Ágoston S.G.H

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

agoston!

smoke who?
2019. 01. 10.
1 510
12 811
V4 karakter
Brandon_Porter
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Ágoston (Delbert_Hale), 20.
Hány játszott perccel rendelkezel?
49 650.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A helpdesk tagjai feladata főképp az adminisztrátorok munkájának megkönnyítése. Kisebb kérdésekre való válasz adás, esetleg kezdő játékosok betanítása.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szívesen segítenék a játékosoknak a szerveren, hogy könnyebben éljék mindennapjaikat. Valamivel esetleg hozzá tudjak járulni, hogy könnyebb legyen egy napjuk a szerveren.
Miért pont téged válasszunk?
Segítőkész embernek gondolom magamat, mindig is szerettem segíteni kezdő- vagy nem kezdő játékosoknak. Ezenkívül úgy gondolom jó problémamegoldó készséggel rendelkezem. Mindezek mellett érettnek gondolom magam, és nem utolsó sorban maximalista személyiség vagyok.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Lényegében az összes időmet amit fent töltök a szerveren. Vizsgaidőszak alatt nagyjából két órát naponta, sima egyetemi oktatás alatt akár három- négy órát is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem, még nem voltam.
41514953703a72df39c5184fa7cf3358.png
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem, nem voltam még adminjailben.
4cc2b501d92b99c17ec6a27cf1c77f77.png
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Segítőkész, talpraesett, empatikus
Negatív: Lusta, forrófejű, makacs

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, a későbbiekben adminisztrátor ként szeretném folytatni a "helpdesk" karrierem. Régebben az LV szerveren voltam már adminisztrátor, mivel túl fiatal voltam egy meggondolatlan döntés miatt rövid életűre sikeredett ez a pályafutás. Viszont azóta eltelt az életemből 5 év, és úgy gondolom sokkal érettebb vagyok azóta.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Minden játékosnak első soron a szabályzattal kell tisztában lennie, úgyhogy egy teljesen kezdő játékos esetében ismertetném vele a gyakran előforduló "hibákat" vagy szabálysértéseket amiket akár egy tapasztalt játékos is el tud véteni. Például RK, PG, MG, SK. Fontos megemlíteni azt is, hogy az IC illetve az OOC fogalmát is jobb tisztázni az elején, minthogy a későbbiekben legyenek gondok belőle. A szerveren használandó parancsokat is az elsők közt magyaráznám el (/me, /ame, /do). Amennyiben játékosunk tisztában van a fentebb leírtakkal, bemutatnám neki az olyan dolgokat amik még ezenkívül létfontosságúak. Ilyen például a Városháza, Kórház, Autós- iskola illetve Autókereskedés. A munkák úgy gondolom egy külön kategória, mivel az elején mindenkit más érdekel és érint, sok mindenből szerezhet egy játékos pénzt. Elmagyaráznám, hogy nem csak a városházán fellelhető munkákból tud pénzt szerezni, hanem például a detektorozásból, horgászatból vagy farmozásból. A farmozásra kitérve, elmagyaráznám hogy állat tenyészetből, illetve növény ültetéssel is tud foglalkozni. Elmondanám azt is, hogy minden szituációban próbáljon meg a karakteréhez méltóan beszélni illetve viselkedni is. Ezzel arra buzdítva, hogy egy egyedi és jól megfontolt karakter-t hozzon létre, illetve elkerülve a szereptévesztést is.

skonrad

Újonc
2023. 02. 20.
43
164
V4 karakter
Ramiro Fuller
LV karakter
Bobby Marinaro
Rendes gyerek, bármit is csinál ért hozzá.
Sokat segített nekem is a bro, támogatás megy is!

• Imádom
Reactions: agoston!

lulbruhyuggy

Újonc
2020. 12. 03.
54
99
V4 karakter
Tykeim McDowell
LV karakter
Brashar Gaulden
Jó gyerek vagy báttya, megérdemelné kedves vezetőség és biráló!

• Imádom

llorinc

Barangoló
2023. 07. 18.
99
669
www.youtube.com
V4 karakter
zara_novy
LV karakter
yazen_greer
Ismerem már egy ideje, lényegében bármi feladatot kapott akármilyen téren, ami a SGS-hez kapcsolódó, legyen az nehéz- vagy könnyű, mindennel megbírkózott minden erejével, tapasztalával. Csak támogatni tudom, sok sikert! Ide kell a kitartás, ami neked van is elég!

• Imádom

abader

Zöldfülű
2019. 01. 10.
172
116
V4 karakter
enrique_cesar
LV karakter
allen_reaux
Ha valaki megerdemli, hogy ezt a poziciot toltse be a szerveren, az te vagy. Nalad talpra esetebb emberrel nem nagyon talalkoztam meg az sgs kozossegbe. Egyertelmuen tamogatom, hajra!

• Imádom

NightOff

Újonc
2023. 06. 22.
5
14
V4 karakter
Zayden Curry
LV karakter
Ostral Kosic
Ismerem már egy ideje, bármi feladatot képes elvégezni akármilyen téren, ami a SGS-hez kapcsolódó, mindennel megbírkózik minden erejével, tapasztalával. Csak támogatni tudom, sok sikert!

• Imádom

Pst

Újonc
Támogató
2023. 07. 18.
38
49
Érd
V4 karakter
Kazib Zayeer
LV karakter
Oliver Stanford
Tgenap beszéltünk, talán fél órát, viszont mind a szerveren mutatott tudásod, mind a segítőkészséged becsületre méltó. Hajrá!

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.