Elutasítva Aida S Connor, Dushane Connor - Ori

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ogmartin

Újonc
2023. 04. 16.
33
24
Pápa/Esztergom
V4 karakter
Boyik Max
LV karakter
Ennio Li Fonti
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Aida S Connor, Dushane Connor>

Kitiltás időpontja:
<
2023.03.13 >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös kitiltás (2030.03.14) >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Ori >

A kitiltás indoka:
<
Szándékos üldöztetéseket keres a szerveren hogy lövöldözhessen>

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Unban reményében nekifutok mégegyszer.
Lassan egy év távlatából, volt időm gondolkodni az ügyemen, és tisztában vagyok azzal hogy hibáztam. Pár hónap kellett hogy feldolgozzam mi is történt valójában, és hogy mekkorát hibáztam,hisz mindenféle módon kipróbáltam magyarázni magam, de nem sikerült.A szankciót jogosan kaptam. Hisz direkt üldöztettük magunkat hogy akciót keltsünk civilek ként. Ez miatt szégyenlem a pofám, hisz a következményekbe nem gondoltam bele és hogy mekkora súlya lehet a tetteimnek. Nem ez lett volna a megoldás, hanem az hogy más játékokkal éljem ki lövöldös vágyamat, nem pedig egy olyan szerveren ami egy nagyszerű közösséggel rendelkezik amit elrontottam.
Viszont hiányzik az RP közeg ami ezen a szerveren kiépült és ha megkapom a lehetőségemet, mostmár fogok tudni mérlegelni, hogy mit szabad, és mit nem

,szeretném újra részem kivenni a szerver életéből, a közösségéből. Amit tettem megbántam, többet nem gondolata se fog megfordulni a fejemben.

Előre is köszönöm ha elolvastátok, remélem dűlőre tudunk jutni és kapok egy esélyt.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.