Elutasítva Ahir Lospega - Norby

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ahir :)

Újonc
2021. 05. 18.
6
9
Las Venturas hid alatt
V4 karakter
Ahir Lospega
LV karakter
Ahir Lospega
zoldlogo.png

Neved:
< Ahir Lospega >

A ban időpontja:
< 2021/05/22 21:01:21 >

A ban időtartama:
< 10 év >

Neve, aki bannolt:
< Norby >

A ban oka:
< Súlyos OOC szidás (elfogyott a $-m, és pont olyan szituációba voltam hogy sietnem kellet mert épp mennem kellet el egy 5p re és kértem kölcsön 200$-t (hogy ugyebár ne legyek le 0-ázva mrt kb 4$-om volt és a benzinem is fogyoban volt..) egy random gyerektől és irta IC h kössem fel magam és én Irtam OOC h any*d) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Tudom! hogy nem ezt kellet volna tennem eléggé rossz körülmények között voltam amikor oda tpztél épp sürgettek IRL dolgom volt ezért kellet annyira sietnem nem figyeltem a játékra csak néha néha belekukkantottam és mellesleg tudom most sincs túl sok esélyem UB ra, és tudom túl sokat írok, de legalább 1 legútolsó esélyt kapnák! tudom elég cringe ek voltak az eddigi unbann kérelmeim :8 de azokat azért irtam mert nem tudtam feldolgozni h kibannoltak és ezért és tudom elrontottam de más aki csak NonRp-zik az csak néhány hónapot kap/300p jailt tudom én nagyobbat hibáztam de nagyon szeretnék újra játszani, szerintem kellet már ez a kis pihenő mert eléggé rá voltam függve a játékra! megtanultam hogy hogy ne legyek idióta másokkal sokat gondolkoztam! most 1 szóért 10 év.. szenvedés minden nap LV-s videókat nézni közbe tudtában álni hogy én nem játszhatok leülném a több ezernyi percet is csak kérlek engedj vissza! és félek hogy amikor vissza térek, ha egyáltalán eljön végre az a nap akkor elveszik mindenem és új accountot kell csinálnom! most ezen a karakteren nagyon előre haladtam és költöttem is a játékra mert nagyon tetszik a szerver! szeretnék újra,és újra a szerver tagja lenni! és ha egyszer az életben megpróbálhatnám újra esküszöm minden szabályt betartanák,és még jailben se ülnék! Persze az UB utáni jail után, átolvastam a bannom óta sokszor a szabályzatot, tudok mindent már fejből! szoval ezekkel az indokokkal kérném újra az ub-t és remélem most útoljára kapok egy utólsó esélyt! de hát szerintem most se fogok unbant kapni.. mert azt kb esélytelen! meg akkor is csak 1 szó miatt 10 év és tudom most is azt fogod irni h biztos nem vagy ilyesmi mint mindig de nem baj.. már hozzá szoktam! egy kicsit akkor is oktalannak tartom a 10 évet!! rossz ha nem játszhatsz a barátaiddal! meg a megszokott szerveren! gondolom ezt mindenki tudja aki már volt kibannolva valahonnan! Aki ezt olvassa mindenkinek sok szerencsét kivánok a játékhoz,az élethez! >

Utoljára szerkesztve:
  • Hűha
Reactions: Jakson Erderan
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.