Agron Krasniq - Ivan G Kenzo [Ethan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Razzan

Újonc
2023. 09. 20.
24
189
V4 karakter
Agron Krasniq
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Agron Krasniq

Panaszra tett személy InGame neve:
Ivan G Kenzo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok! Bankrablason voltunk a srácokkal, mikor arra lettünk figyelmesek hogy érkezésük után pár pillanattal már jön utánunk a lift le, arra számítottunk hogy más illegális FK lesz, de mikor kinyílt a lift ajtaja Ivan nézett szembe velünk, teljesen egyedül..eléggé nonszensz úgy gondolom hogy úgy gondolta , egyedül nem nonrp lejönni..hisz tudjuk jól ha az illegál megy fel egyedül , azonnal PG jailt kap.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/kj7eh2

Megjegyzés:
Nincs több hozzáfűznivalom.

vityamin

Újonc
2022. 11. 02.
54
39
Bp
V4 karakter
Arzen Sigurd
Sziasztok. Abszolút jogos amit mond mivel bementem a liftbe fent és nem bírtam vissza kimenni a liftből csak ezért mentem le sajnos illetve nem szerettem volna lemenni csak beragadtam igy nem volt más választásom.
U.I: remélem tudjunk rendezni egymásközt ha nem a szankciót is elfogadom.

Ethan

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 09.
746
1 140
V4 karakter
Ethan Chambley
A panaszt kicsit bővebben fejtem ki nektek, hogy mind a két fél részére érthető legyen.
érkezésük után pár pillanattal már jön utánunk a lift le
A panaszra tett személy állítása alapján nem ő hívta le a liftet, így lehet hogy tőletek volt valaki. A csatolt klippen nem látható IC chaten, hogy lett volna bármi rádiózás erről, hogy hívjátok le a liftet. - Ebből lehet következtetni arra, hogy tőletek valaki hívta le, nulla információátadással.

eléggé nonszensz úgy gondolom hogy úgy gondolta , egyedül nem nonrp lejönni..hisz tudjuk jól ha az illegál megy fel egyedül , azonnal PG jailt kap.
Ez az egész teljesen szituáció függő, nem mindegy, hogy az illegálos szándékosan megy fel egyedül, vagy a rendvédelem felhívja a liftet, és nincs más választása.
Jelen esetben a panaszra tett félnek sem volt más választása, ha a ti csapatotok hívta le a liftet. Bent ragadt, nem tudott mást tenni. Sajnos ez az életébe került.

Lehetett volna ezt máshogy is kivitelezni, esetleg elbújsz a liftben, (ahol van a hívó gomb is) és rádiózol a társaidnak, hogy azonnal hívják fel a liftet, vagy megadod magad, ebből alakult volna valamilyen RP szál.

Úgy gondolom, hogy nem szükséges a panaszra feltétlen adminjailt osztani, Ivan is belátta, hogy hibázott.
Ha a panasszal kapcsolatban kérdésetek van, keressetek fel privát üzenetben.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.