva Aiden Castillo ----> Benton

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

gerykaaa

Újonc
2022. 02. 06.
26
34
Nyíregyháza
V4 karakter
Stanislav Nikolaj
LV karakter
Luciano Castillo
zoldlogo.png

Neved:
< Aiden Castillo >

A ban időpontja:
< 2022.11.24 19:14 >

A ban időtartama:
< 2030.12.31. 13:12 >

Neve, aki bannolt:
< Benton >

A ban oka:
< buggoltatás/adminisztrátor félreveztésének kisérlete >

Amiért szeretnéd az unbant:

Röviden is úgy volt hogy Bant kaptam buggoltatás/adminnak való hazudás indokkal mert elvileg belebuggoltattam magam a kocsiba és fixet kértem, 3x léptem fel akkor see re és mindig a kocsiba voltam és nem tudtam mozogni a ping hatására. Én nem szerettem volna kibannoltatni magam mertt nagyon szeretem a szervert/közösséget/adminokat. Semmi problémát nem szerettem volna, Egyik admin azt is mondta hogy ilyen többet ne forduljon elő (Nevét már nemtudom de 1 vagy 2 admin volt. Köszönöm hogy végigolvastátok az unbann kérelmem.

Bentonlv

Beton
2019. 01. 10.
276
621
23
LV karakter
Benton Neal
Néztük a pingedet, semmi baj nem volt vele. Ezt követően odamentem hozzád, hogy megkérdezzem mégis mi a helyzet. Amikor odamentem, afkoltál, eltelt egy kis idő, visszatértél a számítógéphez (ugyanis eltűnt az afk jelzés), majd egy 15 perces várakozás után rádraktam a bant.
A kérdés akkor az, hogy miért léptél ki három alkalommal is úgy, hogy eleinte kocsin kívül voltál, azonban a /reconnect parancs beírása előtt beszálltál a kocsiba?

• Tetszik
Reactions: Burak

gerykaaa

Újonc
2022. 02. 06.
26
34
Nyíregyháza
V4 karakter
Stanislav Nikolaj
LV karakter
Luciano Castillo
2-3 secenként felugrállt a pingem 2000-3000 re mivel nagyon gyenge netem van és igy is voltunk rajta 5en és ez nagyon nagy falat a netemnek. Ha nagy volt a pingem gyakran resiztem. Egyébként 1 hónapja regisztáltam a szerverre, nem akartam hogy ki bannoljanak mivel az a közösség ami seen van az brutál durva imádom. Crashelni is gyakran szoktam.

Bentonlv

Beton
2019. 01. 10.
276
621
23
LV karakter
Benton Neal
Viszont itt nem crash volt, ugyanis a logodból egyértelműen kiderült a turpisság, azt pedig nem tudom elfogadni indoknak, hogy pingelsz, mert akkor a kocsi mellett is tudsz reconnectelni, nem kell ahhoz beszállni a kocsiba.

• Tetszik
Reactions: Burak és Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.