Ahail Zidar jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kiscsavo

Újonc
Támogató
2020. 09. 26.
37
45
Budapest
V4 karakter
Ahail Zidar
LV karakter
Ahail Zidar
V2 karakter
❎
I. Személyes adatai

Teljes neve:
Ahail Zidar
Születési hely, dátum:
Las Venturas,1998.11.02
Lakcím:
Las Venturas,Hilton street 38
Telefonszám:
+38-76-923-6359
E-mail cím:
ahailzidar1234@seemail.com

II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély

Legmagasabb iskolai végzettség:

Érettségi
A jogosítvány száma:
212338ZL
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025.04.17

III. Büntetett előélet

Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
VÁLASZ

OOC információk

Neved:
Laci
Életkorod:
19
AccountID:
19049
Játszott perc:
27728
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
RedLine-ba de sajnálatos módon közbe jött pár dolog és nem tudtam aktív lenni ezáltal csak pár hetet töltöttem a frakcióban.
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Volt igen mint fent említettem és kirúgás volt,nyilván ha felvételt nyerek ez itt nem történne meg.(mármint az inaktivitás)
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Tetszik a frakció tematikája, és úgy érzem, hogy egy olyan érdekes és izgalmas RP világot képviseltek, amiben szívesen részt vennék. Szeretném jobban megismerni ezt a fajta rp-t, és úgy gondolom, hogy nálatok lehetőségem lenne fejlődni, valamint új tapasztalatokat szerezni. Kíváncsi vagyok, hogyan működik a frakció.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Megismerni a frakció tagjait,fejlődni a rangsorba,tapasztalat szerzés
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
A jelentkezők közül azért válasszatok engem, mert megbízható és lelkes játékos vagyok, aki mindig próbál segíteni a csapatnak. Gyorsan tanulok, és ha új dolgokra van szükség, könnyen alkalmazkodom. Fontos számomra, hogy támogassam a többieket, és közösen érjünk el eredményeket. Bízom benne, hogy hamar hozzájárulhatok a frakció sikeréhez.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
H-P : 3-4 óra SZ-V : 4 óra minimum
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Pozitív tulajdonságaim
Problémamegoldó képesség
Csapatjátékos
Tanulási vágy
Segítőkészség
Türelmes

Negatív tulajdonságaim
Ritkán kicsúszik a számon 1-2 trágár szó
Néha haragtartó, mondjuk ha madárnak néznek vagy kibeszélnek a hátam mögött és ez a tudomásomra jut
Pár esetben lustaság
Halogatás
Túlzott önállóság

Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Lacinak hívnak, jelenleg19 éves vagyok, és jelenleg a második szakmámat tanulom, ami autószerelés. Még két évem van hátra a képzésből, és az autószerelés mindig is nagy szenvedélyem volt, szeretem, amit csinálok, és érdekel a technika világa. Az iskolán kívül sok időt töltök a barátaimmal, főleg esténként, amikor éjjeli autóstalálkozókra megyünk. Ezek az események mindig remek hangulatot és sok izgalmas pillanatot hoznak, és gyakran készítünk jó videókat is, amiket később megnézhetünk. Nem igazán tudom, mióta játszom SGS szervereken, de az évek során, kisebb kihagyásokkal, folyamatosan jelen voltam rajtuk, és mindig is élveztem a közösséget. A játékok számomra egy jó módja a kikapcsolódásnak, és szeretek online is kapcsolatot tartani másokkal. Mivel az autószerelés mellett szeretek új dolgokat tanulni, a játékokban is szívesen próbálom ki magam új szerepekben. Az online világban szerzett tapasztalataim segítenek abban, hogy fejlődjek, és mindig új kihívásokat keresek. Számomra fontos, hogy olyan közösségben legyek, ahol jól érzem magam, és ahol fejlődhetek. Az autószerelés mellett tehát a játék is egy módja annak, hogy feltöltődjek és élvezhessem a szabadidőmet.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:

BlueBorye

Pötyögtető
2022. 06. 21.
527
234
Veszprém
LV karakter
Aidan Maynard
badge-packer11.png
Tisztelt Jelentkező!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy jelentkezését elfogadtuk. Nagyon örülünk, hogy csatlakozik hozzánk, és bizalmat szavazott számunkra. Várjuk izgalommal, hogy együtt dolgozhassunk!

Megjegyzés: Jelölj be engem ismerősnek Discordon: 'blueborye' és írj rám az InGame neved megadásával. A meghallgatásod Discordon keresztül fog zajlani 03.23. (NAP) 19:00-kor.

Üdvözlettel,
Aidan Maynard
CEO

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.